Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 12
raluci_b spune:
www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w" target="_blank">inca una si ma duc la baie
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Biara spune:
Maine dimineata suc de mere proaspat stors ,
cuscri sunt foarte multumita de achizitie
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
krelia spune:
maiculitza....ce mi-ai facut....ce link mi-ai dat........B.O.R.....nu e cine stie ce.....altele ie mai belea
e clar, io azi ascult BJ.....
iti iau si eu un jambon d'ala
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q&feature=channel" target="_blank">jovica k in platou alea albe mici is mozzarela, grisine cu jambon, mini rosi, branza cu mucegai albastru, ceapa si masline deci oare sa fac cu apa ? Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
raluci_b spune:
K - foarte tare cu sotu pe post de peter andre, al meu danseaza pe muzica dinaia Rap veche, tot la cerere, murim de ras
Floricel - sa-ti traiasca www.youtube.com/watch?v=QX9tXvvxmXk" target="_blank">fotomodeala
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
krelia spune:
drooooling
citat din mesajul lui raluci_b www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w" target="_blank">inca una si ma duc la baie Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
dankutza spune:
Buna fetele,
Vroiam sa va povestesc o chestie draguta ce mi s-a intamplat azi. Vine unul dintre baieteii de la mine din clasa cu vreo 4 jucarele de plus si mi le pune pe desk. Ma uit la el, asteptand sa-mi spuna ceva. Cu cea mai curata nevinovatie, imi spune ca a fost cu parintii in Ikea si i-au cumparat plusurile alea si vrea sa-i dea si Cezarei unul dintre ele. Eu trebuia sa aleg. Mi-a dat un soricel mic cat palma, dar foarte moale si usor de apucat de catre bebe. Mi-a sugerat sa-l aleg pe cel rosu pt ca e fetita si nu a gasit plus roz.
Pur si simplu, m-a topit. Aceaste sunt gesturi care conteaza mai mult decat orice. Valoare plusului? Cred ca vreo 2-3 lei. Valoarea gestului? Incomensurabila. In momente din astea, imi readuc aminte de ce am vrut sa ma fac profa. Mi se pare ca oricine lucreaza cu copii, sunt binecuvantati. M-a impresionat pana la lacrimi. Un alt copil a vrut sa-i dea altuia o jucarie de a lui. Asa sunt de draguti copii!
Oricum, nu am sa uit toata viata, ca Cezarica a fost aplaudata la scena deschisa, la cateva ore de la nastere de 200 de copii.
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
coquelicot spune:
bonsoir,
Moooama, Raluci pentru ultimele 2 dedicatiuni iti iau si o grisina d-aia cu prosciuto. HAi inca 3.
Io d-alea prestez doar cand facem party...
Si Di zicea ca poti prepara cereale cu apap si chiar ca bbii le accepta mai bine decat p-alea cu lapte. Am retinut io. Parol.
revizuiesc prin urma si revin. Am lasat si io niste poze, dar doar asa, sa va dau pe la nas, ca mai vin unele facute cu aparat profi.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dymomo77 spune:
Andre eu una lui Danut numai la cereale ii pun lapte. La piureurile de fructe si legume nu(si cred ca asa e bine sa se obisnuiasca cu gusturile noi) asa ca atunci cand papa diversificat printesu iei borcanosu la tine si papati pe traseu. Plus ca dupa ce ajunge la carne, outz, iaurtel e mai simplu.
Raluci
mami fericit de Dan Mihail
My_Lady0091 spune:
camy..cred ca lipsa de calciu e...
dymomo77
am postat la semantura poza noi de azi..care contin si ce am cumparat ieri de la FOX
gagica mea doarme...
sotzul la meci...
iar eu abia am teminat niste prosciuto crudo de ,,halit,,...si la somn....ca maine o o noua zi...
referitor la intrebarea cu LP in piure de fructe si timpul alocat...cred ca tot o ora e varianta oficiala de consum..pentru ca e tot dizolvat in ceva semi-lichid....cred...varianta neoficiala...sa fie gustat de mamici inainte.
see ya....
Mariuca mamei 15 aprilie
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
citat din mesajul lui floricik Ce faceti fetelor, va distrati? La noi nu a mers netul azi si nu am putut sa va citesc. Am fost azi la controlul de 4 luni. Grasa mea are 7,200g si 69 cm. M-am hotarat: o fac fotomodel. Fug sa citesc din urma. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
asa avea si Flavius la 4 luni!! deci e bine!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE