Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Lucianna, da, trebuie sa dau startul si sa pun acum in miscare toata "masinaria" asta. Acum stam in 2 camere, semidecomandate, si in camera prin care se trece nu poate locui nimeni, cu atit mai putin un bebelus. Parca nu l-as simti in siguranta.
La noi, sarcina a venit pe nepregatite, in sensul ca o vroiam, dar mai spre toamna, timp in care sa ne aranjam si din punctul asta de vedere, al locuintei.

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

eu cred ca iti dai seama ca o sa renuntati la dormitor si va mutati voi in sufra, ori de cand vine bebe, ori mai tarziu sigur. Cu copil mic e groaznic de greu sa te muti in alta casa, de amenajat cu el nici gand, cand sunt mirosurile tari de la vinarom, mobila, parchet etc...iar nu poti sa-l pui ca nu e prea indicat. Asa ca bafta multa mai bine acum

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

buna dimineata burtici
si eu am luat pana acum 6kg...am o colega de serviciu care pana la 7 luni luase doar 5kg si mi-a spus ca la prima sarcina a luat doar 9kg...cum e posibil???

19+

Neata fetele!

Am vazut ca discutati de kg. Eu pana acu nu am luat decat un kg, iar la sarcina cu Gabitu tot 9kg in total. In primele trei luni dupa nastere, am dat jos 13. Asa ca este posibil!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Cori - felicitari pentru fetita!

Lucianna, multumesc pt raspunsuri. Eu nu am probleme cu colesterolul, dar cine stie, o avea ceva de a face Omega 3 cu problemele de coagulare. Si voi aveti la fel grupele: tu 0 si sotul tau A? Chiar sunt curioasa daca poti sa imi spui cum iti va iesi analiza sau cum au fost rezultatele la sarcina anterioara.

Ionela, eu tot adeverinta de la medicul de familie am dus: "sarcina .. saptamani in evolutie".

Donna

Eu am grupa O si sotul B, acum m-am uitat pe analize si toata sarcina cu Raul scrie la rezultat doar anticorpi B "Absenti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:

Buna dimineata!

Iar nu am mai scris de o saptamana sau mai bine, dar va fac rezumat: am primit luni rezultatul la DT, deocamdata doar prin telefon, este bun asa ca mi s-a mai luat o greutate de pe inima. Teoretic urmatoarea vizita la dr ar fi pe la 18 sapt deci peste 3.5 saptamani... sper sa nu crizez de tot pana atunci. De fapt cred ca o sa merg mai devreme, pentru ca trebuie sa mai intreb cate ceva: nu stiu pana cand sa mai iau Arefam (la 14 sapt trebuia oprit dar am avut niste intepaturi urate si dr mi-a zis sa iau in continuare).
In plus, de la Hematologie pe landa tratamentul cu Aspenter, vit C, magneziu si B6 mi s-a recomandat sa iau Omega 3 (de fapt este un medicament numit Folowise care contine Omega 3 si acid folic) si nu am apucat sa vb cu doctorita mea sa vad ce opinie are despre asta.
Voua vi s-a recomandat Omega 3?

A... sa nu uit:

La multi ani, Crina! Sanatate, fericire si sa ai un bebe sanatos, vesel si mancacios! ...si scuze pentru intarziere...

La capitolul gerutate eu nu stau stralucit, am 3.5kg in plus acum si promit . Dar nu conteaza, bebe sa fie sanatos.

Va pup pe toate, o zi frumoasa!

Donna

eu stiam ca omega 3 e pt colesterol si daca e mare se poate transmite la bebe dupa ce se naste...asa ca daca il ai mare ai grija. Eu il am sub limita min, dar sotul meu are, analizele lui Raul la 1 an au iesit totusi bine, dar ca sa nu avem probleme cu el mai incolo, dr ne-a recomandat sa-i dam fff mult peste si carnea de porc s-o evitam pana la 5 ani celi putin si chiar si dupa cat mai rar.

Nu va innebuniti prea mult cu colesterolul, este normal sa creasca in sarcina. Eu la sf sarcinii cu Gabriel, l-am avut 500. Limita normala e 190.

Acum 14+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna burticutelor !
Sunteti harnice si vorbarete....imi place de voi, imi sunteti toate dragi.

Cori felicitari pentru fetita

Eu aseara am puricat niste site-uri nemtesti si mi-am gasit una alta dar inca nu le-am comandat.De exemplu perna aceea de care vorbiti voi (de alaptat si nu numai) am gasit-o la reducere cu 9,99 euro.Si carucioare au multe la promotie.

La capitolul kg nu ma stresez.Pana acuma am luat 1kg amarat da si ala e pe burta in rest toata lumea imi spune ca am slabit.Cu Eric am pus doar 7 kg dar m-am ingrasat din cauza stresului inca 5 dupa nastere.Prin ianuarie 2009 aveam 75 dar am scazut rapid in primavara la 62-65 si de atunci cam tot acolo ma mentin.

De mutat ne mutam si noi.Am primit actele de la statul austriac cum ca ne ofera o locuinta cu 3 camere iar chiria e foarte ieftina.Daca in mod normla un apartament cu 3 camere incepe de la 550 euro ajunge si la 800, de la stat am gasit cu 341 de euro.Am ramas masca.Ne vom muta cam prin mai -iunie cand ne intoarcem din concediu.

