Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Ukume esti tare rau cu palparea. si dor rau?
Yasmi dc si mami tau a vazut liniuta inseamna k e ceva acolo. hai k poate esti urm ce frumos ar fi
Maduta, cami, Didi, Sherbi
Maduta sper sa ti se desumfle cat mai rpede falcuta
Mandreac mai ai super putin. ati rezolvat totu?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
Roxy stiu cum e cu blugii. dar m-am riscat k erau la pret de nimic. unu 21.5 si unu 19 parca.
aia 34 chiar vin super bine. iar la ceilalti nu sunt chiar blugi sunt mai eleganti si cu talie medie sa zic. iar eu cum ma mai mult oase nu are pe ce sa se aseze si asa k stau k pe gard dar cu o bluza mai lunguta se vede suepr bine
DUminica am fost cu ei si al meu era innebunit, iar cand am ajuns aksa si i-am aratat ff bluza a zis k sunt altii
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cos_minutza spune:
Sherbi,Didi sa vedeti ca babe va dau eu imediatV-am trecut in listuta
Sherbi is bauta-n cap,acum mi-am adus aminte ca ai zis de Z1
Roxy zici e tare
Va
Cosmi
bebelu86 spune:
cred k incepe furtuna la bucuresti
feteleee nu mai zice nimeni nimic de intalnire?
Albumele noastre
bb_yasmi spune:
roxxy eu am avut o data vreo 5 teste superrrr clar pozitive si mi-a venit dupa vreo 2 saptamani de la data la care trebuia. la eco nu se vedea nimic..:(
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
bebelu86 spune:
yasmi cred k ai patit ca mine
o fi fost sarcina si s-a eliminat singura
Albumele noastre
sherbi spune:
pai am facut un test alaltaieri pe la pranz. m-am uitat la el vreo 2 minute si am fugit pe usa cu david la parc.
cand am venit acasa, la 7 seara, ma spalam pe maini si testul era pe chiuveta. am tras cu ochiul si am zarit a doua linie fff pala, dar vizibila. am mai facut repede un test. la 15 minute sa zic, s-a pozitivat la fel. cu a doua linie fff pala. am fugit repede la farma si am mai luat cateva teste.
astea au fost barza. a doua zi dimineata am facut surecheck, negativ.
seara am mai bagat o barza. negativ. azi mi-a venit ciclul.
asa ca 2 teste barza au facut misto de mine.
dar las ca rad eu de ele luna asta
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
bb_yasmi spune:
bebelu asa o fi fost.
la noi a tunat si plouat cu gheata...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
didi32 spune:
Cosmi, multumesc ca m-ai trecut in listuta, sa vada acu toata lumea cu ce mamaie stati de vorba pe-aici
Bebelu, cu ieseala ramane cum am stabilit, dar cred ca lumea asteapta sa se mai indrepte vremea. Eu una cel putin am reusit sa racesc, ca dimineata mi-e frig, la birou nu e caldura... si-acu imi trag nasu si fonfai toata ziua
in devenire