"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_s nanatu cum simti miscarile alea de intoarcere? de asta oi avea si eu contractii ?ne-am gasit azi ![]() cred ca maine dimineata fac o vizita pe la spital ![]() Mamica de poznase: Adriana Maria ![]() ![]() ![]() Blog de mama si nu numai |
La mine domnisoara isi tina capsorul in ficatii mei si funduletul undeva pe vezica
![](icon_smile_big.gif)
"fug" sa ma imbrac ca o sa intarziu
Nana
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
amr: -5
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bubu30 spune:
citat din mesajul lui gabriela_s noi cautam chirie si am ramas socata ce pot unii sa scoata pe piata,ia bagati un ochi www.cauta-imobiliare.ro/detaliu/ia74455.htm" target="_blank">aici sa radeti.marog,rasul plansul.si cere si 250 de euro pe el!!! Mamica de poznase: Adriana Maria ![]() ![]() ![]() Blog de mama si nu numai |
vai dar nu i-a fost jena sa posteze pozele alea jalnice ?
Ruxi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
AMR ... cine stie ?
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
gabriela_s spune:
crissy zi-i medicului de familie sa caute OUG 125 din 14/03/2006 (desi ar trebui sa o aiba in dosarul cu norme obligatorii,daca se respecta ...) care se refera la completarea certificatelor de concediu medical.sau dowloadez-o si dui-o tu cado'!
uite si pasaj
Art. 15. - Cod indemniza#355;ie: pentru codul de diagnostic care a determinat eliberarea certificatului de concediu medical se va înscrie codul corespunz#259;tor al indemniza#355;iei de asigur#259;ri sociale de s#259;n#259;tate (1-15), în cifre #351;i litere, conform specifica#355;iilor de pe verso-ul certificatului de concediu medical.
Se completeaz#259; cu cod 08 - Sarcin#259; #351;i l#259;uzie - numai pentru concediul de maternitate de 126 de zile calendaristice, nu #351;i pentru alte afec#355;iuni ap#259;rute pân#259; în luna a 7-a de sarcin#259; sau, dup#259; caz, luna a 6-a de sarcin#259;, pentru persoanele cu handicap care se codific#259; corespunz#259;tor cauzei incapacit#259;#355;ii temporare de munc#259;.
Se completeaz#259; cu cod 15 - Risc maternal - în cazul acord#259;rii concediului de risc maternal, conform prevederilor Ordonan#355;ei de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 96/2003 privind protec#355;ia maternit#259;#355;ii la locurile de munc#259;, aprobat#259; cu modific#259;ri #351;i complet#259;ri prin Legea nr. 25/2004, cu modific#259;rile ulterioare.
eu sunt in concediu de risc maternal din luna a 4 a,asa ca m-am informat si parainformat,am un folder cu toate prostiile de legi si ordonante si acte
Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si
31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
bubu30 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Crissy, Anamaria (aniska), Gabi ![]() Ruxi, inca iau 3 comprimate de Gynipral pe zi, pana la 38 de saptamani. NoSpa si Scobutil doar la nevoie, direct in posterior ![]() Totusi am vorbit cu medicul (desi nu ma dor deloc, doar ma jeneaza), care nu s-a impacientat, si ma asteapta pe la sase sa ma vada. Nana ![]() ![]() amr: -5 ![]() |
Doamne da sa fie totul ok.
Bine ca te vede sa te linistesti.
Sa ne dai de veste cand te intorci.
Ruxi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
AMR ... cine stie ?
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
andradap spune:
Am facut si eu poze cu burtosul...
Asa arata Dominic in sapt 37:
http://family.webshots.com/photo/2498363120105580295gkwatz
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si
36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
bubu30 spune:
citat din mesajul lui andradap Am facut si eu poze cu burtosul... Asa arata Dominic in sapt 37: http://family.webshots.com/photo/2498363120105580295gkwatz Mami de ![]() ![]() ![]() Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Felicitari pt. silueta de invidiat!
Cred ca esti cea mai slabuta graviduta pe care am vazut-o.
Nu pot sa cred ca ai 37 sapt
![](icon_smile_big.gif)
Ruxi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
AMR ... cine stie ?
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
rosanne spune:
Buna burtici si mamici
Eu sunt la zi cu cititul,mai greu cu scrisul.
Luni am fost la control si bblina avea 2800 gr. Eu am luat pana acum 10 kg, dar de la Paste am edeme, care nu dispar nici noaptea, asa ca daca nu ies analizele bune , e posibil sa nasc la devreme. Azi merg pentru test non stress si luni la alt control, sa vedem cu creste.
Bagajul tot nu l-am facut...dar pana vineri promit ca e gata. Doctoritza mi-a zis ca bagajul tb sa cuprinda halat, papuci de plastic si apa...parca as pleca acasa dupa ce nasc
Roxy 37+ cu
Diana
AMR 2+ sapt
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Crissy_C spune:
Roxy, bafta multa astazi la testul non stress!
Nati, felicitari pentru eco!!! Ce bine ca a scapat de circulara de cordon, stai si tu mai linistita! Legat de placenta, si mie mi-a spus dr. Iosup (un ecografist mai cunoscut) la eco morfo de trim II ca e placenta cu grad II de maturitate, si m-am stresat atunci, ca era cam devreme pt gradul asta, iar la ultima eco, dr-ul meu imi admira placenta, ca ce frumoasa e nu are nu stiu ce depuneri de calciu... Deci iata, pareri diferite. E adevarat ca Iosup imi spusese sa beau mai multe lichide, si asa am facut, o fi avand vreo legatura?
Cristina, fericita 31+ cu
Patricia
AMR 8+
bubu30 spune:
citat din mesajul lui rosanne Buna burtici si mamici Eu sunt la zi cu cititul,mai greu cu scrisul. Luni am fost la control si bblina avea 2800 gr. Eu am luat pana acum 10 kg, dar de la Paste am edeme, care nu dispar nici noaptea, asa ca daca nu ies analizele bune , e posibil sa nasc la devreme. Azi merg pentru test non stress si luni la alt control, sa vedem cu creste. Bagajul tot nu l-am facut...dar pana vineri promit ca e gata. Doctoritza mi-a zis ca bagajul tb sa cuprinda halat, papuci de plastic si apa...parca as pleca acasa dupa ce nasc ![]() Roxy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Ultima data ziceai ca la alt eco avea sub 2600g.
Sa ne spui cum iese testul non stress.
Bafta multa !
Ruxi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
AMR ... cine stie ?
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)