Fetelor si la voi ploua?La noi de duminica tot ploua

17 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:

Buna dimineata!

Iar nu am mai scris de o saptamana sau mai bine, dar va fac rezumat: am primit luni rezultatul la DT, deocamdata doar prin telefon, este bun asa ca mi s-a mai luat o greutate de pe inima. Teoretic urmatoarea vizita la dr ar fi pe la 18 sapt deci peste 3.5 saptamani... sper sa nu crizez de tot pana atunci. De fapt cred ca o sa merg mai devreme, pentru ca trebuie sa mai intreb cate ceva: nu stiu pana cand sa mai iau Arefam (la 14 sapt trebuia oprit dar am avut niste intepaturi urate si dr mi-a zis sa iau in continuare).
In plus, de la Hematologie pe landa tratamentul cu Aspenter, vit C, magneziu si B6 mi s-a recomandat sa iau Omega 3 (de fapt este un medicament numit Folowise care contine Omega 3 si acid folic) si nu am apucat sa vb cu doctorita mea sa vad ce opinie are despre asta.
Voua vi s-a recomandat Omega 3?

A... sa nu uit:

La multi ani, Crina! Sanatate, fericire si sa ai un bebe sanatos, vesel si mancacios! ...si scuze pentru intarziere...

La capitolul gerutate eu nu stau stralucit, am 3.5kg in plus acum si promit . Dar nu conteaza, bebe sa fie sanatos.

Va pup pe toate, o zi frumoasa!

Donna

eu stiam ca omega 3 e pt colesterol si daca e mare se poate transmite la bebe dupa ce se naste...asa ca daca il ai mare ai grija. Eu il am sub limita min, dar sotul meu are, analizele lui Raul la 1 an au iesit totusi bine, dar ca sa nu avem probleme cu el mai incolo, dr ne-a recomandat sa-i dam fff mult peste si carnea de porc s-o evitam pana la 5 ani celi putin si chiar si dupa cat mai rar.

Nu va innebuniti prea mult cu colesterolul, este normal sa creasca in sarcina. Eu la sf sarcinii cu Gabriel, l-am avut 500. Limita normala e 190.

Acum 14+

Cei trei Palmieri

mai nu stiu ce sa zic, eu mereu l-am avut sub limita minima, am mai auzit cazuri ca ar creste in timpul sarcinii, dar in nici un caz nu trebuie sa fie crescut la primele analize din trim I, ca asta inseamna ca-l aveai deja, daca revine la normal dupa primele 3 luni dupa nastere, iar e ok. Dar eu tot as tine si copilul sub control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu am grupa 0 si sotul A...eu acum la voi am auzit prima data de analizele astea. Nici fostul dr nu mi-a recomandat niciuna la sarcina trecuta (nici nu ma mira, ca oricum el nu mi-a cerut niciuna, noroc de medicul de familie), dar nici dr de acum, care numai nu mi-a cerut si analizele bunica-mii... Nu-s ce za zic...am o fetita perfect sanatoasa, sper sa nu am vreo problema acum din pct asta de vedere, ca nici nu m-as pune sa le fac de-acum....macar de stiam mai repede.
Si adica daca astea nu ies bine, ce riscuri exista...nu poti duce sarcina, sau copilul poate avea malformatii, sau ce? Sau numai in cazuri de e necesara vreo transfuzie sunt probleme? Cine stie va rog spuneti-mi si mie, caci despre incompatibilitat5ea de RH am mai gasit una alta, dar despre asta nimic.

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Mi-am culcat piticu si nu-mi mai e somn ca a inceput sa-si faca efectu 3 in 1 ...si culmea o sa mi se faca somn cand se trezeste el .

Daca tot sunt pe aici o sa ma chinui sa pun un link cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Eu am grupa 0 si sotul A...eu acum la voi am auzit prima data de analizele astea. Nici fostul dr nu mi-a recomandat niciuna la sarcina trecuta (nici nu ma mira, ca oricum el nu mi-a cerut niciuna, noroc de medicul de familie), dar nici dr de acum, care numai nu mi-a cerut si analizele bunica-mii... Nu-s ce za zic...am o fetita perfect sanatoasa, sper sa nu am vreo problema acum din pct asta de vedere, ca nici nu m-as pune sa le fac de-acum....macar de stiam mai repede.
Si adica daca astea nu ies bine, ce riscuri exista...nu poti duce sarcina, sau copilul poate avea malformatii, sau ce? Sau numai in cazuri de e necesara vreo transfuzie sunt probleme? Cine stie va rog spuneti-mi si mie, caci despre incompatibilitat5ea de RH am mai gasit una alta, dar despre asta nimic.

15+ si mamica de Bianca

Pai la noi, Raul are tot grupa B ca a sotului...si din cate stiu ar fi fost ff periculos, pt mine, daca in timul sarcinii sau la nastere s-ar fi intamplat ceva cu bebe si ar fi trecut vreun pic de sange de la el la mine. Domane fereste! noi cu grupa O nu trebuie sa primim de la alta grupa, de asta stiu ca se fac analizele astea pe toata durata sarcinii sa fie "absenti"....daca as fi avut eu grupa B ar fi fost ok ca pot primi de la O.

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

si ca tot am raspuns la mesajul anterior am vazut ca a aparut si link-ul cu poze....sper ca merge, sunt doar cateva cu Raul.

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput