"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Madamarstai linistita la tine nu cred ca este cazul de pete...nici eu nu am avut la baiat,pt ca la gravidutele cu baieti nu ies pete...si nu e musai nici la toate gravidutele cu fetite sa iasa...doar ca eu sunt una dintre cele care au avut acest ghinion!Sincer...ar trebui sa fiu mandra ca se vad din ce in ce mai putin,fata de ce am vazut la alte femei!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA

Sa inteleg ca daca apar, uita sa mai dispara??? M-am mai intilnit ieri cu o tipa, mama a doi copii, mi-a spus ca la baiat de la 42 kg s-a facut de 87: adik si=a dublat greutatea. In maternitate s-a dus incaltata cu slapii soacrei, de la 37 a purtat 40... apoi picioarele i s-au dezumflat intr-un an, asa ca sa nu disper cu kilele mele si nici sa nu ma astept sa mi se desumfle picioarele usor... Horror de-a dreptul!!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

FETELEnu va mai speriati in legatura cu igiena baietilor...la Denis,baietelul meu de 7 ani...am facut o igiena normala,era totul ok,dar tinand cont de faptul ca l-am botezat in religia musulmana,pt ca tatal lui era musulman,la 4 ani jumate i-am facut circumcizia,la medic in C-ta,nu ma intrebati ce si cum pt ca eu nu am fost...dar s-a vindecat fff frumos si repede...ce e drept,mai mult sotul s-a ocupat de igiena lui dupa aceea ca mie imi era mila...dar a fost luna august si i-am facut 2 camasute lungi la croitoreasa si a umblat numai in ele pana s-a vindecat...am facut chestia asta inainte cu 2 sapt de botez..si la botez era super ok!Deci daca trebuie sa faceti treaba asta,nu va speriati,totul v-a fii ok!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA

Uhh, uite ca avem si exemplu de circumcizie pe motive religioase! Felicitari, ce sa spun... insa mi s-a cam taiat "pofta" la cele vazute si la comparatiile facute. PLus ca ... a fi altfel decit colegul de banca, prietenul din adolescenta... poate fi frustrant...

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi!
Mary - decalotarea i-a facut-o o amica medic pediatru (chirurg pediatru). Lucrurile au decurs asa: am fost la medicul de familie la controlul de 4 luni si a descoperit ca se inflamase si se inrosise un pic la dansa, din cauza faptului ca nu reuseam sa il spal ca lumea acolo, probabil. Asa ca ne-a trimis la spital sa il decaloteze. Noi am sunat-o pe amica asta care lucreaza la spital, ca sa o intrebam cum sa procedam, iar ea s-a oferit sa faca ea procedura acasa, ca sa nu il mai ducem.
Evident ca a plans tare cand a facut miscarea, dar a durat foarte putin. Mai greu a fost noaptea care a urmat pentru ca plangea de usturime de fiecare data cand facea pipi. Vreo 2-3 zile nu am umblat acolo, iar de atunci, la fiecare baita il decalotam sa spalam bine. Si, slava Domnului, nu am mai avut probleme. Au fost perioade cand incepea din nou sa se lipeasca, dar fortam un pic ca sa nu ajungem iar la procedura extrema. Cam asta a fost...

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mary, noi avem planuri ca din 4 camere sa facem 3, sa desfiintam dormitorul de langa bucatarie si sa facem o bucatarie cu mare, cu loc de luat masa, avand in vedere faptul ca toata lumea care vine la noi se cantoneaza in bucatarie; plus dintr-un sfert de dormitor demolat sa facem un dressing; plus inca alte multe modificari
BH sunt contractiile Braxton Hicks

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Vaccinul BCG stiu ca se gasea si in farmacii. Bubu30, tu ce stii? Am vazut ca spui ca lucrezi intr-o farmacie si de-aia te intreb pe tine. Eu chiar imi pusesem in cap sa cumpar pt bagajul de maternitate asa ceva. Din cate stiam eu se gasea in farmacii, doar ca se dadea la cutie (adica 5 vaccinuri). Nu ma deranja sa platesc 4 doze in plus pe care le-as fi daruit in maternitate altor 4 bebei. Dar daca nu se mai gaseste nici in farmacii, incep sa ma infior. Nu de alta, dar bantuie din ce in ce mai tare TBC-ul... ca sa nu mai vorbim de formele rezistente

Madamar, eu zic ca nu ii face rau lui Dominic ca sunt activa... profesional! Mai ales ca Nu e o activitate solicitanta fizic. Si unde mai pui, ca eu ajung prima pe sectie, dupa raport . Toata lumea se inghesuie si asteapta liftul, iar eu urc 6 etaje inainte de a urca prima "transa" cu liftul.

Fug sa imi iau flacaul de la gradi....

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Din cite stiu si am mai discutat si noi pe aici, nu se gaseste nici in farmacii pt ca nu se mai produce - foarte multe doze au fost administrate bebelusilor desi erau expirate! A fost retras, urmeaza sa se produca... insa cind, nu stim!:(

I-auzi ce mamica activa! Esti o luptatoare si o invingatoare, zau! Bravo si ink un .

