Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Vai ce mult ati scris pana am trimis eu mesajul

Nina, multumim pt. cafea, ai fost rapida ... pana am pregatit-o eu ... a durat ceva

Nicoleta, Cristina22, puteti detalia? Vreau si eu o cura buna de slabire, una care sa dea rezultate

Cristina _C, am vazut poza si te inteleg perfect acum dar vezi ca cei mici nu se sperie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am gasit www.aegyptisches-museum-muenchen.de/de/index.htm" target="_blank">site-ul lor, aici ai adresa, detalii, etc. Eu m-am bucurat tare mult cand l-am gasit, mai ales ca am avut o zi de muzee Noi am nimerit acolo chiar si o expozitie de papirusuri, ma gandeam sa fie de folos lui Robert al meu care urma sa inceapa clasa a 5-a peste o luna, si ma gandeam ca i-ar prinde bine sa vada una-alta despre egipt. Insa tot egiptul antic a fost doar vreo pagina in cartea lor de istorie...
Ai fost cu Robert la muzeul de jucarii in Marienplatz? si la Mensch und Natur? ca si alea sunt pentru varsta lui.

Daca te uiti la semnatura mea la poze, acolo apar poze din muzee, iti mai dau detalii daca vrei. (alea din august 2008, apar in toate trei albume)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, Robert are doar 23, dar 23 curat.
Nu stiu daca ai mai tinut vreo cura de slabire, eu da, acum cativa ani si motivul pentru care acum am amanat atata a fost, cred, instinctul de conservare. Daca nu mai mananc nimic dupa ora 6 (si, la masa de seara, oricum, nu mananc consistent) pana pe la 11-12 cand ma culc eu, simt ca mor de foame. Poti sa-mi scrii pe pm despre cura ta, daca vrei, eu iti mai dau un pont, sunt niste bomboane de supt fara zahar, cu aroma de fructe de padure care au f. putine calorii si-ti mai amagesc pofta de mancare seara, eu urasc sa ma culc flamanda, de-abia pot adormi.
Sper sa ne scuze fetele pentru acest off topic si sa ne inteleaga, dar chiar ne preocupa.

Gabi, ce interesant, o sa mergem sigur.
La muzeul de jucarii am fost, e chiar in Marienplatz, centrul Münchenului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina_C, si pe mine ma preocupa, mai bine discutati aici!Zic si eu, sper sa nu se supere celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cura asta este destul de lunga, o pot trimite pe mail cui doreste. Stiu cateva tipe de la subiectul cu mamici-randunici care au tinut-o si au slabit foarte bine, fara alte probleme (ameteli etc.).

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Gabi_K, site-ul acela e si in alta limba? Sau numai in nemteste, nu inteleg nika! Nu gasesc nicaieri sa schimb limba in engleza! Pare tare interesant, o sa caut si in pozele tale!

Mergi la inceput

Nicoleta, eu o vreau! Trimite-mi si mie pe mail, il ai! Pupici!

Mergi la inceput

Katty, o ai! sa imi spui ce parere ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ioi, mi-a cazut netu'...
Pe mine nu ma deranjeaza defel discutia despre diete.

Katty-sotul meu nu e preocupat de aspect.Poate trai fara oglinda lejer.Chiar ii povesteam, cred ca Laurei, ca intr-o dimineata, in joaca, i-am pus in frunte un plasture din acela impotriva cosurilor si a umblat toata ziua cu el.Presupun ca trecut pe langa o oglinda, macar cea din baie.Da' degeaba...

Francisca-el a tinut un regim pentru reducerea colesterolului.Si manca bietul de el ce ii dadeam eu.Ciorba de legume, adik legumele fierte si cam atat...un pic de suc de rosii..bleah.Da' si eu mancam...Apoi gratar de piept pui, peste, branza degresata etc.Ideea era fara prajit, fara nici un pic de grasime, de nici un fel.

Nico-a slabit in mai putin de 3 luni.
Toate hainele au trebuit schimbate.Tot ce avea in dulap parea ca e din capatat

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, eu colesterolul bun il am ok, cel rau la fel, putin zahar in sange... insa este o valoare aproape de maxim, care cica ar tine de oboseala si stres... Stres pe care mi-l fac singura mai mult... Pai poate mai dai detalii despre ce ii dadeai sa manance lui C, sa ma inspir si eu. Si chiar asa, nu am un gratar electric, cine are si este multumita? Si de care? Ca tare bine mi-ar prinde!

Mergi la inceput