Aspirante optimiste > 20 ani (475)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetelor , falca mea e super umflata, zici ca am o pruna in gura , dar nu mai doare asa rau. Acum la 4 merg la control si cred ca-l pe doctor daca se gandeste sa puna mana pe acolo ii umflu si eu lui falca

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Am aparut Cosmi ca nu prea pot sa intru de la birou, si-apoi cand prind momentu' sa te tii!
Sherbi tu esti baba? Stai sa vezi aici DN 29.05.1976, ha! te-am luat! Auzi, nu repeti tu testu ala roz bonbon?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mai, da numa fete frumoase pe aici!
ia bagati repede bebeluti, si sa fie fete, ca sa-mi insor si eu baiatu!
ia mai bagati niste poze, sa va cunosc si eu pe toate.
eu am la semnatura, daca vreti sa va uitati. sunt o gramada!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mandreeac trecuta in listuta ami asteapta un pic si fa iar un test. poate iese pozitiv de data asta

Camcris nu e scurta gecuta . asa sta ea. e un fel de geaca pana in talie si larga. nu imi vine in minte acu cum ii zice uite www.miniprix.ro/produs/7110/" target="_blank">aici

Paula ai un super par. iar de ochi nu mai zic. eu initial am zis k ai paru strans. nu mi-a trecut prin cap k esti tunsa scurt

Roxy mi-am luat 2 perechi. unu nr 36 si unu 34. 34 vine super bine. iar 36 e un pic largut. dar merge pt mai incolo. poate mai pun si eu cateva kg in plus

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am revenit si eu , dupa o ora in care am dormit. Desi nu m-am trezit deloc devreme, am simtit nevoia sa dorm, ma simteam obosita! Pupici

Apropo fetelor, de azi intr-o luna sunt mireasa. Astazi, mai spre seara merg cu viitorul meu sot sa degustam tortul, sa vedem ce alegem. Pupici iar.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Acum la 4 merg la control si cred ca-l pe doctor daca se gandeste sa puna mana pe acolo ii umflu si eu lui falca

Sherbi daca ai avut 2 liniute chiar si palide e semn de Numai ca incearca alt test de sarcina ca barza da rateuri din cand in candTin pumni
Yasmi Andreea a fost zilele astea si zicea ca urmeaza sa mearga la morfo,cu Ylari am vb mai demult si era cam ocupata,de mamipui numai stim nimicUltima data avea 2 liniute dintre care una mai palida dar nu a mai intrat sa ne zica ce si cum,de Alysa nu stiu nimic o sa bag un ochi acasa pe la odisee
Bebelu ,Didi

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am mai facut da-s negative. si a venit si nesuferitul ,asa ca data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

am mai facut da-s negative. si a venit si nesuferitul ,asa ca data viitoare.

Sa iti traiasca puiutzul! O minunatie de baietel ai, e frumos rau de tot, dar are cu cine semana si cu mami si cu tine, care din cate am observat eu, seamana intre ei

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am revenit si eu putin, dupa un somn bun cu capu' pe birou
ce-am mai sforait.
bebelu, eu de obicei imi iau la blugi 36, dar cateodata este croiala diferita si nu se nimereste, asa ca nu prea m-as risca.
sherbi, cum ti-a iesit testul slab pozitiv?? si apoi ti-a venit?? sigur nu esti?

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

didi
pe tine am uitat sa te pup

Viitoare mamica de

Mergi la inceput