"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Ale tinem pumnii....sa vi cu vesti bune

Am si eu o intrebare ce lucruri trebuiesc la iesirea din spital? Eu am pregatit asa:
- body maneca scurta cu capse
- body cu botosei (cosmonaut)cu capse
- hainutza
- caciulitza

Mai e nevoie de sosete, paturica? Mergem cu masina acasa.

Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Sa va dau deci raspunsurile mele editate in dormitor!

Reallaura: merci de urari, sper simbata sa ma mut inapoi acasa… desi, nu v-am dat cea mai mare veste: cica in loc de cappuccino-ul dorit de mine culoarea aleasa tot de mine este “aproape roz” – dupa cum a formulat sotul meu. Nici nu vreau sa va spun ce am simtit cind am auzit… insa am incetat sa ma mai lamentez: asta este, inca mai sper in daltonismul sotului, in mare masura. In cele din urma am constatat ca e prea tirziu sa mai fac mofturi, mai ales ca eu am ales nuanta, la o anumita concentratie si trebuia sa iasa cappuccino – nu a vrut, asta e! Mai grav e ca bebe cind va veni o sa spuna: ce parinti timpiti: in loc sa amenajeze camera in albastru, au amenajat-o in rozz:D. Eh, camera in care vom locui nu este numai a lui bebe, e si a noastra, asa ca sunt admise si greseli! Asta dupa ce initial am inceput sa pling cind am auzit!

Corina, ca tot ai dat tonul la curaj: cred ca in we dau si eu o fug ape la Piatra Neamt, prin Cheile Bicazului, iar daca burtica ne tine we celalalt as da o fuga in Bucovina: Gura Humorului, Vatra Moldovitei unde avem niste prieteni care au o pensiune, sin u cred sa ajung pe la Radauti, sa ma intilnesc cu Mira, ar presupune sa merg pe la Palma – si e cam naspa drumul, din cite stiu! Eh, planuri, planuri! Doamne Ajuta!:)

Sabina de Arturicii: felicitari pentru caderea buricului!!!

Sa raportez carui festin alimentar m-am daruit si eu azi: fara prea multe mincaruri de dimineata, am incheiat ziua in cel “agresiv” mod din punct de vedere alimentar: o shaworma, o inghetata, o prajitura – asta in mall, cu un prieten care m-a scos in oras ca in vremurile din copilarie… Dup ace am ajuns acasa nu am scapat san u maninc: de data asta mincare de primavera: pasta de brinza de vaci cu putina smintina si foarte putin hrean ras, salata din spanac, salata verde, ridichi, ceapa si o jumatate de snitel… Uhhh… Desertul a constat in placintica de mar … mai respira daca poti!!!

Nana: felicitari pentru alegere! Sa dea Domnul sa fiti multumiti pina la capat!

AncutzicaB: ce bine cu vaccinul! Sa speram ca e asa!!!!’Desi Bubu e mai pragmatica, cunoscind sistemul... sa speram ca va fi bine! NU ne ramine decit speranta!

Cusa: cu incredere si cu Dumnezeu inainte! Normal DPN-ul e fix, determinat de UM si nu il modifica dezvoltarea fatului, steam eu… insa sper si suflet sa ajungem cit mai aproape de final sis a incurajam un ape cealalta!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici si mamici !

In primul rand va spun ca fetita mea s-a intors ieri , nu mai sta cu capsorul la mine in ficati, sta cu funduletul acuma . E asezata cu spatele pe partea dreapta a burticii si manutele si piciorusele in partea stanga. Se pare ca BH au fost de la manevra de intoarcere, iubiricea fiind marisoara, a fost destul de greu pentru amandoua. Am mai avut BH razlete si aseara, azi noapte nu; in cazul in care am si azi, la fel de frecvente ca si ieri, intram pe Gynipral la 6 ore (4 pe zi in loc de 3 cat iau acuma) plus NoSpa si Scobutil injectabil de doua ori pe zi... Speram sa nu.

Ale, te asteptam cu vesti bune de la eco !

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Mary, eu nu am avut nici cloasma gravidica (adica acea "masca" de gravida pe fata) si nici cosuri, nici acum nici cu Matei, deci nu e musai sa apara. Sa-ti fie de bine la cosmetica, si eu ma gandeam azi daca mai are rost sa-mi fac o programare la epi, nu e musai, dar asa, pt moral, doar ca nu-mi dau seama daca mai ajung..

Ah, nici nu m-am uitat la ce ati postat acolo poze cu putze, am destule experiente neplacute cu a noastra , mie pediatrul mi-a zis sa decalotez usor la fiecare baita, apoi apa si sapun, dar am ajuns anul trecut pe la grigore alexandrescu si l-a vazut un chirurg care i-a facut decalotare fortata (o manevra rapida dar tare dureroasa) in urma careia a facut parafimoza si am ajuns de urgenta la spital si in final a fost operat. Nu circumcizie ci debridare (adica desfacerea chirurgicala a preputului dar nu taierea lui, ca la circumcizie), acum facem decalotare la baita si apoi apa si sapun, ca cica asa se face toaleta la baietzei, dar parca s-a lipit la loc pielicica aia, insa eu la taiere nu-l mai duc.
Pt Tudor nu stiu cum o sa fac, am auzit ca e o tehnica noua pt bebei pana in 3 luni, o manevra chirurgicala prin care se desface pielicica si se pune nu stiu ce suport acolo un timp, sa nu se lipeasca la loc, nu stiu prea multe, o prietena a facut la bebel, ce-i clar e ca e totusi o interventie chirurgicala, deci cu anestezie, ori la un bebe de sub 3 luni nu stiu cat e de safe.
Plus ca parerile sunt atat de impartite pe tema asta, unii medici zic sa nu intervii deloc, ca fimoza e fiziologica si se rezolva de la sine, altii ca trebe sa-i faci corect toaleta si ca se poate infecta daca nu-i dezlipita bine pielicica de gland, nici nu mai stii ce sa crezi
Uff, m-am lungit cu asta, dar am vrut sa va zic experienta mea, viitoarelor mamici de baietzei.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37 fix Tudor

Merci de raspuns Sorana!
Vezi tu, de asta am studiat initial si eu varianta circumciderii bebelului la vreo 7-8 zile de viata insa daca te uiti pe siteul indicat o sa vezi ca il lasa pe bietul copil, viitor adult dornic si el de o viata sexuala normala cu destule handicapuri, in sensul pierderii senzitivitatii pe o portiune a penisului (poate asta ii face pe evrei/musulmani mai buni la pat?! Sau poate e numai o legenda?!), apoi intervine proasta vascularizare a tesutului, care face ca totul sa arate "ofilit" si "imbatrinit" in comparatie cu necircumcisii... Ca alta treaba nu am si eu: sa fac elogii uneia sau alteia dintre proceduri, doar ca ma preocupa, cum povestesti si tu ce poate sa intimpine micutul meu cind o fi mai marisor... si drept sa iti spun, ma gindesc si la faptul ca manevrele dureroase sa nu il afecteze cumva pe viitorul adult... Nici ceea ce povestesti tu nu e deloc placut, bietul copilas! Concluzia pe care o tragi tu este...???!!!

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Sorana: inteleg ca debridarea (manevra asta fortata) ar fi similara ..."ruperii atei", nu? Adica o devriginare la baieti, inainte sa o ... faca singuri saracii?

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Sorana - stiu ce spui, si la noi a fost destul de traumatizanta decalotarea, desi i-a facut-o cineva apropiat, tot am suferit ca un caine. Acum e bine, preputul nu s-a mai lipit, si ma bucur ca o sa am fetita acum, am scapat macar de o grija .

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Cum a facut-o cineva apropiat? Si suferinta ....tot din cauza de plinsete sau efectele decalotarii (durere, roseata, etc) au fost pe durata mare de timp?!?

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

Buna fetelor,
nMadamar si restul fetelor cu vesti bune de la eco felicitari.
Va pup pe toate si aveti grija de voi!

36+ Tudor Andrei

Eii, Alinettero, sesizez abia acum ca amindoua am ales primul prenume Tudor:) pentru baietzici! Nice! Multam de urari! Si chiar nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi ce si cum!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Sa avem un capitol f. bun, fara bebei grabiti !

M-am ingrozit la faza cu igiena la baietei.
Si asa ma macinam demult ca oare cum se face corect si i-am zis sotului ca sunt habarnista, ca la fete mi se pare usor, dar la baieti ...
Mi-e frica sa intru pe link sa nu mi se faca rau ca sunt singura acasa. E horror, sa ma abtin sau pot sa intru ?

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

DAca nu ai intrat deja, mai bine intri, fiind farmacist nu cred sa te afecteze prea tare, ai mai vz-ut! Pe mine m-a ajutat sa ma decid "NU CIRCUMCIZIEI" insa ... nici altceva mai bun nu stiu sa spun/fac acum!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Dar hai sa va pun un link, sa vedeti despre www.eurolux.ro/index.php/detalii/1112" target="_blank">ce vorbesc. Am negociat la sange (daca nu eram blonda ziceam ca m-a facut mama cu un tigan ) si au fost de acord sa il lase la 50.000 , oricum cred ca se vor mai duce inca 20.000 pe amenajare, desi e el renovat noua nu ne place...

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Nana draga, dar e super apartamentul! Inteleg ca il veti reamenaja, ceea ce il va face si mai simpatic, insa arata bine si cum e acum, in unele locatii, cu exceptia baii... daca am vz eu tot. Felicitari again!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Nana, BH ce fiind?

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput