Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Gabi_K spune:
Hop si eu, ciocoholica incurabila...
Nicoleta, n-am nimic cu Viena, e un oras ffff frumos, merita vazut, dar Munchenul cunosc bine, am foat acolo de multe ori, deci cam stiu ce e de vazut mai ales cu ochi de copil.
Eu i-am dus si la aeroport (este si un mic muzeu de avioane vechi), i-am dus si la sommerrodeln (adica te dai cu sania vara, e supeeer), la Legoland, am fost in Dachau (in familia noastra erau cateva victime ale holocaustului, si mai mult de aceea am insistat, ca altfel nu era pentru copii)
Kilele mele s-au dus atunci, in jurul divortului, am ajuns la 60 de la 80. Acum insa am in jur de 68-69, si musai sa ma opresc, mi-am jurat ca in veci nu voi mai depasi 70.
Atunci am slabit cu clarinol, plus miscare multa plus mancare infinit de putina plus mult stres.
Am invatat sa mananc de foame, sa mananc pana nu mi-e foame. Sa NU mananc de pofta, sa NU mananc ce a ramas de la copii, sa NU mananc mancarea care de altfel se va arunca, daca n-o mancam astazi, sa ma opresc cand nu mi-e foame si sa nu mananc pana ma satur ca un porc.
In rest mancam orice, cam 3 mese pe zi, insa foarte putin din orice.
Vreau si io gimnastica, dar nu-s in stare sa ma urc nici macar be bicla din balcon
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
sinzi_ana spune:
MA inscriu si eu in clubul cu ciocolata!!!!!
Eu mananc Ritter sport si nutella!!! Nu ma pot opri asa ca nu cumpar......Pt David cumpar kinder (caci nu imi place)...hahaha!!!
I-am luat bietul lui David de avion...va pleca pe 7 iunie prin Amsterdam singur in avion...
Am emotii cat carul...deja nu prea mai imi simt picioarele cand ma gandesc ca zboara singur...uff....
Va avea o stewardeza tot timpul cu el...dar...totusi...nici nu am cum sa il sun sau sa comunic cu el...
Ah...abia astept sa imi spuna mama ca a aterizat!!!!
Cristina_C spune:
Sinzi, esti una dintre cele mai curajoase mamici. O sa fie totul bine si la dus, si la intors, o sa vezi! Zboara numai ziua sau si noaptea?
sinzi_ana spune:
Cristina, va pleca seara la 7...dar oricum nu conteaza din cauza diferentei de fus orar. Nu sunt curajoasa...nu prea am avut de ales...daca ramane aici...trebuie sa il trezesc toata vara la 6 dimineata sa il duc in aftercare...care e tot un fel de scoala...
Vreau sa aiba vacanta...sa fie liber sa faca ce vrea...sa il rasfete bunici...
Nicoleta spune:
Gabi, eu glumeam cu Munchen vs. Viena. Oricum, ma intereseaza ce scrii despre Munchen (cand va veni vremea te voi trage eu de maneca iar) fiindca vrem sa il vizitam si noi cand s-o incalzi afara.
Sinzi, oau, esti tare curajoasa! Sunt sigura ca va fi bine, si la dus, si la intors!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Cristina_C spune:
Stiu, Sinzi, am citit la subiectul celalalt , dar chiar si asa, eu tot te consider curajoasa. Am intrebat de ora pentru ca ma gandeam ca, daca David pleaca seara de acolo, noaptea oricum dormi, nu-ti dai seama cum trece timpul si, primul lucru dimineata, afli ca a ajuns cu bine (decat sa stai o zi intreaga, de dimineata pana seara cu gandul asta cand mai ai si altele de facut. Eu sunt la extrema cealalta si imi doresc sa prind mai mult curaj, nu ca sa-l las singur cu avionul, ci, deocamdata sa-l las sa vina singur de la scoala sau sa se duca la prietenul lui care sta la 2 strazi distanta. Tot imi zic ca astept sa mai creasca pentru asta dar, de fapt, la mine e problema. Eu inca il mai duc si-l aduc de la scoala si il insotesc merreu unde are treaba. Mai vad parinti facand asa si ma consolez ca nu-s singura (in loc sa-i vad pe cei care fac altfel).
Gabi_K spune:
Eu nu cred ca Sanzi va dormi in noaptea aia
Dar va fi totul in regula, mai ales cu stewardesa langa el. Si dansa sigur va avea grija de el pana la intalnire cu bunici.
Primul meu "hazard" (ok, muuult mai minor) a fost in 2002, cand Robert a vrut neaparat la cinema, la Cartea junglei2. L-am dus inauntru, si am asteptat afara cu Lili aproape doua ore. Cu Lili nu am putut sa intru (avea 2-3 luni, Robert 5 ani) deci daca voia film, trebuia sa intre singur. Moamaaa ce mandru a iesit de acolo
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Nici eu nu as avea curaj sa il las pe Stefan nici pana la magazin singur. O data fiindca aici trebuie sa treaca o straduta si o intersectie aglomerata, apoi iar o straduta sa ajunga acolo... si in plus eu am cumparaturi mari de facut, nu poate el sa le care . Insa clar, problema este in capul meu, nu in realitate...
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
cristina22 spune:
'neatza!
Sanzi-am mai intrebat, da' nu mai auzit. Ce zice David despre calatorie?
Ai mare dreptate cand zici ca in Ro va avea parte de vacanta adevarata si de multa grija din parte bunicilor.
Nico-acuma, spune sincer, mi-ai trimis mie furnicile??Ca mi-e plina casa si dupa cum am vazut din filmarea de ieri cu biciclistul Matei, tu nu aveai nici una pe parchet!! Sigur sunt la mine
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)