"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 10
rosanne spune:
Laura pacienta era de origine rroma, la a doua nastere, nesupravegheata. A nascut fara epiziotomie....repede. Copilul era cam mic....dar oricum cred ca femeile astea au ceva in sange de nasc asa usor ![]()
Roxy
37+ cu
Diana
AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne Laura pacienta era de origine rroma, la a doua nastere, nesupravegheata. A nascut fara epiziotomie....repede. Copilul era cam mic....dar oricum cred ca femeile astea au ceva in sange de nasc asa usor Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie.....
Un politai sa o ajute o incuraja:
-Hai ca poti, impinge!
Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt:
- c...e hai prin spate ca pe aici sunt gabori!
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
cris_09 spune:

CURAJ LAURITA!!!!!

Antrenez deja agitatele ca sa nu mai pierd galeria
!
Sorana...le pun la treaba si pentru tine?![]()
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui cris_09![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CURAJ LAURITA!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antrenez deja agitatele ca sa nu mai pierd galeria Sorana...le pun la treaba si pentru tine? poze Cristina 36+ cu Sebi![]() AMR 4 sapt![]() |
Naste??
r_ocsy spune:
Neata ! Pentru o clipa mi-a stat inima in loc cand am vazut majoretele , am crezut ca vom avea astazi floricele de liliac ... vad ca sunt doar de pregatire
.
Roseanne : partea buna este ca micuta ta este deja mare, eu zic ca va fi ok ; stiu si eu pe cineva care la controlul de 35 de saptamani i-a descoperit dr. ca are contractii, ea nu simtea nimic . A internat-o pentru 2-3 zile si acum a ajuns la 38-39 de saptamani nu mai stiu exact. Eu zic sa fi cat mai calma si totul va fi bine
.
Apropo de nasteri : cand am facut modulul de ginecologie am pandit ca prostii o nastere dar nu am avut noroc; am fost inclusiv noaptea in weekend ca zicea profu ca atunci sunt cele mai dese nasteri si nimic ... se declansau toate dupa ce plecam noi 

. Pana la urma ne-am lasat pagubasi ca ne-am zis ca pierdem timpul degeaba
!
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
Naste?? Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
r_ocsy spune:
Nati : cate peripetii ai avut si tu ieri
; felicitari pentru rezultatul la eco si pentru ca d-ra a renuntat la circulara
.
Alinettero : felicitari pentru rezultatul de la eco
Artu : asta da tablou de familie , pacat ca nu va facut nimeni o poza 
Ruxi : preturile la apartament tine de zona; de exemplu in Bistrita si-a luat o prietena un apartament cu 3 camere cu 45.000 de euro ( destul de ingrijit, fara a fi necesare renovari extreme ) iar in Brasov un apartament cu 3 camere este 60.000 de euro ( mai putin ingrijit decat cel de sus ). Mai sunt intr-adevar ofertele din blocurile noi, unde un apartamament cu 3 camere costa 54.000 .
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
NicoletaB spune:
Laura-ai mai botezat? Parca trebuia sa botezi o fetita, nu?
Flory- am gasit pe site la Sensiblu si la Helpnet niste farmacii cu medicamentul pe stoc. Ma duc azi la 2 Sensiblu sa vad ce si cum. Mai am vreo 19 doze (deci pt luna asta), dar mai am 2 luni pana nasc deci inca 60 de doze+ dupa nastere inca 6 saptamani (42).
Daca nu-mi da compensat o sa cumpar o cutie de 10, desi e in jur de 145 Ron. Mi se face rau daca trebuie sa cumpar restul de doze, dar o sa o fac si pe asta daca altfel nu se poate.
Sabina- parca era cu crema de vergeturi, nu Mira sau e neuronu' obosit?
29+ 
aleesicoo spune:
buna ziua buna ziua
am intrat repejor sa va anunt ca intr o ora plec la morfo si sa imi tineti pumnii ca am niste emotii de mama mama

parca m-as duce la prima eco din viata mea![]()
va pup si va aduc vesti proaspete
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in31 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

cris_09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo buna ziua buna ziua ![]() am intrat repejor sa va anunt ca intr o ora plec la morfo si sa imi tineti pumnii ca am niste emotii de mama mama ![]() ![]() parca m-as duce la prima eco din viata mea va pup si va aduc vesti proaspete ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Sa vii cu vesti bune
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt