Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Ptr Rebiana27
Nu am inteles foarte bine daca cele 10 doze sunt separate, adica 10 fiole individuale sau dintr-o fiola se pot face la 10 copii.Eu de varianta a 2-a auzisem....ceea ce nu m-ar avantaja.Daca totusi sunt dozele separate as vrea eu o doza contra cost bineinteles.Nu stiu de unde esti din ce oras ca sa stiu cum putem ajunge la tine...chiar ma intereseaza vaccinul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

si noua nea recomandat doctora vaccinurile platite dar nu a argumentat ca ar fi mai bune ci a spus ca asa cum stam cu bcg-ul dupa stat putem sta si cu celelalte vaccinuri..ca statu nu le livreaza mereu la timp.. noi am optat pt cele gratuite.. acum trebuie sa sunam dupa 5 mai sa vedem cand le primeste

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

De grabita ce eram, am uitat sa felicit proaspetele mamici: EMILIA si SELINA!! SA VA TRAIASCA PUIUTZII SI SA FIE SANATOSI!!
Felicitari si lui ARTURICII de la odiseea vecina! Sa-ti traiasca printesa!
Astazi am vb la telefon si cu Alina (ioanact) si a spus ca Justina este cumintica, papa la san, motiv pentru care avea oaresce dureri (Alina) la inceputul alaptatului (i-au folosit f mult sfaturile fiecareia dintre noi, citite aici, pe forum!). Maine crede ca le externeaza!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

evamika cele 10 doze sunt in aceeasi fiola. adica o fiola contine cantitatea suficienta pt 10 vaccinuri. ceea ce nu am stiut eu si am aflat prea tarziu este ca vaccinul trebuie facut la cel mult 24 de ore de la deschiderea flaconului. si eu am primit de la tg mures un flacon in care mi se lasase cantitatea necesara pt 2 vaccinuri dar nu am stiut din pacate ca trebuie facut in 24 de ore .

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVAMIKA

Ptr Rebiana27
Nu am inteles foarte bine daca cele 10 doze sunt separate, adica 10 fiole individuale sau dintr-o fiola se pot face la 10 copii.Eu de varianta a 2-a auzisem....ceea ce nu m-ar avantaja.Daca totusi sunt dozele separate as vrea eu o doza contra cost bineinteles.Nu stiu de unde esti din ce oras ca sa stiu cum putem ajunge la tine...chiar ma intereseaza vaccinul asta.

In primul rand te felicit pentru nasterea minunii mici Eva-Ioana! Asa ar fi trebuit s-o cheme si pe fetita mea insa tati a hotarat altfel.
Nu stiu, e adevarat, sub ce forma se prezinta vaccinul (am avut impresia ca daca pot beneficia 10 bebelusi de el este produs sub forma a 10 fiole) si n-am intrebat-o nici pe mama cum arata (m-am bucurat ca a gasit din cel care-mi trebuia). Abia la noapte soseste acasa si vad ce si cum.
Eu-s din Fieni (Dambovita) si, desi am nascut la Bucuresti, voi merge sa vaccinez fetita la spitalul din Targoviste pt ca mi-e aproape.
Mi-ar fi placut sa pot ajuta pe vreuna dintre voi pentru ca si eu am avut un stres cu vaccinul asta de numa'.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

ptr Rebiana
Multumesc si tie sa-ti traiasaca si sa fie sanatoase cele doua minuni!
Referitor la vaccin , dc totusi sunt doze individuale ma intereseaza una din ele iar sotul e dispus sa vina la Fieni....a fost el in Bulgaria dupa vaccin deci pana la tine nu-i problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

evamika cele 10 doze sunt in aceeasi fiola. adica o fiola contine cantitatea suficienta pt 10 vaccinuri. ceea ce nu am stiut eu si am aflat prea tarziu este ca vaccinul trebuie facut la cel mult 24 de ore de la deschiderea flaconului. si eu am primit de la tg mures un flacon in care mi se lasase cantitatea necesara pt 2 vaccinuri dar nu am stiut din pacate ca trebuie facut in 24 de ore .

mamica de Rares

Da asa e, e posibil sa fie 10 fiole cu cate 10 doze in fiecare fiola....asa e cel adus din Franta din cate stiu eu.....o sa vedem ce ne spune Rebiana cand le primeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Bordeancavio, 3200 g e greutatea medie normala la bebelusii nou-nascuti, deci nu de la asta e... La ecograf se masoara diametrul biparietal, lungime femur, lungime humerus, si fiecare masuratoare in parte se compara cu valoarea medie din carti, atitia cm femur, atitia cm la cap... Probabil una din masuratori e sub media din carti, si asta ti-o fi zis... Uite, la Floricica al meu femurul iesea cu 2 saptamini avans, humerusul cu 5 saptamini avans (i-au crescut repede miinile) si diametrul biparietal iesea cu o saptamina in minus... Deci stai cuminte, eu zic ca totul e bine la tine

Mergi la inceput

Evamika, bine ai venit intre noi - mai bine mai tirziu decit niciodata ! :))
Si eu tot cu dr. Camelia Constantinescu am nascut, pe 13 martie la Bucur, deci am fost citeva zile "vecine" :)) Da, e o super-doamna doctorita asta, eu am nascut 2 copii cu ea... Ramii printre noi, acusi ne mutam la "scutece", sa ne ajutam unele pe celelalte in continuare.

Dianami, ma bucur sa te citesc mai des

Honeybaby - banuiesc ca deja ti-au raspuns alte fete: nu orice pata in gura e candida, ar trebui sa vada un pediatru, ca sa nu dai stamicin degeaba copilului... Oricum, eu stiu ca si gliceina simpla trateaza candida. Daca e candida, trebuie sa dai si tu pe mameloane, ca sporii pot ramine la tine si se reinfecteaza...

Mergi la inceput

Bravo SELINA, sa-ti traiasca minunea !!!!
Iata ca cel mai important lucru l-ai facut cu brio ! Acum asteptam vesti bune de la tien ca papa bine, creste, si ca tu te descurci bine ! Dupa care, one by one, ai sa le rezolvi si pe celelalte, fii increzatoare ! Dumnezeu iubeste copilasii si pe mamicile lor

Gaby hila: Madam', ai PM, nu stiu daca ai observat :))
Ce suparari, sora mea?? Tu, care esti asa de tonica si te descurci asa de bine? Ia sa plece supararea repede ! Si, ca sa ai laptic, fa nani, mai bun tratament ca asta nu e !

Mergi la inceput