Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
lucianna_83 spune:
eveline, stai linistita, cica e normal sa uiti sau sa nu tii mine in sarcina (eu nu prea vad legatura, dar asa am citit, si asa sunt si eu, de aia prefer sa spun ce am de spus cu postarea persoanei respective
)....dar neuronii nu mor doar dorm acum.....dar sa vezi dupa ce nasti ce memorie de elefant ai....revin toate cunoastintele, parca ieri le-ai citit pe toate :)):)):))
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Fistiq spune:
Lucianna, da, trebuie sa dau startul si sa pun acum in miscare toata "masinaria" asta. Acum stam in 2 camere, semidecomandate, si in camera prin care se trece nu poate locui nimeni, cu atit mai putin un bebelus. Parca nu l-as simti in siguranta.
La noi, sarcina a venit pe nepregatite, in sensul ca o vroiam, dar mai spre toamna, timp in care sa ne aranjam si din punctul asta de vedere, al locuintei.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
donna79 spune:
Cori - felicitari pentru fetita!
Lucianna, multumesc pt raspunsuri. Eu nu am probleme cu colesterolul, dar cine stie, o avea ceva de a face Omega 3 cu problemele de coagulare. Si voi aveti la fel grupele: tu 0 si sotul tau A? Chiar sunt curioasa daca poti sa imi spui cum iti va iesi analiza sau cum au fost rezultatele la sarcina anterioara.
Ionela, eu tot adeverinta de la medicul de familie am dus: "sarcina .. saptamani in evolutie".
Donna
Katerinaa spune:
Salutare burtici,
Aveti idee despre niste pastilute care se iau dupa ce nasti pentru strangerea uterului?, eu am fost in spital ca am placenta jos inserata si acolo vorbeau fetele care nascusera in Italia si Spania ca cica ar exista asa ceva....
In rest va urez sanatate si multa liniste pana la termen;
tuturor
21+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katerinaa Salutare burtici, Aveti idee despre niste pastilute care se iau dupa ce nasti pentru strangerea uterului?, eu am fost in spital ca am placenta jos inserata si acolo vorbeau fetele care nascusera in Italia si Spania ca cica ar exista asa ceva.... In rest va urez sanatate si multa liniste pana la termen; tuturor 21+Katy |
pentru "strangerea" uterului cea mai buna e
alaptarea 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cori_mic spune:
Merci frumos eveline. Am inteles
.
Si eu sunt printre burticile migratoare
. Ne mutam la casa in iulie sau august deci cand voi fi
. Oricum, am informat-o deja pe mama ca are treaba sa ne ajute ca eu nu voi putea misca. O sa aiba si ea ajutor de la fata care ne ajuta la curatenie si impreuna o sa o scoata la capat. Eu nu o sa ma stresez.![]()
Cori
17 s cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
crina-s spune:
Buna dragilor
vad ca ati scris nu gluma....
Donna multumesc pentru urari.
Cori_mic felicitari pentru fetita.
Astazi am o stare.....mi-e o lene.....
Va pup dragi burtici. Sa aveti o zi frumoasa!

16+
crina
cu 
Klarisse spune:
Buna burtici, va pup

Cori felicitari pentru mica printesa, sa fiti sanatoase.
Azi nu sunt in forma, am o lene si o lehamite..sper sa nu ma incerce o raceala, ca simt o presiune in gat..
Mai am de lucru la niste documente insa nu am nicio tragere de inima.

Va pupicelizez

Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Fratilor (pardon, surorilor
) ce spor aveti la scris!!
Felicitari burticilor care au fost la intalnirea cu bebeii si
pentru cele care se duc azi!!
Mie mi-e o leneee si un sooomn...nu as face nimic.

Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)