Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
lucianna_83 spune:
Office, asa stiam si eu ca ideal si de preferat e sa iei in sarcina intre 11 si 14 kg... si nu neaparat ideal pt noi ci ca bebe sa fie ok.
Mamicile care stau acasa cu primul copil, cand trebuie sa anunte ca sunt iar gravi? eu inca n-am anuntat nici verbal nici scris....le-am zis in iarna ca din august revin si acum ma gandeam ca prin iulie (adica dupa 22 sapt) sa ma duc personal sa ma vada si sa-i anunt ca mai vine un bebe .
12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cori_mic Buna dimineata tuturor burticilor. Vin si eu de la eco mandra posesoare de . Deci a aparut Maya la orizont.Va rog mult, cine stie sa imi adauge si mie caruciorul si numele fetitei la listuta. Si vreau si eu pe listuta cu data nasterii - 17.10.1986, eu nu ma pricep deloc. Apropo de kg: eu am luat pana acum doar 2.5 kg , dar am citit in carea lui dr Spock ca pana in sapt 20 dc iei 4 kg e normal, deci sper sa ajung si eu acolo. Acum ma uit la mobila de bebe pe net, am gasit niste magazine cu mobila si textile absolut superbe in Istanbul. Pe bune ca in Romania sun ori prea scumpe si cu putine piese ori prea urate. Daca nu gasesc ceva pe gustul meu aici, le aducem din Turcia. Cat platim drumul atat e diferenta de bani cu Romania si tot ies in castig. Voi de unde luati mobila? Aveti nume / siteuri sa ne uitam? Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
felicitari pt fetita
LoraG76 spune:
Cori, felicitari pentru fetita!
Atasata de declaratia privind starea de graviditate poate fi si o adeverinta de la medicul de familie in care sa fie trecut - X saptamani de sarcina in evolutie.
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
citat din mesajul lui cori_mic Buna dimineata tuturor burticilor. Vin si eu de la eco mandra posesoare de . Deci a aparut Maya la orizont.Va rog mult, cine stie sa imi adauge si mie caruciorul si numele fetitei la listuta. Si vreau si eu pe listuta cu data nasterii - 17.10.1986, eu nu ma pricep deloc. Apropo de kg: eu am luat pana acum doar 2.5 kg , dar am citit in carea lui dr Spock ca pana in sapt 20 dc iei 4 kg e normal, deci sper sa ajung si eu acolo. Acum ma uit la mobila de bebe pe net, am gasit niste magazine cu mobila si textile absolut superbe in Istanbul. Pe bune ca in Romania sun ori prea scumpe si cu putine piese ori prea urate. Daca nu gasesc ceva pe gustul meu aici, le aducem din Turcia. Cat platim drumul atat e diferenta de bani cu Romania si tot ies in castig. Voi de unde luati mobila? Aveti nume / siteuri sa ne uitam? Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Felicitari Cori!! Deci v-ati hotarit sa-i puneti numele Maya?
Eu nu am cautat nici pe net si nici in magazine mobila pt bebel. Deocamdata n-am nici unde o pune... E o inghesuiala la noi, ne gindim sa ne mutam la 3 camere, dar mie imi e groaza de ce efort presupune asta...
In fine, eu am zis ca vreau sa vad Ikeea, pt ca spunea cineva ca sunt lucruri dragute la ei.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
lucianna_83 spune:
Multumesc, dar ai incurcat putin personajele.....am un baiat si sper sa mai vina unul
lucianna_83 spune:
[quoteEu nu am cautat nici pe net si nici in magazine mobila pt bebel. Deocamdata n-am nici unde o pune... E o inghesuiala la noi, ne gindim sa ne mutam la 3 camere, dar mie imi e groaza de ce efort presupune asta...
In fine, eu am zis ca vreau sa vad Ikeea, pt ca spunea cineva ca sunt lucruri dragute la ei.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
[/quote]
Daca aveti posibilitati sa va mutati, crede-ma ca acum e momentul, depui mai putin efort, lasi sa faca altii treaba grea, dar pana vine bebe o sa fie totul aranjat. Si noi ne-am mutat de la garsoniera la 3 cam tot cand eram in 4 luni, nu a fost asa de usor cu aranjatu casei si apoi a lucrurilor....dar nu m-a grabit nimeni, pana a venit bebe deja avea camera lui aranjata.
ionela.n spune:
Fistiq, Lora, multumesc de lamuriri
O sa fac declaratia si cred ca maine o sa o aduc la serviciu.
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+
cori_mic spune:
Va multumesc frumos, sunt foarte fericita si nu mai am rabdare deloc.. vreau sa o vad "mare si puternica" adica la 40s .
Eu la munca am anuntat pe la 9 saptamani: o declaratie pe propria raspundere in care anuntam ca sunt in stare de graviditate (pe bune, chiar asa trebuia sa scriu :) ) si o adeverinta de la medicul ginecolog in care atesta varsta sarcinii si scria ca e in evolutie. Atat ! Iar de saptamana trecuta am trecut la program de 6 ore pentru ca nu mai puteam cu 9 ore lucrate. Pentru asta din nou- o scrisoare medicala in care doctorul ginecolog a scris doar atat: sarcina. Rog reducerea programului la 6 ore. Scrisoarea asta am trimis-o la HR sub forma de instiintare - adica nu trebuie sa astepti raspuns si gata.
Cori 17 s cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
eveline spune:
citat din mesajul lui lucianna_83 Multumesc, dar ai incurcat putin personajele.....am un baiat si sper sa mai vina unul 12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008 |
Vai de zilele mele...cre' ca mi-a murit si ultimul neuron...iertare
cori_mic pe tine vroiam sa te felicit pentru Maya
15+ si mamica de Bianca