Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 14
strumfy_12 spune:
Merci pt indicatiile referitoare la cartofi.
Prima data cand ati zisde cartofi dulci m-am uitat la raionul de cartofi...doar sunt cartofi...apoi m-am gandit sa ma uit la zona "exotica" unde sunt si fructele cu denumiri ciudate... apoi m-am uitat la congelate, iar azi peste tot si nu am gasit nicaieri. Poate se terminasera...O sa merg si in Kaufland. Nu-mi trebuie maine..ci doar asa ca sa ma obisnuiesc cu locul lor...sa nu-i mai caut ca bezmetica prin tot magazinul
Sa va zic ce mi-a facut fiimea... i-am facut baie, am pus-o in patut sa strang cele insirate. Vorbeste pr limba ei cu jucariile..dar la un moment incepe sa chiraie... zic ca ii e foame... nu vrea... incepe sa planga... o pun pe burtica(asa se linisteste si ii si place)..plange...o iau in brate... tace cateva secunde si iar incepe, un in leagan, la tati in brate...ii dau ceai... vorbesc cu ea.. nimik..o tinea intr-un scancit. O pun in patut cu gand sa incep parada jucariilor pana se linisteste... da de unde a inceput sa caste si pana sa iau vreo jucarie a adormit. Ce mi-o fi trebuit sa o iau din patut
Am vazut niste mozzarela... Vreauuuuuuu!!!
Mami fericita de strumfita
lylyana.ion spune:
am incercat sa i-l dau si cu lingurita si cu seriga, nici nu deschide bine gura si il si scuipa afara. vigantolul i-l pic cu greu direct in gura, cand ma vede cu sticluta strange buzele.am zis sa incerc si asa cu ceai, degeaba
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lili_a spune:
Vin si eu repede cu niste covrigei cu chimen (rozmarin nu era,+ ca astia stimuleaza lactatia ) Nu stau mult ca tre sa vizionez un nou episod din Damages dar vroiam sa dau repede din buric pe muzica de la DJ, sa sutesc neste grisine si o rosiuta pt vitamine, si sa-i zic ca poa sa faca cerealele si cu suc de fructe de care Bubu deja cunoaste. Smart, huh?
Ne vedem miine la de laLavi si la suculet de la Biara
crissa13 spune:
Buna seara,
Vin sa mananc si eu un miniecler de la lyly, ca tare imi e pofta, si sa ascult muzica de la dj raluci.
Bebe a adormit dupa baita pe care de vreo cateva zile o fac eu singurica (pana acum ii facea sotul sau soacra iar eu eram ajutorul si il uscam si il imbracam).
Am reusit sa iesim azi afara, dar cu vremea asta urata de la mare - adica vant mare nici nu stiu pe unde sa il plimb.
Va pup
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Evy, io iau 2 cu prune ...una pt mine si una pt mai tarziu (si eu am baldachin la patut, ma rog..daca vorbim de acelasi lucru...e ca un bat lung cu un carlig deasupra, pe care agati perdeluta.....eu nu i l-am pus niciodata...) [purple][font=Comic Sans MS]_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
Nici eu nu l-am folosit pana acum... dar cand or sa apara tantarii cred ca o sa-l folosesc.
Mami fericita de strumfita
crissa13 spune:
Doris nici aici nu mai sunt termometrele cu mercur, s-au retras de pe piata prin vara, daca imi aduc bine aminte. Multa sanatate lui Matteo
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
grigore_tina spune:
al meu copil e cam suparat geme in somn.l-am scos afara cu supozitor.nu stiu ce are de suspina.
dupa masa de cereale s-a trezit din ora in ora in loc sa doarma mai bine.acum l-am culcat din nou.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
ralu_seby spune:
Doris, mie mi-a zis ca pot sa-i pun comprese reci cu Rivanol.
Fetele ziceau ceva de felii crude de cartof.
My_Lady, am vazut poze cu Mariuca, mi se pare ca seamana f mult cu tati
Lyly, balesc la niste ecleree
Si eu am baldachin...never used it...
As vrea si clatite cu gem de gutui. Azi am mancat cu ciocooooo
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dankutza spune:
Mylady imi place rau de tot pernuta Mariucai. Ai putea sa-mi spui de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea? Este tot de la Fox sau se gaseste numai la tine in oras? Botosei sunt super faini. Sa poarte totul sanatoasa. O sa incerc sa ajung si eu pe la Fox, dar la cum stau cu timpul...
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
krelia spune:
cu seringa nici eu nu ma descurcam...cu lingurita, incerc sa i-o duc cat mai in spate, si ii presez putin limbuta cu partea exterioara...
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion am incercat sa i-l dau si cu lingurita si cu seriga, nici nu deschide bine gura si il si scuipa afara. vigantolul i-l pic cu greu direct in gura, cand ma vede cu sticluta strange buzele.am zis sa incerc si asa cu ceai, degeaba Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali