Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nicoleta, o vreau si eu mi-o trimiti pe PM? Sau vrei sa iti dau adresa de mail?

Cristina22, m-am distrat copios de plasturele tau ... ce figura esti
Este foarte interesant ce zici tu ... clar da rezultate daca la sotul tau a dat in mai putin de 3 luni ... of ... dar eu sunt asa de pofticioasa ... trebuie vointa asta e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

io zic ca mai trebuie si sustinere.Adik si cei din casa sa pape din mancarea dietetica si astfel si tentatiile sunt mai mici.Ca daca ai mancarica buna...mmm, tare dificil e sa te abtii.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, eu stii ce spui tu acolo! Insa cum sa fac eu? Ca nu e corect sa ii chinuiesc si pe ai mei fiindca eu nu am fost atenta la mine... Pfiu! Duminica asta nu e musai, dar duminica viitoare trebuie tort! Cum voi reusi sa nu mananc?? Si ar mai fi si altele de zis (inghetata, rontaielile cotidiene...)... Mai ales fiindca stau mult in casa imi e greu!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Francisca, e pe drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nicoleta,multumesc frumos!

M-am uitat peste ea, pare ok, acum trebuie sa imi fac curaj sa o tin si ... da stiu ca este nevoie si de sustinere si de vointa

Sa stii ca eu te inteleg perfect! Eu cand aud de tort (prajitura), inghetata, ciocolata ... nu rezist ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nici pe mine nu ma dereanjeaza subiectul. Insa eu nu pot sa tin nici o dieta unde iti prescrie exact ca trebuie sa mananci si la ce ora. Asta ar insemna pentru mine sa fiu cu gandul la masa urmatoare, la meniul de maine, etc, si nu e bine sa ai capul mereu plin de mancare Prefer sa scad cantitatile de mancare la jumatate sau la un sfert, si in rest sa-mi umble mintea in alta parte. Iar dupa ora 6 doar apa!
Usor de zis, dar si aseara m-a atacat un iepure de cioco, m-a bruscat in camara, dar l-am invins
Cris, cred ca pot sa dau mana cu mr.C, si eu trec de multe ori pe langa oglinda, fara sa ma uit in ea
Cat despre dulciuri, am inceput sa iau pastile de crom. Cica scade pofta la dulce... dar daca sufar de sindrom premenstrual, nici o armata de paznici nu-s de ajuns sa pazeasca ciocolata sa n-ajung la ea
Katty o sa incerc sa caut ceva in engleza, poate gasesc.
Daca ajungi la munchen, merita sa vedeti si gradina zoologica, dar e bine sa aveti la dispozitie o zi intreaga si pantofi comozi. Mai uita-te peste poze, si daca iti place ceva, intreaba-ma.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Pai bine Gabi, tu o trimiti pe Katty in Munchen? Viena ce-are? Katty, si Zoo de aici este super-tare! Si sunt si o gramada de muzee! Si mai este si Prater-ul... Si noi...

Gabi, eu te-am vazut in poze, arati super! Sunt sigura ca si Francisca arata la fel! Eu sunt singura "purcica" de la subiect, asta e clar! Dar trebuia sa poarte cineva si statutul asta, nu?? Lasand gluma la o parte, pana acum e bine, mai am multe de mancat pana diseara! Sa vedem cum o fi maine...

Si ca-mi amintii, tu Gabi ai slabit cu Monti, nu? Imi amintesc ccc ca ziceai odata ca ai slabit 20 de kg, parca dupa divort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, nu va "ambalati", mi-am notat ce si cum! Scrisesem acum cateva pagini (1-2 in urma), ca am scris azi destul, am avut mancarici in deste', ca avem in plan Munchen si Viena...deci, voila, venim...
Editez iar: Nicoleta, cum adica, "purcica"???????????? Sa nu te mai aud asa!!! Ntz, ntz!

Merci, Gabi_K!!! Eu as vrea sa stiu altceva...unde sunt magazine cu marfa cu preturi reduse..., tricouri, pantaloni, rochite (stiu ca se duce o prietena de-a mamei in Germanika, dar nu spune si unde, si vine cu tricouri Esprit de vanzare, o frumusete, nu le da scump, cred ca ea le ia si mai ieftin), etc...astea, da, ponturi, nu ca Praterul sau Gradinile zoologice nu ne-ar tenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Gabi_K, site-ul acela e si in alta limba? Sau numai in nemteste, nu inteleg nika! Nu gasesc nicaieri sa schimb limba in engleza! Pare tare interesant, o sa caut si in pozele tale!

Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

Staatliches Museum Ägyptischer Kunst
Hofgarten, München
Tel. 089 / 298546 (nur während der Opening hours: )
http://www.aegyptisches- museum-muenchen.de
This museums shows Egyptian art of all centuries. Among the most renowned pieces is a drinking glass that is the oldest receptacle of mankind that could be exactly dated (1450 before Christ. The glass carries the inscription "Thutmosis' III").
Entrance is free for children under 16.
Opening hours: Tuesday until Friday 9 until 17 h, Saturday/Sunday 10 until 17 h, Tuesdays auch 19 until 21 h, closed Mondays.
Regular entrance fee 5.- (exhibitions)
Entrance fee on Sundays 1 Euro.
Entrance is free for children younger than 16.

Atat am gasit in engleza.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Merci, Gabi, deocamdata e suficient!!!

Mergi la inceput