Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 13
ali762000 spune:
Lumi Richard cred ca tot dintisor ii va aparea. Saracul Mihai pana ii apar .....
Ralu_sebyin legatura cu vaccinul e cel ce se face la 6 luni, nu stiu cum se cheama.
Cristina_bocstiu localul unde se facea lapte cu banana era foarte bun.
Raluci_bce bine arata mancare, astept si eu o farfurie de ciorba.
Many_banisi mie dr mi-a zis ca in 3 sapt. trebuie sa ii apara, nu stiu ce a vazut ea ca eu nu vad nimic si nu se simte nimic.
Va pe toate si ne auzim maine ma duc la
Evy30 spune:
va invit la clatiteeee cu gem de prune si de gutui .
buburuza mea nu a adormit, insa sta in patut si vorbeste de zor .
a ras astazi la masaj incontinuu .
mami masa si el radea si chiuia de zor . bineinteles , tati se stranba si scotea zgomote cunoscute lui
Floricel , felicitari . e foarte bine . si ce inalta e !
Krelia
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Many_bany eu lucrez la GSK, si doar parerea mea...am deplina incredere in ei. |
Si eu am incredere deplina in ei
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
lylyana.ion spune:
so...am revenit si eu pe bancuta, si nu am venit cu mana goala ci cu niste mini eclere cu nes
bun, am cumparat baby drink pt pacalit copil sa ia fierul cu el, dar el se amuza cu biberonul. la inceput nu stia ce sa faca cu el, apoi a inceput sa roada tetina. o sa incerc la noapte in somn daca il ia
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
vias spune:
kreliab
My Lady am vazut poze cu printesa frumoasa...e asa mareeeee, mama se mira de ea ce maricica este...
eu ma duc acum la nani, ca maine ne asteapta o zi plina, facem bagaje sa plecam la Arges
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Evy30 spune:
am uitat sa va spun ca mi-am comandat baldachin pentru patut .
sunt foaaarte incantata . imi doream de mult . abia astept sa vina .
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus kreliab My Lady am vazut poze cu printesa frumoasa...e asa mareeeee, mama se mira de ea ce maricica este... eu ma duc acum la nani, ca maine ne asteapta o zi plina, facem bagaje sa plecam la Arges Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
camy..seamana cu tati..are 68 cm lungime..eu ii iau haine pt 6 luni
gata chiar ca fug la nani...mi-am luat pastilele pentru ficat..essentiale forte N...pastilele pentru oase..Osteocare....si m-am dat pe oase cu gel Puterea Ursului..antireumatic...nu de nebuna..ci la recomandarea medicului internist..eh..povestea e lunga..ca si sirul de doctori e unde am fost
nighty night gagici...si maine sa aveti un inceput de week-end sublim.
Mariuca mamei 15 aprilie
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
grigore_tina spune:
lylyana incearca sa il dai in ceai dar cu lingurita.eu asa il pacalesc cu vigantolul.
al meu nu suporta tetina sau suzeta.
cand vede lingurita e fascinat.bea vreo 15-20ml de ceai asa.
tetina o roade si el.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
krelia spune:
Evy, io iau 2 cu prune ...una pt mine si una pt mai tarziu
(si eu am baldachin la patut, ma rog..daca vorbim de acelasi lucru...e ca un bat lung cu un carlig deasupra, pe care agati perdeluta.....eu nu i l-am pus niciodata...)
Drumm bun, Camy! Sa fie Fla' cuminte pe drum!
Lyl, de ce te chinui tu cu ceaiul ala?..nu merge fierul direct in gurita cu lingurita?...eu asa il dau lui Rares - in combiantie cu vitamina C). Cred ca o sa-i dau si apa cu lingurita....pana cand o creste....ca am incercat sa i-o dau cu bibe si e jale mare.....si zema de lamaie cred ca e mai dulce pentru el...decat apa....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
DORIS_71 spune:
Am deschis comp. pe la 14 si inca mai am de citit vreo 10 pagini. Multumesc mamicilor ptr. griji si sfaturi, Matteo mi-a facut febra ieri seara si azi dimineata, am luat un termometru digital de la chicco dar nu-s multumita deloc de el, in farmacie mi-au zis ca alea vechi cu mercur nu le mai pot comercializa si ca toate sunt asa. In Romania mai sunt sau si acolo s-au scos din vanzare? Merg acasa in iunie si mi-as lua vreo 2 ca sa am.
Baiatul meu e cam marait, vrea numai in brate si in locul unde i-a facut vaccinele este rosu si tare. Ce as putea sa-i pun pe locul cu pricina?
Acum fug sa-i fac baita ca ieri mi-a fost frica sa-i fac. Sper sa va ajung la o sueta pe bancuta(daca Matteo imi permite).