Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 4
danutza2783 spune:
Multumesc pentru listuta
Apropo de sani,nu stiu ce Doamne ma iarta am avut ca azi dimineata asa ma dureau, de fapt si acum ma dor dar cand ii ating, ovulatia asta cred
Ma dor toate alea
Eu sunt in concediu fortat.Sotul lucreaza aici, am vrut si eu dar aparent criza asta e peste tot asa ca....
mandreeac spune:
Yasmi sa dea Domnul sa fie bebe! Iti tinem pumnii! La cat zile ai facut testul?
Ukume sarcina usoara! Esti foarte haioasa daca ai inceput sa te pipai la munca! si pentru tine , dar si pentru bebe.
Andreea M.
camcris spune:
fetelor eu va las plec la facultate sa platesc taxa si intru mai tarziu
ukume vrem pupici de molipsire pls
mandreeac spune:
Fetelor , pe mine m-a pocnit o stare de somn, asa incat o sa ma asez in pat. Cand ma trezesc, sper sa gasesc multe de citit! pentru toate aspirantele, dar si pentru mamici!
Andreea M.
bb_yasmi spune:
pai mai aveam nevoie de o pereche dde ochi...ca incepusem sa cred ca e in imaginatia mea... Am facut 3 teste diferite si doar la acela s a vazut!
andreea M. azi e z 25 la mine. ieri parca l-am facut.
sau poate o fi unfluentat de mastodynon. ??... aseara am renuntat si la aerobic.....dar de azi reiau ca nu am mai fost de luni tot la gandul ca poate e bebe in burtik...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
IONY_82 spune:
Camcris eu am intrat aici la voi dupa ziua mea.De ziua mea eram cu fetele la odiseea de oct-noi si pe deasupra exact de ziua mea au venit uratii ce zi
Daca doriti ,cu intarziere dar dau de baut acum
Cosminuta saru-mana ptr listuta
Yasmi tin pumnii stransi sa fie II liniute clareeeeeeeeeee Cand mai faci test?? hai cu vestile bune ca avem chef de sarbatorit
asteptat cu optimism
ukume24 spune:
tu fetelor eu is aici dar voi aveti prea mare viteza la scris si nu tin pasul. plus ca sunt la lucru si tot incerc sa mai si lucrez cate ceva. Eu m-as fi dus la baie sa ma pipai dar nu am mai avut timp asa ca m-am pipait la birou .
Haide yasmi mai asteapta cateva zile si mai baga un test. Ce m-as bucura sa fie 2 liniutze. Hai sa iti dau un pupic sa se vada liniutza.
pentru toate lumea
bb_yasmi spune:
iony pe sambata/duminica mai fac un test.
bb_yasmi spune:
ukume