Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
neata.
si eu acum 2 saptamani luasem numai 3kg.iar la razvan nu stiu daca am pus mai mult de 11-12 kg, pe care le-am dat jos imediat ce am nascut, ca de fapt era numai burta, adica el in burta.ma pipam in sala de nasteri sa vad daca mai am burta.
dar nu ma stresez, atata timp cat dr zice ca e ok.oricum mie si dr si ecografistul mi-au zis ca nu am cum sa fac copil mare la cat sunt de mica.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
office spune:
Buna dimineata tuturor!
La prima sarcina am luat 14 kg si mi se parea ca sunt un butoi..mainile si picioarele umflate...abia urcam scarile...probleme cu respiratia...nu puteam sa dorm pe nici o parte...nu vreau sa imi imaginez cum ar fi cu mai multe... Mereu ma stresa doctorita: "nu mai mult de 14 kg, nu mai mult de 14 kg"... ... Si eu am un jurnal in care notez tot ce se intampla si se pare ca urmez acelasi drum (cel putin referitor la kg) ca la prima sarcina...Dupa 2-3 luni de la nastere am scapat insa de ele fara eforturi deosebite...
Am nascut prin cezariana si sam inteles ca cel mai bine pentru mama este sa treaca cel putin un an intre cele doua nasteri...Daca este mai mult cu atat mai bine...
Eu medicamente nu iau...Doar Elevit mi-a fost recomandat...
TINA, cu 20+ si fetita 2 ani
maya71 spune:
Va burticilor si mi/e dor de voi.
Stau foarte rau cu timpul si am ramas in urma... am restante la capitolul citit... dar sper ca sunteti bine si ca sunt si alte burtici cu voi... sa se mareasca gasca Magdutza, Iomur, Yoni...
Sunt prin preajma daca e nevoie de ceva...
ionela.n spune:
Tot vroiam sa va intreb ceva de cateva zile, dar mereu uit.
Voi ati anuntat la munca ca sunteti insarcinate? Ati facut hartia oficiala prin care ii anuntati?
La mine la serviciu, sefii sunt super ok. Le-am zis de sarcina de cand am aflat dar vreau sa stiu daca TREBUIE sa fac si hartia aia
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+
LoraG76 spune:
Ionela, da, trebuie facuta si hartia - angajatorul se anunta in scris.
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Eu am anuntat oficial inca de la 7 saptamini, pentru siguranta mea. De fapt, am facut hirtia si am dat-o fetei de personal iar in firma nu am spus decit la inca 2 colegi mai apropiati. E o situatie mai delicata in firma si n-am vrut sa se stie... niciodata daca era dupa mine.
Oricum acum 2 saptamini unul din cei 3 care stiau a fost nevoit sa spuna sefului cel mare si asa s-a aflat, stie toata lumea.
Am citit in lege ca angajatorul este obligat sa pastreze confidentialiatatea pina in momentul in care are acordul scris al anagajatei ca poate raspindi informatia. Ma rog... eu l-am iertat pe al meu...
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
ionela.n spune:
Aha, deci e musai sa fac hartia aia.
E de fapt declaratia + o hartie de la medic care sa ateste sarcina. Se pune copia de la eco sau ce anume trebuie de la medic?
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+
lucianna_83 spune:
Nu mai pot sa suport vremea asta urata si morocanoasa, mai apare cate o raza anemica si cu dinti, bate si vantu...saptamana asta nici n-am simtit primavara, decat ca totul e verde in rest parca vine toamna . De 2 sapt am nasu infundat de la vremea asta si mereu mi-e frig si in casa si afara, mi-e mai rau decat asta iarna. Plus starea de somnlenta care nici nu mai stiu daca e de la sarcina sau de la vreme. eu nu sunt mare bautoare de cafea, dar am inceput sa bea 3 in 1 in lapte nu apa, ca sa ma mai trezesc. pana acum o luna beam cola si aia ma tinea fresh dar acum nu mai suport acidul .
12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
cori_mic spune:
Buna dimineata tuturor burticilor. Vin si eu de la eco mandra posesoare de . Deci a aparut Maya la orizont.Va rog mult, cine stie sa imi adauge si mie caruciorul si numele fetitei la listuta. Si vreau si eu pe listuta cu data nasterii - 17.10.1986, eu nu ma pricep deloc.
Apropo de kg: eu am luat pana acum doar 2.5 kg , dar am citit in carea lui dr Spock ca pana in sapt 20 dc iei 4 kg e normal, deci sper sa ajung si eu acolo.
Acum ma uit la mobila de bebe pe net, am gasit niste magazine cu mobila si textile absolut superbe in Istanbul. Pe bune ca in Romania sun ori prea scumpe si cu putine piese ori prea urate. Daca nu gasesc ceva pe gustul meu aici, le aducem din Turcia. Cat platim drumul atat e diferenta de bani cu Romania si tot ies in castig. Voi de unde luati mobila? Aveti nume / siteuri sa ne uitam?
Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Fistiq spune:
Eu am atasat un raport medical in care erau scrise niste detalii si dimensiuni, plus specificatia: "sarcina de x saptamini in evolutie".
Adica n-am cerut ceva special de la medic ci pur si simplu am atasat rezultatul consultatiei, ca sa zic asa.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+