Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Cristina, nu, furnicile mele sunt cuminti si linistite la mine in masina de spalat vase... Poti sa le trimiti si pe ale tale la o baie cu spume la 60 de grade si o uscare cu aer cald, e gratis (va fi cam inghesuiala, te rog sa le anunti totusi!).
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
cristina22 spune:
Aha, si io care ma mandream ca-s vieneze!
Mai, ce liniste la noi...eu tocmai am iesit dintr-o sedinta si mi-e capul patrat, da' cu multe colturi
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Neata,
Io azi sunt mai linistita...e soare afara, dar cam rece!
Sinzi, curajoasa mamica! O sa fie bine!
Cristina22, Nicoleta, vad ca va plac furnicutzele...!
In rest, va pup pe toate ... stiti ca in cateva ore e ...weekend?!!! Eu weekendul asta am de gand sa-mi cumpar ...rochite! Ideea e ca eu nu prea port rochite, rarisim, doar la evenimente, 1 pe an! Pantaloni scrie pe mine! Vara asta vreau sa port rochite!!!
Gabi_K spune:
eu tot in blugi...
am cateva fuste in dulap, dar port cu placere doar fusta de blugi, doar vara. in rest, blugi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
si mie imi plac tinutele feminine, da', totusi, ce bine e in blugi
Noah, cum stam cu cccurele de slabit si gimnastica?
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Daaa, si eu sunt cu pantalonii (imi plac cei de in, dar nu am prea multi fiindca in Ro se gasesc numai pentru slabe ). De aceea port blugi. Insa cum aici este paradisul graselor, vestimentar vorbind, bani si timp sa ai! Si da, nici eu nu am rochii. Una de demult... care ma incape nu prea... Mie imi plac si fustele, si cele de blugi, si cele de... ati ghicit, in! Mi.am luat de curand una de in, mai aveam vreo cateva... dar ma misc greu in ele... deh, alergand dupa pici, nu prea iti vine sa te gandesti ca vei fi in fusta... DAR daca slabesc e musai sa imi iau rochii, bluze decoltate (am dormit 3 ore cu piciul, de la 9.30; s-a trezit la 5!!).
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Cristina_C spune:
Nicoleta, ai dreptate, se gasesc multe modele pentru marimi mai mari si special nu-mi cumpar, ma incapatanez sa ajung la forma initiala, desi am sarit 2 numere. De exemplu, azi, facand ordine in dulap, am dat peste o rochita pe care mi-am cumparat-o acum 3 ani, acum 2 ani inca mai incapeam in ea, dar care, de anul trecut, nu-mi mai vine. Si vreau s-o port iar si inca altele la fel... Am o poza cu ea de la un eveniment (vorba lui katty) tocmai din vara lui 2007: http://community.webshots.com/album/577359217gExylV
Cura mea merge bine, numai ca, asa cum se intampla in primele zile,
lupt din rasputeri cu senzatia de foame.Dulciuri am cumparat pentru Robert doar ce nu-mi place mie si-i place lui, ca sa nu ma tenteze. Gimnastica nu cred ca mai fac azi, sper sa fac maine o ora si poimaine inca una sau poate chiar ies cu bicicleta.
Nicoleta, subiectul tau cu gratarelul are legatura cu cura?
Cristina, zic si eu ca e mai bine in blugi, dar sa fie o marime cat mai mica
Vine weekendul, in seara asta avem Dansez, sambata si duminica speram s-avem soare si sa stam mai mult pe afara.
katty spune:
Intre timp suntem "amenintati" (de fapt in nord-vestul tarii) de norul de cenusa de la vulcanul irlandez!!!
http://www.ziare.com/stiri/trafic-aerian/norul-de-cenusa-ajunge-in-romania-1009738
Pe la voi a ajuns, Nicoleta, Cristina_C?
sinzi_ana spune:
Cristina22, scuze....citesc de multe ori printre randuri..cand am timp...
David e foooarte bucuros ca va merge in Ro....stie ca va zbura singur, si e incantat de increderea pe care i-o aratam (el nu stie ca eu tremur de emotii pe la colturi) si ne promite ca se va descurca singur...
Oricum are multe zboruri la activ, si stie la ce sa se astepte in avion si cum sa se descurce...
In Ro, stie ca il asteapta Mariuca, prietenii lui din copilarie, bunicile, unchii, matusile....si strabunicile...e foarte incantat mai ales ca toata lumea in rasfata (singurul stranepot, nepot, si tot asa)...Fratii mamei nu au copii nici unul, si pentru ei David este mai mult decat un nepot, si acum, unul din ei si-a cumparat barca si vorbesc numai de cum o sa mearga ei la pescuit in delta si o sa doarma in barca, si o sa faca gratar cu ce prind...etc...
Deci e tare entuziasmat!!!!