Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
danaisa20 spune:
Scuze, scuze... La 7 sapt si 3 zile avea 1,27 cm, iar la 12 sapt aveam 6.6 cm...
Nu stiu la ce ma gandeam
Sabina 17+
[/quote]
ma si speriasem ce zici tu acolo...
danaisa20 12+
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza heeeei si eu vreau de-asta! De unde l-ati luat? Comandat de pe internet sau se gaseste la vreun magazin! Sunt depasita de tehnica asta! Cristina 15+ |
eu l-am comandat pe net de la bebeplanet (mi-am mai luat de acolo niste creme de la chicco) si a venit in 2 zile...pe mine chiar ma linisteste sa il ascult...
danaisa20 12+
Fistiq spune:
citat din mesajul lui office Tot vroiam sa te intreb si uitam, dar uite ca o voi face acum: "burtica bleo" inseamna ca e baietel? TINA, cu 20+ si fetita 2 ani |
Da, Office, asa mi-a zis doctora la eco, ca exista multe sanse din ce vede sa fie baietel. Si am vazut si eu chestiutza mica inainte de a-mi arata doctora. Dar am zis hai sa nu o intreb ca poate mi se pare mie si ride de mine, dar se pare ca am vazut bine. Oricum, atunci aveam 11w5d, si era cam devreme sa poti fi sigur de ceva, chiar daca bebe e foarte ”dotat”
Marti poate ca o sa avem un raspuns mult mai exact. Of, cit de mult mai eeee
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
Fistiq spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danaisa20
si eu am inteles ca nu e bine prea des, desi nu exista un studiu clar care sa arate ca face rau lui bebe. eu ma multumesc o data la 5 zile... si da functioneaza ca tehnologia doppler. poti sa si inregistrezi sunetele lui bebe si sa le asculti peste ani...sau chiar inimioara ta de graviduta o poti inregistra. are in dotare un tub cu gel, 2 cd-uri si ceva fire daca vrei sa il legi si sa asculti la alt aparat danaisa20 12+ |
Aha, merci de explicatii. Mi se pare foarte interesant si util.
Eu am vazut pe un link postat cred chiar aici, un aparat din asta care era si cu functie inversa, adica sa-i pui muzica lui bebita. Explicau avantajele stimularii bebelusilor inca din burtica mamei (din luna a 5-a daca am retinut eu corect). Se zicea acolo ca exista studii care atesta ca s-ar dezvolta intelectual mult mai repede si armonios.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
danaisa20 spune:
da fistiq, din cate am citit pe instructiuni si asta poate inregistra sunete apoi sa ii pui lui bebe. sincer in seara asta nu am citit cu atentie , ca eram nerabdatoare sa ...testez!
fetele va doresc noapte buna! ma retrag la somnic!
danaisa20 12+
magdyi2001 spune:
Buna fetelor!
intram si noi dupa o lunga absenta cu vesti bune de la eco. Bb este sprinten si are 10cm. Inca nu vrea sa ne arate ce este, dar pt noi asta nu conteaza, sanatos sa fie.
Eu sunt in continuare obosita(asta pt ca tot intreba cineva), dar poate si din cauza ca ma solicita foarte mult Gabriel. Problema mea este ridicatul lui in brate(are 10kg) si caratul pe scari, caci in rest nu ar fi o problema pt ca atunci cand se joaca, ma asez si eu jos langa el si atunci cand doarme de dupa-amiaza, dorm si eu cu el.
Am vazut ca discutati despre perna aceea, nu stiu cum se cheama, dar mie mi-a prins foarte bine sarcina trecuta, dar si in timpul alaptarii. Este EXCELENTA! Eu inca mai dom pe burta, dar cand nu s-o mai putea am sa o scot din sifonier si am s-o iau in pat cu mine.
Cam atat despre noi deocamdata si sper sa devin mai activa in zilele ce vor urma.
Va .
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute!
Cafeluta e gata, lapticul si ceiutul la fel, si am pregatit de pofta si niste croissante calde. Nu mai am nimic de pierdut cu greutatea oricum!
Imi voi comanda si eu o jucarie de-aia, nu se poate asa ceva. Si perna aia suna bine. Ce nasol e sa fii la prima sarcina si sa nu stii de niciunele! E bine ca am de la cine invata! Incet incet asa!
Va pup si va urez o zi frumoasa si calda pe interior, ca afara vad ca bate alizeul!
Bafta la eco azi, daca mai exista norocoase printre noi care au intalniri la nivel inalt!
Cristina 15+
lucianna_83 spune:
Buna dimi!
Am lipsit aseara de la "apel" pentru ca Raul s-a lovit chiar inainte de somnic si n-a mai vrut sub nici o forma sa se desprinda de gatul meu, pusese deja capul pe umar sa doarma asa....dar cum nu mai pot sa-l tin in brate prea mult, l-am luat cu mine in pat si am adormit amandoi .
Mi-a placut perna de care ati vorbit, cu toate ca n-am avut nici la prima sarcina. Cel mai greu cu dormitu' mi-a fost cam dupa 32-33 sapt...pana atunci imi gaseam locul. Sufar ca nu mai pot sta pe burta si din cauza asta ma cam fatzai toata noaptea, dorm cam agitata si visez numai tampenii.
Sa aveti o zi frumoasa si usoara...ca e joi. pupici
12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Of..toate sunteti fotomodele la greutate! TINA, cu 20+ si fetita 2 ani |
'Neata!
Office, nu te stresa! Toate-s fotomodele inafara de mine, m-am cantarit aseara si am luat fix 6 kg pana acum. La Iustina am luat 30 de kg in sarcina si le-am dat destul de repede jos, mai putin 5 kg cu care am ramas.
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui ayda_m Buna gravidute! Incerc sa tin pasul cu cititul dar de scris foarte greu...aveti un spor la scris ... Crina-s, La multi ani si din partea mea cu intarziere Bun venit noilor gravidute!Sarcina usoara! Ce frumos fetele ca puteti auzi inimioara lui bebe, ma bate si pe mine gandul sa-mi iau, la prima sarcina eram disperata, vroiam sa-mi comand dar sotul mereu imi zicea sa stau calma ca bebe e bine si sa astept eco...si nu am mai cumparat...cred ca acum ar rade de mine dc m-ar auzi iar...sa vedem, poate imi iau ca asa mi-e dor de bebe si pana pe 30 e cale lunga... Va pun si eu pozici cu burtica mea si cu bebelina mea care a implinit 9 luni acum cateva zile...http://family.webshots.com/photo/2902571950106074700BULVim Va pup! Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009) poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Ayda, f. dulce bebelina ta, sa-ti traiasca si ea si bebe nr. 2!
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)