Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
Salutare!
Vad ca vorbiti de o perna la care m-am uitat si eu...pare minunata, wow...si poate fi folosita si mai tarziu pentru bebe... Si eu tin minte ca in ultimele luni de sarcina nu mai reuseam sa dorm nicicum, luasem si 38 kg, eram cat China, mergea oarecum o pozitie cu o perna normala intre genunchi. Macar bine ca mi-ati spus din timp de asta..
Nu stiu cum e la voi da aici e un friiiiigggg...brrrr....cred ca-s 4-5 grade, nu mai mult... si n-ar fi nimic daca n-ar bate vantul asta.
Va doresc o zi perfecta!
15+ si mamica de Bianca
donna79 spune:
Buna dimineata!
Iar nu am mai scris de o saptamana sau mai bine, dar va fac rezumat: am primit luni rezultatul la DT, deocamdata doar prin telefon, este bun asa ca mi s-a mai luat o greutate de pe inima. Teoretic urmatoarea vizita la dr ar fi pe la 18 sapt deci peste 3.5 saptamani... sper sa nu crizez de tot pana atunci. De fapt cred ca o sa merg mai devreme, pentru ca trebuie sa mai intreb cate ceva: nu stiu pana cand sa mai iau Arefam (la 14 sapt trebuia oprit dar am avut niste intepaturi urate si dr mi-a zis sa iau in continuare).
In plus, de la Hematologie pe landa tratamentul cu Aspenter, vit C, magneziu si B6 mi s-a recomandat sa iau Omega 3 (de fapt este un medicament numit Folowise care contine Omega 3 si acid folic) si nu am apucat sa vb cu doctorita mea sa vad ce opinie are despre asta.
Voua vi s-a recomandat Omega 3?
A... sa nu uit:
La multi ani, Crina! Sanatate, fericire si sa ai un bebe sanatos, vesel si mancacios! ...si scuze pentru intarziere...
La capitolul gerutate eu nu stau stralucit, am 3.5kg in plus acum si promit . Dar nu conteaza, bebe sa fie sanatos.
Va pup pe toate, o zi frumoasa!
Donna
donna79 spune:
Mi-am mai amintit ceva: am facut si analiza pentru incompatibilitate de grup si mi-au iesit anticorpii anti A 1/16. Din ce am citit eu, asta ar fi pragul peste care devin periculosi. Voi ati facut analize de genul asta?
Donna
ddanagh spune:
Eu deja sunt cu 6 kg pe plus, insa nu ma stresez prea tare pentru ca vad ca urmez exact parcursul kg din sarcina cu Daria. Am un mic jurnal cu ce mi se intampla in fiecare saptamana de sarcina si vad ca evoluez cam lafel cu kg. Atunci am luat 23 kg in total dar le-am dat pe toate jos, fara mari eforturi doar prin plimbari lungi de cate 3-4 ore cu carutul pe afara, in doar 6 luni.
Ayda m si cumnata mea a nascut pe 6.07.2009 si acum e iar insarcinata. Numai ca ea e stresata ca a nascut prima oara prin cezariana si ii este frica sa nu fie prea devreme. Tu cum ai nascut prima oara?
Aniast cum a fost la amniocenteza? esti bine? Si eu sunt programata pentru 22 aprilie si mi-o o frica de mor.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 16 + cu un mare dolofan
andre_flo spune:
buna dimineata burtici
si eu am luat pana acum 6kg...am o colega de serviciu care pana la 7 luni luase doar 5kg si mi-a spus ca la prima sarcina a luat doar 9kg...cum e posibil???
19+
ayda_m spune:
Ddanagh si eu tot prin cezariana am nascut si medicul mi-a zis ca e ok dc trece un an de la ultima nastere...asa ca o sa am un an si 3 luni de la prima nastere..sa nu stea stresata...nu e nici cea mai buna situatie dar nici grav nu e, va tb sa avem mai multa grija dupa sa ne refacem.
Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Buna dimineata! Iar nu am mai scris de o saptamana sau mai bine, dar va fac rezumat: am primit luni rezultatul la DT, deocamdata doar prin telefon, este bun asa ca mi s-a mai luat o greutate de pe inima. Teoretic urmatoarea vizita la dr ar fi pe la 18 sapt deci peste 3.5 saptamani... sper sa nu crizez de tot pana atunci. De fapt cred ca o sa merg mai devreme, pentru ca trebuie sa mai intreb cate ceva: nu stiu pana cand sa mai iau Arefam (la 14 sapt trebuia oprit dar am avut niste intepaturi urate si dr mi-a zis sa iau in continuare). In plus, de la Hematologie pe landa tratamentul cu Aspenter, vit C, magneziu si B6 mi s-a recomandat sa iau Omega 3 (de fapt este un medicament numit Folowise care contine Omega 3 si acid folic) si nu am apucat sa vb cu doctorita mea sa vad ce opinie are despre asta. Voua vi s-a recomandat Omega 3? A... sa nu uit: La multi ani, Crina! Sanatate, fericire si sa ai un bebe sanatos, vesel si mancacios! ...si scuze pentru intarziere... La capitolul gerutate eu nu stau stralucit, am 3.5kg in plus acum si promit . Dar nu conteaza, bebe sa fie sanatos. Va pup pe toate, o zi frumoasa! Donna |
eu stiam ca omega 3 e pt colesterol si daca e mare se poate transmite la bebe dupa ce se naste...asa ca daca il ai mare ai grija. Eu il am sub limita min, dar sotul meu are, analizele lui Raul la 1 an au iesit totusi bine, dar ca sa nu avem probleme cu el mai incolo, dr ne-a recomandat sa-i dam fff mult peste si carnea de porc s-o evitam pana la 5 ani celi putin si chiar si dupa cat mai rar.
12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Mi-am mai amintit ceva: am facut si analiza pentru incompatibilitate de grup si mi-au iesit anticorpii anti A 1/16. Din ce am citit eu, asta ar fi pragul peste care devin periculosi. Voi ati facut analize de genul asta? Donna |
luna urmatoare fac si eu analiza asta si o sa-ti spun ce a iesit ....chiar o sa le caut pe cele de la Raul sa vad cum era, ca nu mai stiu
lucianna_83 spune:
Daca tot vorbiti de kg sa ma laud si eu ....la prima sarcina am luat 13 kg, si in primele 3 luni am scapat de toate. De kg din sarcina se scapa relativ repede daca vrei....problema e ca pe urma daca iei cateva nu prea mai scapi decat cu fff multa vointa.
Pana acum nici 1 kg n-am luat dar cam alerg toata ziua si stau numai in picioare din cauza lui Raul.
ionela.n spune:
Buna dimineata, burtici
Ayda, ai o burtica tare frumoasa si un copil tare dulce. Sa traiti si sa fiti sanatosi!
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+