Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
ce-mi place cand aveti limbarita
paula, m-am uitat prin pozele tale si mi-am adus aminte de discutiile despre botosei . Ai mai tricotat ceva?
bb yasmi, crezi ca rezisti pana sambata/duminica? io in locul tau nu as putea, sigur nu vrei sa te testezi si maine
cosmi, parca e mai agitatie pe aici cand esti si tu
iony, multi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cami_antonia spune:
am trecut sa va salut
din pacate cred ca ratez ziua de ovulatie luna asta din motive independente de mine
pleaca sotul undeva fix atunci
asa ca
asta e
mai am doua luni de incercari ca sa nu ma mai intorc deloc inca alti doi ani la munca
caci asa imi doresc
sa o cresc pe antonia acasa pana la 4 ani
apoi la gradinita
offfffff
asta e
ukume pupici
esti tare haioasa
si eu faceam la fel
numa cu mana pe burtica
am stat toata sarcina
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Roxi tercut in lista
Ukume tare haioasa ai fostNu te-au vazut colegi ca-ti pipai sani? burticutza
Madutza si multi Ce-ti mai face falca?
mandreea odihna placuta
Cami_antonia hai nu-ti pierde speranta,daca nu va fi acum sigur va fi luna viitoare
Va pe toate!!!
Cosmi
didi32 spune:
Moama fetelor, da' ce limbarita aveti! Pai pana citesc eu din urma mai umpleti un capitol!
Cosmi esti o dulce, multumesc de sustinere si ici si celorlalte fete!
Am fost aseara, dar dr nu era de garda, mai incerc si maine si daca nu, apoi luni seara e sigur. Nu-l las pana nu baga gigeii cu forta ca vad ca de vorba buna nu pricep si pace .
Mada sa nu mai doara falcuta si sa stea frumos la poze!
Bun venit si sedere scurta noilor fete, sa plece cat mai repede la odisee! ceea ce ne dorim si noua, vorba aia..
in devenire
cos_minutza spune:
Yasmi bag un pic agitatele
Didi numai da tarcoale butoiului da?Stii ca nu ai sanse sa pici in el?
Katy pe unde umbli dragutzo?Sper ca esti bine!
Andreea parca trebuia sa mergi zilele astea la morfo.Sa vi cu vesti bune
Cosmi
sherbi spune:
wow!
sunteti fenomenale!
calca omu trei camasi si apoi citeste o ora...
am mai luat si eu o pauza. greu cu calcatu asta, mai ales acu in Z1 cu domnishoru ciclu pe cap.
ce bine ar fi sa fim asa active si in pat . eu una trag tare la ovulatie si in rest il tin pe sotior la respect, sa facem selectie, daaa?
mi-am adus aminte ca si eu am facut 4 teste acus, zilele astea si 2 au iesit slab pozitive, de la barza. vi s-a mai intamplat? liniuta a doua era fff pala, dar perceptibila. a vazut-o si sotul, deci nu era doar in mintea mea dornica de liniute roz bombon.
am si eu ceva prietene care au nascut cu dr. badiu de la municipal. sa le trag de limba sa vad ce si cum.
treceti si pe baba cu DN 02.08.1979
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
bb_yasmi spune:
cosmi, pupici!!
de graviduta andreea ce mai stiti??? nu a mai intrat de ceva timp!
dar de mamipui, ylari, graviduta alissa 26 ???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bebelu86 spune:
am aparut si eu
gata a temrinat
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
didi32 spune:
BB_yasmi chiar ai rabdare sa nu faci testu' ala? Eu daca prind o zi de-ntarziere devalizez farmacia din colt, ca si-asa se uita ciudat fetele alea cum iau sistematic acid folic de vreo 2 ani asa fara numar!
Bebelu, arata bine gecuta si pantofii, da' parca tot m-as duce sa-i probez, ca daca nu stau bine-n ei la programul meu prelungit, mai bine nu-i iau ca ma omoara. Oricum acum n-am bani, asa c-am rezolvat-o.
Ukume, ai fost tare cu pipaiala, te-a vazut cineva?
Fetelor, unde-ati disparut toate?
in devenire