Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 11
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara anca sunt de acord cu tine, e ok daca eric nu mananca mai devremed e 2 ore, totusi nu e putin 70-80 avand in vedere ca mananca des! poate asa cere organismul lui, poate cand mananca mult trage aer , ii provoaca gaze si tot asa eu m.am pus la mintea silvanei si a baut la 3-4 ore 120 ml, ultima data mi.a vomat tot, asa ca nu.i mai dau tot biberonul, cateodata mananca doar 60 , dar pe urma la interval de 2 ore cere iar |
Roxana, ai dreptate.Deci , Oana , draga, din 2 in 2 ore e ok 80ml..acuma ca a zis Roxana imi dau seama ca e bine ..Codrin papa 110-120 la 3 ore-3 ore jumate. Ziua imi mai cere san mai repede, dar nu mai repede de 2 ore jumate. Ieri de exemplu mi-a stat 6 ore fara sa manance pt ca a adormit si eu nu il trezesc de obicei...asa ca de unde sa creasca mult?

Anca
mami de
Codrin de
Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
nemary spune:
Honeybaby, nici eu nu am scapat inca de fire. mai sunt la exterior si ma cam jeneaza cand stau in fund. plus ca reman nodurile care nu prea se topesc, data trecuta mi-a scos cateva la control.
chiar vroiam sa va intreb pe cele care ati nascut normal, la cate saptamani v-au chemat medicii vostri la control, la 3 sau 6 saptamani?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
arturicii spune:
Buna tuturor, felicitari noilor mamici si asteptare linistita burticilor;
(sunt o mamica de la Florile de liliac insa din cauza placentei praevia care nu s-a mai oprit din sangerat, Sabina s-a nascut pe 3 Aprilie,la 35 sapt si 5 zile - dupa cum au dorit fratiorii ei, adica, sa vina pe lume de Iepuras)
Indraznesc sa va scriu (de citit va citesc deja constant) si sa ii spun Dayanarei ca, daca nu as fi auzit-o pe Sabina plangand la nastere deja as fi fost panicata rau; nici ea nu plange; insa deloc; niciodata; se miauna, chitaie, face ca un calut insa de plans nu; mai imi pun si eu intrebari uneori, daca o fi ok asa sau nu, mai ales ca am experienta cu baietii....
tuturor
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
ellanik spune:
Nemary la 6 saptamani m-a chemat pe mine si stiu ca la fel e si in cazul nasterii naturale.
Dayanara al meu plange cand nu-i convine ceva dar scoate si el niste sunete ciudate in loc de plans:pufaie , scartaie dar cand plange...e ca in filmul ala...eu cand vreau sa fluier...fluier
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
selina-d spune:
Va scriu si eu scurt. Imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc nimic.
Am venit si noi in formatie extinsa azi acasa. Stefan Daniel s-a nascut pe 13.04 ora 0.19 natural, fara epidurala cu 4445 gr si 56 cm. Am avut un travaliu scurt si destul de usor si acum suntem ff bine.
Mami
38+
si Victor (31.08.2007)
kossir spune:
Waw ce surpriza!!!
FELICITARI!!!!!! REFACERE USOARA SI LAPTICMULT IN TZITZI

Sa traiasca bebe STEFAN sa fie sanatos si macacios

http://community.webshots.com/user/kosscar
bluekidoo spune:
babyangel ceai mi-a spus dr sa-i dau 100ml in cursul unei zile pt ca ii se usuca buzele si pielicica foarte repede.. mi-a spus sa-i dau ceai de colici iar daca acesta are si musetel in compozitie o ajuta sa scape si de constipatie.. adevarul este ca de cand bem ceiut facem caca zilnic
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:

Felicitari Selina. Recupeare rapida.. 

Sa fi sanatos si necolicos Stefan

Felicitari Arturici. Recupeare rapida.. 

Sa fi sanatos si necolicos Sabina

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
freedelia spune:
Neatza fetelor -- incerc sa recuperez de ieri si sa raspund cat pot pana se trezeste fata.
Bluekidoo -- nu ii da copilului ceai, indiferent ce zice pediatra. E complet pe dinafara, copilului nu ii e sete, scoate limba pt ca asa o scot toti bebelusii. Offf, doctorii astia ar trebui sa nu se bage in ale alaptatului daca nu se pricep...
Oana -- am vazut pozele, mersi ca mi le-ai trimis, un scump bebe Eric, sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! Cu mancatul, la biberon, din cate stiu eu (ce-mi amintesc de acum 6 ani de la John) nu ar trebui dat inainte de 3 ore, ca atata dureaza pana se digera laptele praf si nu e sanatos sa dai inainte. Dar poate nu e asa, poate e folclor, eu asa imi amintesc. Ma gandesc ca daca incerci sa il amagesti sa stea 3 ore, va manca mai mult si in cateva zile se va regla sa ceara la intervale mai mari...
Felicitari Selina -- de ce ti-a fost frica vad ca nu ai scapat, s-a nascut bebe chiar de ziua ta :) dar nu-i nimic, sanatosi sa fiti!!!
Ei, am si eu o intrebare/problema. Jane nu a mai facut kk de 3 zile (cam 72 de ore exact) si e cam amarata saracutza, se tot chinuie. Aseara i-am bagat termomentrul -- nu am mai facut operatiunea asta niciodata, nu stiu cum se face exact, am pus crema pe varful lui si am bagat tot varful (cam 1 cm de lung) in fundulet, dar nimic. Am incercat d cateva ori si din nou azi dimineata, dar absolut nimic, doar cateva partzuletze. Fac bine? Altceva ce mai pot sa fac? Sa ii bag glicerina? Stiu ca la copilul alaptat e ok si o saptamana sa nu faca, dar ei nu ii e bine, se chinuie...
Noi o sa avem un weekend mai plin, nu stiu cand am sa mai intru. Ai mergem de la scoala in vizita la niste prieteni si stam pana dupa cina (s-a nimerit foarte bine invitatia, ca Coleman are treaba pana tarziu si nu ar fi fost acasa la cina oricum...), maine dimineata vreau sa merg la un yard sale (un compound nu depaarte de mine organizeza, iese lumea si vinde ce nu le mai trebuie si sunt de obicei copii care vand si copiilor mei le place sa cumpere, le dau niste bani si cumpara singuri de la alti copii. Si sunt si standuri cu mancare si bauturi, locuri de joaca -- sper sa fie vremea frumoasa ca sa se distreze copiii.
Ne-am inscris intr0un program pentru cupluri, The Marriage Course se cheama, sunt 7 sedinte de cate 2-3 ore, se vizioneza un DVD si apoi te retragi cu partenerul undeva si aplici ce s-a expus in DVD. Sunt foarte curioasa cum o sa fie. Prima sedinta e la noi acasa, sunt cupluri cu care am fost si la weekendul acela de care v-am zis anul trecut, United Marriage Encounter si suntem toti excited sa vedem cum e... Eu una ma bucur de fiecare ocazie sa invat ceva nou care sa ma ajute sa comunic mai bine cu Coleman...
Si peste toate astea, mai avem si cateva appointmenturi cu companii de inchirieri, sa vedem cateva masini ca suntem in continuare fara si nu se mai poate...
Asa ca nu cred ca o sa am mult timp de calculator, dar poate apuc seara sa intru sa va citesc.
Au mai ramas numai 6 gravidute!!!! Din peste 100!!! Nu-mi vine sa cred... ce nostalgica sunt...
Va pup!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
camilecu spune:
buna dimineata fetelor
Multumesc tare mult pentru urari ,noi ieri am veit acasa . Suntem tare fericiti .
Pe data de 10 aprilie (38 sapt. si 2 zile ) a venit pe lume George Vlad , la ora 10,10 , pri cezariana .
Eu mi-am revenit foarte bine dupa cezariana , acum parca nici nu am fost operata , mai greu este cu regimul , nu pot manca chiar orice pana duminica si am o foame de lup , imi vin sa mananc tot ce nu am voie. Laptic avem suficient , chiar am facut febra laptelui in spital , dar a trecut cu comprese calde si masaj , fara stoarcere la pompa , fiindca stimuleaza si mai mult lactatia . L-am pus pe Vlad la san de cate ori a cerut si acum sunt foarte bine.
Vlad mi se pare urias fata de Larissa cand era de varsta lui. Este foarte cuminte si nu plange decat cand ii este foame . Azi noapte s-a trezit la 2 , a mancat si apoi la 6, a stat treaz 1 ora si a adormit . Acum astept sa se trezeasca .
Nu am recuperat nimic din ce ati discutat. Ma duc sa recuperez cat mai am timp.
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP
38+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#