Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, ma provoci sa-ti spun cate kg am si nu vrei sa stii!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, eu cumpar mai mult de la C&A, imi place sortimentul si sunt si preturi rezonabile. Mai este H&M tot asa, dar n-am in apropiere.

Gabi, cromul ajuta, dar PMS-ul e si marele meu dusman si-atunci sunt in stare sa ma duc la magazin si la 8 fara un sfert seara daca n-am destule dulciuri pana a doua zi. Pur si simplu ajung de nerecunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioi, sa facem un club! Ador dulciurile!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noah, eu o sustin pe Katty!! Asa grasa nu cred cca esti, Nicoleta.Hai ca te-am vazut in poze.Nu te pune cu ochiu meu vigilent

Ioi, ce-mi plac mie hainele de la C&A si HM....Noroc ca sunt magazinele si in Debrecen.

Si eu sunt dependenta de ciocolata!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si eu sunt ciocoholic la sindrom PMS sau cu biscuiti in cioco. Si incerc sa ma abtin, mancand un mar sau alt fruct, cum am citit pe undeva, ca ar fi indicat, cand ai pofta de dulciuri.
Dupa ora 18, nici eu nu mai mananc. Daca, se intampla sa mananc seara tarziu, dimineata ma trezesc ca-mi chioraie matele si nu-mi place.
No, bun, eu ma apuc de gimnastica, dar mai intai sa scap de musafirii lunari ! Cine mai face gimnastica, cu mine ?
Pleca acasa si ploua....
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Secretul meu: seara la film (India sau Dr. House, mai nou In mintea Ericai (Being Erica) ), stau cu borcanul de Nutella...yammi, in rest, ciocolata neagra...asta nu se pune, ca cica nu ingrasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Si eu sunt ciocoholic la sindrom PMS sau cu biscuiti in cioco. Si incerc sa ma abtin, mancand un mar sau alt fruct, cum am citit pe undeva, ca ar fi indicat, cand ai pofta de dulciuri.

Pai, clubul devine din ce in ce mai mare, vad ca toate avem cate o pasiune din-asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Katty, nutela zici si mie imi place la nebunie, eu as putea manca un borcan mare odata

Of ... vrem sa slabim, dar vorbim numai de ciocolata

Eu zic sa incetam, ca nu o ajutam deloc pe Nicoleta!

Nina, fac eu gimnastica cu tine, dar trebuie sa mai tragi din cand in cand de mine ... eu trebuie sa am pe cineva care sa ma impinga de la spate

Ma pregatesc si eu de plecare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Francisca

[font=Comic Sans MS][navy]

Eu zic sa incetam, ca nu o ajutam deloc pe Nicoleta!

Ai dreptate...!! , scuzeeeeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ok.no ciocolate!
si eu ma apuc de gimnastica cu voi.Ziceti numai ce si cum!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput