Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Dar fata nu vrea sa se trezeasca...
Doarme de la ora 14 cu o pauza in care a supt cu pofta 20 de min. Nu vreau sa imi imaginez ce ma asteapta la noapte..party, ca o sa fie energica.
O fi obosita si fiindca azi a venit pediatra si am intors-o pe toate partile si schimbat-o de 2 ori de hainute, o data ca sa fim elegante la doctor si o data fiindca ne-am umplut de kaki.
La control totul bine, am crescut 6 cm intr-o luna si o sapt, dar ne-a zis ca are o hernie ombilicala si tre sa-i prind buricutul cu leucoplast. Multe manevre cu bietii copii - pune-le picaturi in nas, sterge-i la ochi, da-i pe bubite cu alcool, in gura cu glicerina, ma bufneste si rasul, acum mai am de pus si leucoplast...
Si cand ma gandesc ca imi imaginam ca viata de casnica va fi mult mai lejera decat cea de servici...

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu prefer apa in loc de ceai, asta la vara cand va fi cald

denisa eu simt ceva la epizotomie doar cand ma spal in rest nu m.au durut sau jenat deloc, dar nici curioasa sa ma uit n.am fost :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Incep din nou sa aberez. Citisem pe la leche League ca lactatia revine si inclusiv mame adoptive au alaptat daca au insistat destul. Oana tie ti-au dat medicamente! nu mai ai ce sa faci ca sa revina lapticul? nu intreba pe ai nostrii ca sunt batuti in cap.

Stai sa caut linkul catre La leche League. ...nu dau de el acuma, dar in principal zicea sa il pui la san cateva minute inainte de masa, dupa masa si pt linistire; sa te mulgi si sa bei ceaiuri pt stimulare.

Briza stai calma. Daca nu ai putut nu ai putut. va creste f bine si cu lapte praf!

Ioanaa28 urma sa intreb azi de tine! sunteti ok inteleg !!

Gaby, da eu am luat Dostinex sa intrerup lapticul, si nu pot bea ceaiuri de stimulare din cauza problemelor la pancreas si ficat, de asta nu am putut face nimic sa vina laptele. Eu l-am pus pe bb la san, dar degeaba.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cu ceaiul eu inteleg ca la cei alaptati la san nu se da, dar laptele praf nu este cum e cel de san, mai apos la inceput sa ii tina de sete, deci eu trebuie sa ii dau un pic de ceai. Nu ii dau mult, nici 100 ml pe zi, dar ii dau de sete intre mese. Acum ca nu e bine, nu stiu, de indulcit, clar nu se indulceste. Ceaiul Baby calm ce il dau eu, e chiar amarui, dar il bea.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

gaby am vizionat pozele...a crescut joy mult de tot e tare frumoasa

eu sunt curioasa daca mai e cineva al carui copil doar mananca si doarme, plange un pic doar cand ii e foame sau cand face caca, atat in rest n.am treaba ,dar cum ivan a fost la polul opus ma intreb daca e normal sa stea toata ziua si toata noaptea cuminte oriunde o pun
in brate o tin eu asa de drag ca nu cere deloc

POZE

Dayanara, felicitari pt bebeluna foarte cuminte Chiar ca sunt raritati copilasii de genul Silvanei..Eu am crezut ca iti da multa bataie de cap de nu am mai auzit nimica de la tine.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Binenteles ca s-a trezit plangand a baut putin ceaiut si s-a culcat la loc.. Ma gandesc cu groaza ca se apropie ora mesei si nu stiu ce sa fac.. imi e asa frica sa-i dau san .. as lasa-o pana maine sa se mai linisteasca si sa fiu sigura ca nu mai ii dau alte dureri.. Voi ce parere aveti?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Bluekidoo , daca vrei sa scapi de laptele "rau" scoate-l cu pompa, chiar daca ii dai bebelunei formula. Am citit pe net ca dureaza 24 ore de cand mananci un aliment si pana il papa bebe prin laptele tau..deci vezi cand a avut dureri asa de mari, si calculeaza ce ai mancat cu 24 ore in urma.!

Tu cand ii dai ceai la bebeluna si de ce? Sunt doar curioasa.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

anca si eu ma mir, de aia intrebam ca l.am inebunit pe leo daca o avea ceva de ce nu urla etc :))

ieri i.am cumparat un costumas frumos de vara , l.am pus la semnatura
incep sa dau iama in rochite si altele de genul asta
acum caut cercelusi

selina esti bine?

rebiana

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Roxi, pai si pe cand incepe sa isi faca program? Ca vad ca inloc sa fie mai bine, parca e mai rau.

Oana, eu zic sa nu te stresezi, atata timp cat nu ii dai mai des de 2 ore.Am citit si pe net si mi-a zis si dr. ca daca ii dau mai des de 2 ore lapte, risc sa ii maresc colicile si disconfortul.
Intr-adevar e putintel 70-80 sa pape la 2 luni, dar isi va regla el cantitatea sai frecventa. Insista si tu mai mult, acorda-i o pauza sa ragaie si incearca din nou dupa 3-4 minute. Si Codrin al meu e extrem de "lent" cand papa, dar eu insistCateodata am succes, cateodata nu!
Din cauza asta nici nu mi-a crescut f. bine-550 de grame in 3 saptamani

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

anca sunt de acord cu tine, e ok daca eric nu mananca mai devremed e 2 ore, totusi nu e putin 70-80 avand in vedere ca mananca des!
poate asa cere organismul lui, poate cand mananca mult trage aer , ii provoaca gaze si tot asa
eu m.am pus la mintea silvanei si a baut la 3-4 ore 120 ml, ultima data mi.a vomat tot, asa ca nu.i mai dau tot biberonul, cateodata mananca doar 60 , dar pe urma la interval de 2 ore cere iar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Carmen(bluekidoo), tati lucreaza si chiar ff mult si nu am cum sa il pun sa se trezeasca noaptea, desi o mai face. Cat il schimb eu, el ii mai pregateste un biberon. De dormit nu apuc, ca mereu mai am ceva de facut cat atipeste el cate o jumate de ora, maxim o ora, ca mai mult de atat nu o face.

Oana,

Cred ca ti-ar fi de folos un incalzitor de bibe, pe care sa il ai toata noaptea in priza, sau un termos cu apa calda. Apoi sunt de cumparat recipiente de plastic, cu "dozator" (3-4 doze), unde pui masurile de lapte praf de seara, si noaptea numai cat pui dozele in apa calda. Eu asa am facut cat i-am dat completare si in 5 secinde totul e gata.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput