"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Am facut si eu poze cu burtosul...

Asa arata Dominic in sapt 37:
http://family.webshots.com/photo/2498363120105580295gkwatz

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Andrada, ce burtica simpatica ai!! E tuguiata, asa se spune ca e la baietei, deci iata, la tine se potriveste!

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

crissy zi-i medicului de familie sa caute OUG 125 din 14/03/2006 (desi ar trebui sa o aiba in dosarul cu norme obligatorii,daca se respecta ...) care se refera la completarea certificatelor de concediu medical.sau dowloadez-o si dui-o tu cado'!
uite si pasaj

Art. 15. - Cod indemniza#355;ie: pentru codul de diagnostic care a determinat eliberarea certificatului de concediu medical se va înscrie codul corespunz#259;tor al indemniza#355;iei de asigur#259;ri sociale de s#259;n#259;tate (1-15), în cifre #351;i litere, conform specifica#355;iilor de pe verso-ul certificatului de concediu medical.

Se completeaz#259; cu cod 08 - Sarcin#259; #351;i l#259;uzie - numai pentru concediul de maternitate de 126 de zile calendaristice, nu #351;i pentru alte afec#355;iuni ap#259;rute pân#259; în luna a 7-a de sarcin#259; sau, dup#259; caz, luna a 6-a de sarcin#259;, pentru persoanele cu handicap care se codific#259; corespunz#259;tor cauzei incapacit#259;#355;ii temporare de munc#259;.

Se completeaz#259; cu cod 15 - Risc maternal - în cazul acord#259;rii concediului de risc maternal, conform prevederilor Ordonan#355;ei de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 96/2003 privind protec#355;ia maternit#259;#355;ii la locurile de munc#259;, aprobat#259; cu modific#259;ri #351;i complet#259;ri prin Legea nr. 25/2004, cu modific#259;rile ulterioare.

eu sunt in concediu de risc maternal din luna a 4 a,asa ca m-am informat si parainformat,am un folder cu toate prostiile de legi si ordonante si acte

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Gabriela, merci mult

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am fost pana la farmacie sa iau ultimele "necesitati" pentru bagajel si deja ati scris 4 paginiAlbinutele lu mama
ania_ania bine ai venit si nastere usoara!Ai scris la sfarsitul capitolului trecut si abia acum te-am zarit.
Gabriela_s si eu sunt cam in aceiasi situatie.Aseara m-a durut rau burtica,si nu stiam ce sa cred.Ma tot gandesc cum o sa recunosc durerile nasteriiIeri pana la urma s-a dovedit a fi de la dar cand o fi sa nasc o sa-mi dau seama?
Nana sa vii cu vesti bune de la medic
Andrada wow ce slaba esti..ai o burtica foarte sexy
Roxy felicitari pentru bebe grasunel..la ce bagaj ti-a zis doctorita sa ai,il poti face in drum spre usa de la intrare

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati- ma bucur de vestile bune de la eco! M-ai distrat la faza cu aragazul!
Nana- super pret la apartament! In veci nu gasesti un astfel de pret in Bucuresti!
Andrada- ce silueta poti avea! Nastere la termen!
Sabina- o sa-l pregatesc pe sot de alergatura !

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare,

Am venit de la controlul cu moasa tensiunea buna 120/70 si bb in pozitia de lansare, batai de inimi fericitedar ne-a gasit proteine in urina hopaaa ...asta nu e bine, asa ca asteptam o saptamana sa vina rezultatul de la laborator si sa vedem daca e nevoie de tratament sau nu... acum ma confrunt si cu raceala asta o fi de la infectie in gat ceva, o fi ceva cu rinichii cine stie moasa spunea ca mai pot fi si secretzii amestecate in urina deci nu ne putem pronuntza sigur pana nu avem rezultatul...dupa masuratoile moasei e cu o sapt avansat dar e bine ca inainte era mereu cu doua sapt mai vedem si maine la eco alta distractzie...
M-am interesat si eu cu igiena la baietzi ca de acum avem nevoie de informatzii si absolut nu am sa ma bag pe decalotare sau fortzare in nici un caz mai ales ca aici e interzis o astfel de interventzie asupra bblui si stiu ca si in Romania pt ca tocmai am discutat cu o prietena pe tema asta ...o sa mai vorbim si cu doctora dupa nastere

o seara faina

32+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tocmai am vazut la stiri la tvr 1 stirea ca in spitale nu se gasesc vaccinurile contra tuberculozei si hepatitei B pt. ca Inst. Cantacuzino nu le produce, iar vaccinurile impotriva poliomielitei si rubeolei, care le face dr de familie, nu se gasesc in farmacii (asta nu stiam dar mi-e usor sa ma interesez).
Asa cum stiam zicea ca vaccinurile trebuia sa existe in spital incepand cu 1 aprilie si ca parintii au 2 solutii :
1. sa lase copiii nevaccinati
2. sa comande din strainatate vaccinurile

