"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 13
n_a_n_a spune:
In sfarsit se vede si la noi un strop de soare, dupa o saptamana de nori si ploi
! Tare ma bucur
!
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap Am facut si eu poze cu burtosul... Asa arata Dominic in sapt 37: http://family.webshots.com/photo/2498363120105580295gkwatz Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank"> DOMINICDumnezeu a vrut ca el sa existe |
DRaga mea, ai o dulceata de burti, mica!!! si o mamica super slabutza si cu taliuta! De ce nu ne spui si cite kg ai...ca sa ne zgiriem fetzele:)?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
bubu30 spune:
Buna dimineata la burtici si mamici !
La noi e ff urat, innorat, ploaie mocaneasca si intuneric ca seara 
Desi ne-am trezit la 10, dupa vreo alte 7 treziri pe timpul noptii pt luat medicamente si mers la pp, mi-e tare somn si lene din cauza vremii.
Dar totusi suntem happy toti 3 ca azi e joi si ziua de joi tare ne place ca schimbam semnatura.
Am ajuns aproape de targetul minim de 34/35 sapt la care ne tot spune demult nenea dr ca trebuie sa ajungem.
Ce bine ar fi sa mai prindem vreo 2 zile de joi tot in formatia 3 in 1 ![]()
Tatyana te punem absenta nemotivata.
De obicei intrai si tu sa ne anunti fericita joia ca ai mai adaugat o unitate la semnatura ![]()
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Onana spune:
Hello, hello!!
Uff, am dormit tare prost, am luat raceala de la Matei, si eu si tati si tocmai am aflat ca si bunicii, deci suntem o familie de..mucosi
Acuma rad, dar am nasu' bocna, gatul in pioneze si capul..aburit
Nu am luat decat homeopate si niste bomboane de supt si ma rog sa stea Tudorash cumintel sa-mi treaca. Matei e un pic mai bine, dar a inceput cu tusea, ei, asta e, continuam tratamentul..
Cris, asadar nu e nevoie inca de motate pt mine
, de martea viitoare incolo, poate...
Mary, din pacate nu am ajuns la o concluzie cu decalotarea si ce facem la Tudor, pur si simplu nu stiu cum e mai bine, ma gandeam sa vb cu chirurgul ala care face acea debridare la bebei pana-n 3 luni, sa vad ce presupune si mai vad, desi nu l-as mai opera, mai degraba o decalotare fortata, daca nu merge usor la baita..E tare complicata problema, asa mi-as fi dorit sa fie fetita si sa scap de asta..
Laurita, abia astept sa ne vedem cu bebeii in parc, cu Vivela si cine se mai alatura..
Ancutzica, ma intrebai cu indemnizatia, pai concediul de maternitate se calculeaza in functie de veniturile pe ultimele 6 luni, or la mine aceste 6 luni am primit indemnizatia pt cresterea copilului; ca urmare, am dus la res. umane o hartie care certifica sumele pe care le-am primit in aceste luni, pe baza careia ar fi tb sa-mi calculeze concediul (85% din aceste venituri), numai ca tipa de la res umane nu a dat mai departe la cei de la salarii aceasta hartie, cei de la salarii nu si-au batut capul sa se intereseze daca am adus-o sau nu, au preferat sa-mi calculeze concediul pe baza indemnizatiei minime (cea de 600 ron), deci pe martie am primit 580 ron (85% din 600 ron)
o sa se remedieze luna viit, pana atunci tre sa traim din banii stia, desi nu am nicio vina
Ale, bafta la eco, te asteptam numai cu vesti bune!
Ruxi, deci nu e cum credeam eu cu vaccinul, tot trebe adus si pastrat in conditii speciale.
uff, nu stiu cum o rezolvam..
Nana, vazut si eu apartamentul, ce sa zic, are potential, dar daca vreti si bebe 2 nu v-ar fi util sa fie de 4 camere?
Fug un pic si revin..
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
37 fix Tudor
Madamar spune:
| citat din mesajul lui rosanne Buna burtici si mamici Eu sunt la zi cu cititul,mai greu cu scrisul. Luni am fost la control si bblina avea 2800 gr. Eu am luat pana acum 10 kg, dar de la Paste am edeme, care nu dispar nici noaptea, asa ca daca nu ies analizele bune , e posibil sa nasc la devreme. Azi merg pentru test non stress si luni la alt control, sa vedem cu creste. Bagajul tot nu l-am facut...dar pana vineri promit ca e gata. Doctoritza mi-a zis ca bagajul tb sa cuprinda halat, papuci de plastic si apa...parca as pleca acasa dupa ce nasc Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Si eu tot sper sa ajung la termen in aceleasi conditii de edeme. La mine se mai retrag noaptea, dar nu cine stie ce...ce reprezinta acest test? Adik ce determina?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Buna seara burtici si mamici! In rest... sunt tare fericita caci a descoprit un gel minune care mi-a atenuat muuuuult vergeturile de pe coapse si fund care au explodat parca pe pielea mea acum o luna jumatate-doua. Ma dau cu el cu regularitate si chiar se vede diferente. Oricum, pana sa dau de el am folosit destul de multe produse si nu am avut vreun rezultat. AMR 6 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Nu ne mai spui o data despre ce gel e vb? este si permis in sarcina?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