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

auziti, dar vaccinul nu trebuie tinut la frigider? adica si daca il gasim de cumparat (ce sa zic, eu sper sa se normalizeze situatia pana oi naste eu), trebuie conservat cumva, nu tinut oricum. eu asa am facut cu vaccinurile pentru david (ca am optat pt schma de vaccin cumparata) stiu ca aveam indicatii clare sa-l cumpar numai cu o zi inainte si musai sa-l tin la frigider, apoi imediat sa-l ducem la dr pt administrare.

oricum, mare tampenie asta cu lipsa vaccinurilor, daca in romania astia nu sunt in stare sa-l produca, de ce naiba nu-l importa de undeva?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Pentru ca exista potential, sa fie produs in tara, ,vor explica domnii de la Cantacuzino, MIn. Sanatatii. Sa facem o petitie catre Guvern propun! Realitatea pentru care nu il importa este ca au ajuns la fundul sacului demult!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Hello dragelor!

Apropo de asta, o sa merg maine pt prima oara la medicul de familie sa imi iau adeverinta ca sunt gravi cu care sa instiintez si oficial angajatorul. Deh, pana acum mi-a fost lene sa ma deplasez... Spuneti-mi va rog, adeverinta asta care atesta ca esti gravida, ce trebuie sa contina?? Exista vreun formular tip?

In concediu de maternitate intru de la 1 mai, mai am ceva hartogaraie de facut, aveti idee, sau doar sa iau concediul de la medic si sa-l duc lunar la angajator? Din pacate, nici medicul de familie nu prea stie (cica are mai mult mosi si babe in grija) si nici angajatorul nu a mai avut alte gravi pana acum, asa ca toata informarea pica pe mine...

trimit si revin

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 8+

Faci o instiintare scrisa careia ii atasezi un act medical (poate fi o echo, poate fi o adeverinta de la medic, din aceea simpla).
In cazul meu l-am instiintat la inceputul sarcinii despre existenta starii fiziologice de graviditate, apoi am intrat pe program redus si aproape de data intrarii in concediu de maternitate deasemeni l=am instiintat in scris, cerindu-i sa dispuna cine ma va inlocui pentru a putea face predarea. Ulterior am dus concediul de la M. Fam. Sper sa iti fi fost de folos, desi cam tirziu:)!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Roxy eu m-am gandit sa-i pregatesc bebelinei un body cu maneca lunga, o salopetica cu manecute si labute (cosmonaut), sosetute (desi nu stiu daca trebuie), caciulita, o paturica (nici de asta nu stiu daca am nevoie), scoica auto cu husa... Sa vedem ce vreme va fi afara cand plecam acasa, si mai adaptam tinuta.

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Asaaa

Am visat si eu azi noapte pentru prima data ca am nascut, aveam 37 de saptamani (sper sa nu se adevereasca si totusi sa duc sarcina pana la 39-40). In rest, toate destul de ok, fetita era o dulce si o durdulie, operatia nu era horror, era lunga dar subtirica, doar cu asistentele ce aveam ceva probleme ca erau spagare Asta pt ca am tot citit ieri pe un alt forum despre nasterea la CF2, si ma rog, erau si povesti mai ok, si unele mai putin ok legate de asistente si conditii.
Ce m-a mirat din ce am citit: spuneau fetele ca s-au dus inclusiv cu calmantele si seringile de 5 si 10 dupa ele (eu credeam ca spitalul ar trebui macar asta sa aiba...), pansamente sterile, toate hainutele de bebe (de a doua zi incolo), unele ziceau chiar ca si-au adus lenjeria de pat proprie (?!) si ca au cumparat si manusi chirurgicale pt medic!!!! Voi ati mai auzit de asa ceva, la voi in spitale exista astfel de cerinte?
Alinutzaa, tu stiu ca nasti tot la CF2, ti-a dat medicul vreo lista cu ce trebuie sa ai la tine?

Cristina, fericita 31+ cu Patricia

AMR 8+

Uite, in cazul maternitatii din Iasi unde nasc eu nu iti da listoiul cu materiale sanitare, insa mai este o maternitate unde duci tot, inclusiv serul fiziologic, manusile, etc.!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

crissyai nevoie de o adeverinta de salariat din care sa reiasa plata contributiei la asig de sanatate ,cu contul in care sunt virati banutii.pe a mea scrie ceva de genul 'se adevereste ca dna...este salariata soc noastre cu ctr pe per nedeterminata .... soc retine si vireaza contributia la asig soc de san in contul....deschis la trezoreria..." mai e mentionat si cate zile de concediu medical am avut in ultimul an si bineinteles,faptul ca mi-a fost eliberata pt a imi servi la spital.e valabila 3 luni.contabila sau cei de la resurse umane sigur stiu ce sa iti dea.

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

SI daca eu deja am suspendate relatiile de serviciu, textul "este angajata unitatii/societatii noastre" mi se pare nepotrivit... in fine, asta e practica, nu?:)

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput