"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 11
rosanne spune:
Ale tinem pumnii....sa vi cu vesti bune
Am si eu o intrebare ce lucruri trebuiesc la iesirea din spital? Eu am pregatit asa:
- body maneca scurta cu capse
- body cu botosei (cosmonaut)cu capse
- hainutza
- caciulitza
Mai e nevoie de sosete, paturica? Mergem cu masina acasa.
Roxy
37+ cu
Diana
AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Madamar spune:
Sa va dau deci raspunsurile mele editate in dormitor
!
Reallaura: merci de urari, sper simbata sa ma mut inapoi acasa… desi, nu v-am dat cea mai mare veste: cica in loc de cappuccino-ul dorit de mine culoarea aleasa tot de mine este “aproape roz” – dupa cum a formulat sotul meu. Nici nu vreau sa va spun ce am simtit cind am auzit… insa am incetat sa ma mai lamentez: asta este, inca mai sper in daltonismul sotului, in mare masura. In cele din urma am constatat ca e prea tirziu sa mai fac mofturi, mai ales ca eu am ales nuanta, la o anumita concentratie si trebuia sa iasa cappuccino – nu a vrut, asta e! Mai grav e ca bebe cind va veni o sa spuna: ce parinti timpiti: in loc sa amenajeze camera in albastru, au amenajat-o in rozz:D. Eh, camera in care vom locui nu este numai a lui bebe, e si a noastra, asa ca sunt admise si greseli! Asta dupa ce initial am inceput sa pling cind am auzit!
Corina, ca tot ai dat tonul la curaj: cred ca in we dau si eu o fug ape la Piatra Neamt, prin Cheile Bicazului, iar daca burtica ne tine we celalalt as da o fuga in Bucovina: Gura Humorului, Vatra Moldovitei unde avem niste prieteni care au o pensiune, sin u cred sa ajung pe la Radauti, sa ma intilnesc cu Mira, ar presupune sa merg pe la Palma – si e cam naspa drumul, din cite stiu! Eh, planuri, planuri! Doamne Ajuta!:)
Sabina de Arturicii: felicitari pentru caderea buricului!!!
Sa raportez carui festin alimentar m-am daruit si eu azi: fara prea multe mincaruri de dimineata, am incheiat ziua in cel “agresiv” mod din punct de vedere alimentar: o shaworma, o inghetata, o prajitura – asta in mall, cu un prieten care m-a scos in oras ca in vremurile din copilarie… Dup ace am ajuns acasa nu am scapat san u maninc: de data asta mincare de primavera: pasta de brinza de vaci cu putina smintina si foarte putin hrean ras, salata din spanac, salata verde, ridichi, ceapa si o jumatate de snitel… Uhhh… Desertul a constat in placintica de mar … mai respira daca poti!!!
Nana: felicitari pentru alegere! Sa dea Domnul sa fiti multumiti pina la capat!
AncutzicaB: ce bine cu vaccinul! Sa speram ca e asa!!!!’Desi Bubu e mai pragmatica, cunoscind sistemul... sa speram ca va fi bine! NU ne ramine decit speranta!
Cusa: cu incredere si cu Dumnezeu inainte! Normal DPN-ul e fix, determinat de UM si nu il modifica dezvoltarea fatului, steam eu… insa sper si suflet sa ajungem cit mai aproape de final sis a incurajam un ape cealalta!!!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
n_a_n_a spune:
'Neata burtici si mamici
!
In primul rand va spun ca fetita mea s-a intors ieri
, nu mai sta cu capsorul la mine in ficati, sta cu funduletul acuma
. E asezata cu spatele pe partea dreapta a burticii si manutele si piciorusele in partea stanga. Se pare ca BH au fost de la manevra de intoarcere, iubiricea fiind marisoara, a fost destul de greu pentru amandoua. Am mai avut BH razlete si aseara, azi noapte nu; in cazul in care am si azi, la fel de frecvente ca si ieri, intram pe Gynipral la 6 ore (4 pe zi in loc de 3 cat iau acuma) plus NoSpa si Scobutil injectabil de doua ori pe zi... Speram sa nu.
Ale, te asteptam cu vesti bune de la eco
!
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Mary, eu nu am avut nici cloasma gravidica (adica acea "masca" de gravida pe fata) si nici cosuri, nici acum nici cu Matei, deci nu e musai sa apara. Sa-ti fie de bine la cosmetica, si eu ma gandeam azi daca mai are rost sa-mi fac o programare la epi, nu e musai, dar asa, pt moral, doar ca nu-mi dau seama daca mai ajung.. Ah, nici nu m-am uitat la ce ati postat acolo poze cu putze, am destule experiente neplacute cu a noastra , mie pediatrul mi-a zis sa decalotez usor la fiecare baita, apoi apa si sapun, dar am ajuns anul trecut pe la grigore alexandrescu si l-a vazut un chirurg care i-a facut decalotare fortata (o manevra rapida dar tare dureroasa) in urma careia a facut parafimoza si am ajuns de urgenta la spital si in final a fost operat. Nu circumcizie ci debridare (adica desfacerea chirurgicala a preputului dar nu taierea lui, ca la circumcizie), acum facem decalotare la baita si apoi apa si sapun, ca cica asa se face toaleta la baietzei, dar parca s-a lipit la loc pielicica aia, insa eu la taiere nu-l mai duc.Pt Tudor nu stiu cum o sa fac, am auzit ca e o tehnica noua pt bebei pana in 3 luni, o manevra chirurgicala prin care se desface pielicica si se pune nu stiu ce suport acolo un timp, sa nu se lipeasca la loc, nu stiu prea multe, o prietena a facut la bebel, ce-i clar e ca e totusi o interventie chirurgicala, deci cu anestezie, ori la un bebe de sub 3 luni nu stiu cat e de safe. Plus ca parerile sunt atat de impartite pe tema asta, unii medici zic sa nu intervii deloc, ca fimoza e fiziologica si se rezolva de la sine, altii ca trebe sa-i faci corect toaleta si ca se poate infecta daca nu-i dezlipita bine pielicica de gland, nici nu mai stii ce sa crezi ![]() Uff, m-am lungit cu asta, dar am vrut sa va zic experienta mea, viitoarelor mamici de baietzei. Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37 fix Tudor |
Merci de raspuns Sorana!
Vezi tu, de asta am studiat initial si eu varianta circumciderii bebelului la vreo 7-8 zile de viata insa daca te uiti pe siteul indicat o sa vezi ca il lasa pe bietul copil, viitor adult dornic si el de o viata sexuala normala cu destule handicapuri, in sensul pierderii senzitivitatii pe o portiune a penisului (poate asta ii face pe evrei/musulmani mai buni la pat?! Sau poate e numai o legenda?!), apoi intervine proasta vascularizare a tesutului, care face ca totul sa arate "ofilit" si "imbatrinit" in comparatie cu necircumcisii... Ca alta treaba nu am si eu: sa fac elogii uneia sau alteia dintre proceduri, doar ca ma preocupa, cum povestesti si tu ce poate sa intimpine micutul meu cind o fi mai marisor... si drept sa iti spun, ma gindesc si la faptul ca manevrele dureroase sa nu il afecteze cumva pe viitorul adult... Nici ceea ce povestesti tu nu e deloc placut, bietul copilas! Concluzia pe care o tragi tu este...???!!!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
Sorana: inteleg ca debridarea (manevra asta fortata) ar fi similara ..."ruperii atei", nu? Adica o devriginare la baieti, inainte sa o ... faca singuri saracii
?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Sorana - stiu ce spui, si la noi a fost destul de traumatizanta decalotarea, desi i-a facut-o cineva apropiat, tot am suferit ca un caine. Acum e bine, preputul nu s-a mai lipit, si ma bucur ca o sa am fetita acum, am scapat macar de o grija Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Cum a facut-o cineva apropiat? Si suferinta ....tot din cauza de plinsete sau efectele decalotarii (durere, roseata, etc) au fost pe durata mare de timp?!?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui alinettero Buna fetelor, nMadamar si restul fetelor cu vesti bune de la eco felicitari. Va pup pe toate si aveti grija de voi! 36+ Tudor Andrei |
Eii, Alinettero, sesizez abia acum ca amindoua am ales primul prenume Tudor:) pentru baietzici! Nice! Multam de urari!
Si chiar nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi ce si cum!Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui bubu30 Sa avem un capitol f. bun, fara bebei grabiti ! M-am ingrozit la faza cu igiena la baietei. Si asa ma macinam demult ca oare cum se face corect si i-am zis sotului ca sunt habarnista, ca la fete mi se pare usor, dar la baieti ... ![]() Mi-e frica sa intru pe link sa nu mi se faca rau ca sunt singura acasa. E horror, sa ma abtin sau pot sa intru ? Ruxi 33 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
DAca nu ai intrat deja, mai bine intri, fiind farmacist nu cred sa te afecteze prea tare, ai mai vz-ut! Pe mine m-a ajutat sa ma decid "NU CIRCUMCIZIEI" insa ... nici altceva mai bun nu stiu sa spun/fac acum!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Dar hai sa va pun un link, sa vedeti despre www.eurolux.ro/index.php/detalii/1112" target="_blank">ce vorbesc. Am negociat la sange (daca nu eram blonda ziceam ca m-a facut mama cu un tigan , oricum cred ca se vor mai duce inca 20.000 pe amenajare, desi e el renovat noua nu ne place...Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Nana draga, dar e super apartamentul! Inteleg ca il veti reamenaja, ceea ce il va face si mai simpatic, insa arata bine si cum e acum, in unele locatii, cu exceptia baii... daca am vz eu tot
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
Nana, BH ce fiind?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

, mie pediatrul mi-a zis sa decalotez usor la fiecare baita, apoi apa si sapun, dar am ajuns anul trecut pe la grigore alexandrescu si l-a vazut un chirurg care i-a facut decalotare fortata (o manevra rapida dar tare dureroasa) in urma careia a facut parafimoza si am ajuns de urgenta la spital si in final a fost operat. Nu circumcizie ci debridare (adica desfacerea chirurgicala a preputului dar nu taierea lui, ca la circumcizie), acum facem decalotare la baita si apoi apa si sapun, ca cica asa se face toaleta la baietzei, dar parca s-a lipit la loc pielicica aia, insa eu la taiere nu-l mai duc.

, oricum cred ca se vor mai duce inca 20.000 pe amenajare, desi e el renovat noua nu ne place...