bubu30 spune:
Mira te rugam pune-ne si noua un link cu gelul minune.
Eu am niste vergeturi mama-mama, chiar nu m-am asteptat sa le fac in halul asta , dar ce sa fac , asta e...![]()
Am folosit de la Chicco - Mamma donna un gel pt sani si o crema pt burta si coapse, dar vazand ca nu exista imbunatatiri am trecut pe un ulei natural de la Eucerin, special pt vergeturi in sarcina, dar deocamdata tot nimic 
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui lauriciu Bine v-am regasit! Cer umil iertare pentru absenta indelungata...am crezut ca atunci cand voi ramane acasa o sa fie mai mlt timp pt DC...gresit. Mult de munca...mai ales intr-o casa cu gradina...nici o zi de relache... Vad ca a imbobocit liliacul...felicitari noilor veniti pe lume...pana acum numai fetite, asa-i? tare-s grabite fetele astea... Noi suntem ok, suntem in s37, de-acum suntem la termen, sper sa mai stea putin la caldurica, dr zice ca-i cam mititel comparativ cu frate-sau...nu stiu cat, ca nu mi-a zis greutatea sapt trecuta. Mai mergem saptamana cealalta (daca nu avem surprize) Ar trebui sa ma mai potolesc cu treaba de-acum...dar nu prea am stare... Camera e aproape gata, sapt viitoare o sa-i fac perdeaua si apoi curatenia finala si apoi...n-are decat. Eu una abia astept sa-l cunosc, nu mai am rabdare...incerc sa imi amintesc primele zile-saptamani de la fiu-miu...apoi ma uit la cate o hainuta si mi-l imaginez imbracat in ea...cred ca va fi greu, dar splendid...abia astept! Am facut si cumparaturile de la marmacie...suntem aproape pregatiti. Va pup, sper sa mai pot intra mai des, nasteri usoare daca mai avem nerabdatori printre noi! Seara buna! Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator |
Sa mai dai pe la noi si sa ne tii la curent cind o veni pe lume puiul!
FETELE CARE NU AU POSTAT NR DE TEL SI DORESC, INCA O POT FACE PE CONTUL COMUN!!!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Neata scumpele [Madamar experienta noastra cu decalotarea. Nu am reusit sa o facem noi treptat, la fiecare baita. Efectiv era prea stramt si nu puteam trage in jos. Am ajuns la 1 an la chirurgie pediatrica, l-a decalotat cu o penseta, pe viu a suferit bietul de el 2 saptamani cand facea pipip plangea, il puneam in bai cu apa calda sa faca pipi acolo. El are si putzica mai mare si ma gandesc ca si d-asta a suferit mai mult, am auzit de cazuri de revenire imediata sau la 2-3 zile. Apoi i s-au inflamat ganglionii in zona inghinala si peste vreo luna am ajuns iar la decalotat, la Grigore Alexandrescu, si am luat-o de la capat cu recuperarea. A fost tare nasol. Un motiv pt care m-am bucurat ca am fetitza, sa nu mai trec prin decalotare... dar nu e musai sa fie la toti la fel. Oricum, acum il decalotam la fiecare baita, altfel se lipeste la loc si tot chinul in zadar. EU prefer asa decat sa ajungem cu el la spital pe la 13-14 ani.Ma duc sa mai recuperez Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca SabinaAMR 5 de zile |
UH LAURA, GROAZNIC ce povestesti si tu. Si eu in cazul de fata am pus raul inainte, pentru o mai buna informare macar... si mi se indoaie neuronul si mi se increteste fruntea la cele citite! Mare necaz si cu putzicile astea! Buclucase de mici:) - asta ca sa ne mai destindem.
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Cu vaccinul, incep sa ma stresez si eu. Am inteles ca se poate cumpara din Bulgaria...ia sa vad daca pot sa-l procur de pe undeva...mare nebunie...bine ca au facut repede pentru gripa porcina si asta nu-l pot face... ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca SabinaAMR 5 de zile |
Eh, acolo erau de spalat bani, campanii electorale, e altceva! Exista interesul! Si ANM-ul a dat aviz imediat acolo!

Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

AMR 2+ sapt

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si