Ma gandeam oare in Ungaria nu se gaseste vaccinul in farmacii?
ar fi usor de procurat de aici

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Bubu30, Cris_09, NicoletaB, Crissy, voi chiar vreti sa ma faceti sa ma simt bine... Sunteti niste dragute! N-o fi burta prea mare, dar kilogramele in plus s-au pus "strategic" (coapse si picioare!). Ca sa nu mai vorbim de retinerea in exces a apei. Degeaba fac stepper sau biciclesc...

Rosanne, tin pumnii sa fie bine si sa o aduci pe lume pe bebelina atunci cand v-io fi voua cel mai bine! Ca e mai devreme sau mai tarziu... important este sa fiti bine amandoua!

Bubu, eu ma gandesc serios sa fac rost de acest vaccin. Promit sa ma mai interesez si eu si va tin la curent.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Asa, revin si eu...

Mira, foarte dragute rochitele! Sa le poarte Maia sanatoasa cand va creste mai maricica. Ma apuca si pe mine dorinta de a croseta ceva.

Merci pentru raspuns referitor la aerosoli: Dana81, Vivela, Mira
Andrada, merci si tie! Ce frumos ai scris tu acolo, adevarata profesionista! La noi aparatul asta se foloseste doar la clinica, nu prea stiu pe cineva sa-l aiba acasa. Cred ca o sa-l sterg din lista de prioritati deocamdata. Sper bubulina sa nu fie bolnavicioasa si sa nu avem nevoie de el. SI apoi parca imi e si frica sa-l folosesc din propria initiativa.
Arturicii, merci pentru raspuns referitor la cosmetice bebe, pentru rasfatul mamei ai ceva de la ei? Ce ti-a placut. Ca as lua si pentru mine ceva pentru piele uscata. Felicitari pentru buricas!
Arturica veniti in Chisinau?! Nu, nu aveti nevoie de viza, daca mai aveti cetatenie romana. Sau ziceai ca vii la Ct? Ca noi ar trebui sa ajungem pe acolo prin august. Dar nu-i batut in cuie. Mai vedem. Oricum, oriunde veniti: Chisinau sau Eforie - you are most welcome!

Merci ca ne-ai tinut pumnii pentru eco: Bubu

Mary, eu din fericire nu am avut pete pe fatza. Deci, nu toate gravidutele au.

Catalina, mie una cantarul imi pare un moft. Atata timp cat bebele adauga in fiecare luna, cea ce se confirma la control, de ce sa ma stresez ca in unele zile scade cateva grame.

Laurita, problema e ca inca nu prea am cu ce sa umplu valiza pentru maternitate. Mai am de facut cumparaturi.

Gabriela_s, si eu aveam vise horror! Vadca ultima vreme sunt mai pozitive. Dar, indiferent a cata sarcina e - mama e mama - si isi face griji pentru chiar si al zecelea copil. De aia si visam... prostii uneori!

nana, felicitari ca ati gasit apartamentul aproape perfect! Si noi vrem sa ne mutam in altul mai maricel.

Onana, insanatosire cat mai rapida si tie si lui Matei! Felicitari pentru 37 sapt. implinite!

Rocsy, of, stiu cum e cu cardul capturat de bancomat! Am patit-o de Pasti. L-am uitat acolo ca tot se zbenguia Cami si de grija ei am uitat de card. Abia maine il recuperez!

Cris scuze, dar chiar e batuta-n cap soacra-ta! Ce prostie sa faca analogie cu bebele ei, sau ca nu vei putea alapta! Da-o incolo! Nici n-o asculta!

Sa nu pierd mesajul, ca am muncit la ceva la el, il postez si mai citesc.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Rocsy, draga, eu incerc sa intru cat de des pot! Da sa vezi si tu ca ma misc ca un melc, iti spun ca ieri am spalat podelele intr-o camera, in 2 ore. Daca ma vedeai insirata pe podele ba pe spate, ba pe o parte ca sa ajung peste tot: sub mobila, sub canapea, patuc... Zau ca mi-a luat aproape 2 ore!

iar fug, ii foame zvavapaiatei! Acum nici somnul n-o prinde. Dar mai revin.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Bubu, eu ma gandesc serios sa fac rost de acest vaccin. Promit sa ma mai interesez si eu si va tin la curent.

Iti multumim si te rugam sa na impartasesti si noua ce afli

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput