Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
Eva bun venit la odisee sau ce.a ma ramas din ea, in curand la scutece :)
rebiana ai iesit pe afara cu amandoi?
mare plictiseala....
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
EVAMIKA spune:
Ma bucur sa cunosc paciente ale d-nei doctor si vecine de spital in acelasi timpVladi eu am stat in spital pe 15,16 martie la terapie iar pe 17 mi-au dat copilul si am stat singura intr-o rezerva...in timpul zilei a fost cuminte dar noaptea a urlat de foame iar pe la 3 au venit si mi-au luat-o ptr ca eu nu aveam inca lapte iar laptele pe care ni-l dadeau la 12 noaptea a fost insuficint ptr papaciosa mea.Asistenta care a venit si mi-a luat-o a fost ff dura mi-a zis ca daca nu-s in stare sa ma descurc mi-o ia sus la nou-nascuti...si mi-a luat-o...iti dai seama cum m-am simtit ,asa ca a doua zi(PE 18 MARTIE joi) le-am spus ambelor doctore a mea si a copilului ca eu plec acasa.....nu prea au fost de acord dar nu s-au pus cu nebuna.Abia acasa am reusit sa alaptez si cred ca m-am descurcat bine avand in vedere ca Eva a luat 950g in prima luna.Am nascut la Bucur doar pt d-na doctor Constantinescu....asistentele chiar lasa de dorit....in afara de cateva de la terapie care au fost ok...cele de la salon si de la copii au fost cam nasoale...parerea mea.Oricum la al 2-lea copil n-o sa mai am nevoie de ele...acum eram si eu mica si nestiutoare.
Ma gandeam ca poate chiar ne-am intalnit fara sa stim una de alta.
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara Eva bun venit la odisee sau ce.a ma ramas din ea, in curand la scutece :) rebiana ai iesit pe afara cu amandoi? mare plictiseala.... roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |

In primul rand, felicitari pt micuta Aroa, am vazut pozele, sa-ti traiasca scumpica!
Erai asa nerabdatoare sa nasti, iar acum te plictisesti... VREAU SI EU DIN LINISTEA TA!

_
Irina PaulaMamica de 8 martie...
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana ai iesit pe afara cu amandoi? |
Nu. Bate-un vant urat rau si n-am scos-o pe Mara din casa.. am iesit eu zilele astea cu Luca si m-am ales cu durere in gat si raguseala. Am zis "pas" deocamdata; cand ies cu amandoi iti zic cum a fost!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Evamica bun venit si felicitari pt printesa

Despre bcg , stiu ca daca e facut dupa 10 luni nu mai ofera protectie copilului, Pana la vaccinare nu trebuie scos copilul in spatii inchise si aglomerte gen supermarket sau mall. Acolo e pericol de virusare
Jeni, sa vezi cat sunt de diferiti medicii...si dr mei mi-a recomandat vaccine cu 5-7 tulpini intr-unbul, deci nu cele din schema gratuita...se pare ca statul a fost un partener nesaerios anul trecut si mereu au fost probleme cu vaccinele...cel putin la noi!
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui babyangel Despre bcg , stiu ca daca e facut dupa 10 luni nu mai ofera protectie copilului, Pana la vaccinare nu trebuie scos copilul in spatii inchise si aglomerte gen supermarket sau mall. Acolo e pericol de virusare |
Aceleasi lucruri ni le-a spus si noua dr neonatolog, imediat dupa nastere. Acum cateva zile mi-a zis ca mai dureaza cateva luni pana la producerea vaccinului de catre institutul Cantacuzino.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
REBIANA - Daca iti vin fiole separate, ca doze, ma abonez si eu la una.
Sper sa nu uiti cu cate ai pe cap acuma.
Cristina +37
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
EVAMIKA spune:
Multumesc fetelor ptr urari si ptr ca m-ati primit in familia voastra...chiar si cu intaziere.
Aveti mare grija cu vremea asta schimbatoare ca acum putem raci...totusi suntem lauze(ma amuza cuvantul asta)suntem slabite si obosite si uitam sa avem grija de noi.Eu am patit-o rau acum cateva zile cand am iesit cu Eva afara cu caruciorul si ne-am plimbat vreo ora .Ne-am indepartat de casa iar Evei i s-a facut foameme si a inceput sa urle isteric si atunci am luat-o in brate ca eram pe strada si se uita lumea la mine ....si asa am venit spre casa cu ea intr-o mana si cu mana cealalta impingand caruciorul care era incarcat cu fructe si alte chestii ca facusem si niste cumparaturi.Ideea e ca pana acasa eram lac de apa,m-am descheiat la geaca...m-a prins curentul probabil....iar a doua zi aveam temperatura 39 si ochii injectati, ma durea totul si culmea nici lapte calumea n-am avut in ziua aceea...dar fiind singura acsasa a trebuit sa ma descurc desi abia ma tineam pe picioare iar bebe a urlat toata ziua desi de obicei e cuminte...banuiesc ca era ceva legat de lapte ori avea alt gust ori era insuficient.Cand a venit sotul acasa mi-a facut o frectie ca la carte, am facut o baie fierbinte, am luat un paracetamol i-am pus copilul in brate m-am bagat sub patura si am transpirat la greu....a doua zi eram fresh.Deci mare grija ca suntem inca slabite dupa nasteredesi uneori ne vedem viteaze.
ami_84 spune:
Am reusit sa citesc un pic din capitolul acesta...
Felicitari noilor mamici si tin pumnii viitoarelor mamici!
I-am pus cantecele micutei mele si a adormit instantaneu dupa ce a mancat!!!
Daca stiam, incercam mai demult si metoda aceasta...
Mare problema cu aceste vaccinuri! Si noua ne-a zis despre cele de cumparat, dar asa cam cu juma' de gura. Acum inteleg de ce... pe saptamana viitoare cand merg la ea, sper sa stie sa imi explice f bine de ce sa le fac pe acestea si nu pe cele gratuite!
Dspre alaptat, sunt si eu pro.. doar ca m-am speriat cand am vazut ca nu ia in greutate.. oricum insist! De azi am inceput sa fac asa cum a spus Vladimirescu, despre stimularea lui bebe sa suga mai bine..
Honey despre albul de pe limba Mayei - sigur nu e lapticul dupa ce manaca? Si Irinuka mea are limba alba dupa masa, insa in timp se duce... si eu ma intrebam la inceput daca nu e candida... sau altceva.
O zi buna!
_
Irina Paula
Mamica de 8 martie...
babyangel spune:
Miria, ce tare esti cu abonatul
Pai nici nu ai nascut si te stesezi...Stai linistita ca pana face bebele tau 10 luni va fi disponibil si la noi..Mai grav e cu pruncii care au deja cateva luni
Ina30 nota 10 pt Robin
!vorba lui Gaby..cred ca visa rauri de laptic cand zambea asa frumos![]()
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM