Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

(am inceput azi o cura de slabire, nu stiu cat ma va tine, dar macar imi antrenez vointa... am multe kg de dat jos, sper sa pot macar jumatate sa le dau jos, in prima faza) (nu ma laud, ca la subiect sunt numai si numai silfidute, caut sustinere si poate intelegere pentru mesajele mai ciudatele care vor urma )

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!



Te sustinem, Nico !
Cu ce ai inceput ?
Eu trebuie sa ma apuc de gimnastica, pt. talie, solduri, coapse si brate, ca nu ajunge mersul pe jos.
Ma gandeam sa ma trezesc mai devreme dimineata si sa bag, cateva exercitii. Ori, undeva, dupa-masa, ca dimineata si asa ma trezesc la ora 6:30(dupa 1 sau 2 treziri peste noapte, stiti voi!).


Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'noah, ca m-am enervat!Si rau inca!!
Cum sa-i aduci unui copil jucarii stricate??Sau bluze cu inimioare unui baiat....Off, cata reavointa, frateee!!

Nico-succes la cura de slabire.C al meu a slabit 20 de kile.Toata lumea il lauda...deh, e perfect.Cand il intreaba lumea, el zice ca nu gateste nevasta.Da' de fapt a tinut o dieta fara nici un pic de grasime.Adik, nici ulei de masline, macar.Intelegi tu, peste file, nu mai stiu de care fara grasime, piept pui, branza, iaurt degresat.Fructe si legume.
Apoi a devenit un obicei al familiei, mancam prajit in mod exceptional doar.Si inca ceva.Nu mananca, d-le, seara.Deloc.

Nina-Andrei e liber maine.Nu stiu cum m-am exprimat asa.

Katty- cam vreo 40 lei am dat si eu pe cartea cu "Mumiile".

Cristina-chiar, zi doar, ca si eu iti pot cumpara si trimite.
Faina geanta!! Asa imi place cum va imbracati voi, acolo.Asa cu gust, haine de calitate, culori temperate...Cand am petrecut cateva zile la Freiburg, chiar vorbeam cu fina-mea, ca noi cu tricourile noastre colorate, nu cadram nici cum.Se vedea ca suntem venetice

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, mersi pentru atatea informatii, dimineata a si mancat si nu l-a mai deranjat, sa vad dupa pranz ce zice si vad atunci cum sta treaba.
Eu as fi vrut de fapt geanta-geanta, nu semi-rucsac, dar e bun si asta, ca altceva n-am mai gasit. Am cumparat-o de pe siteul ala si inca nu mi-au trimis-o, vreo 4 zile dureaza, dupa ce o primesc vad cat de functionala e (daca-i merge bine fermoarul) si, daca e buna si daca vrei, pot sa comand si pentru tine una. Pacat ca n-au si alte articole, sau nu stiu eu unde sa caut. Carticica poate sa mai astepte, mersi oricum, Robert adora sa stea in librarie si sa le rasfoiasca pe toate, asa ca nu-i iau placerea asta si-o s-o cautam la vara cand ajungem, probabil in Iasi. Cristina22, si tie iti multumesc.

Nicoleta, eu nu mai retin exact cand e ziua lui Matei, stiu ca in aprilie... si a ta parca e tot in aprilie?
Succes la cura de slabire, eu sunt atat de nemultumita ca m-am blocat la + 10 kg peste cat trebuie, incepusem ceva inainte de Pasti dar am stricat totul de Pasti (inevitabil!) iar de maine intr-o luna implinesc 35 de ani si vreau sa-mi fac cadou cat mai multe kg in minus, mi-am propus intre 1 si 2 pe saptamana, cu regim drastic si sport (pedalat pe bicicleta statica). Mi-am facut analizele de sange si totul e OK, tot ce trebuie e vointa. Eu ma ambitionez uitandu-ma la poze mai vechi cu mine la greutatea dorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:



Intru si eu pe fuga sa dau o cafea

Noi avem vreme urata, ploua ... deja nu mai suport

Katty este foarte interesanta cartea cu mumiile, sunt convinsa ca si lui Vlad i-ar place una
Vlad a primit anul trecut de ziua lui www.cartiabc.ro/Ari-Berk-Cum-sa-fi-un-adevarat-viking-p-18139-c-276-p.html" target="_blank">aceasta carte si a fost foarte incantat, are cateva jocuri in ea ...
Sper ca nu ne-ai luat in seama ieri cu temerile si piticii de pe creier si lasi copilul in excursie, sa stii ca lor le place foarte mult, chiar ieri m-a intrebat Vlad, cand il mai las in excursie , ca el abia ar astepta sa mearga ...
Ce faine planuri de vacanta aveti, super!

Nicoleta, ce simpatic era Matei pe bicicleta , bravo pt. vointa! Imi plce tare mult cum ii sta cu parul scurt
Eu te sustin in cura de slabire , daca ai una buna, poate mi-o zici si mie pt. ca in ultimul timp am pus cateva kg si nu imi place deloc

Nina si Cristina22, nu ne mai jucam cu voi ... nu-i corect, noi la scoala si voi acasa

Cristina _C ce simpatica ai fost ... iti este frica de mumii?
Felicitari pt. geanta achizitionata! Sa o porti sanatoasa!

Sa aveti o zi superba!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, in aprilie amandoi, eu mai devreme, el pe 25 (eu pe 18). Si eu vreau ca dupa ce implinesc 32 sa nu mai fiu grasa (mi-e ca vor aparea curand si probleme grave de sanatate...). Francisca, cura asta este de 6 saptamani, iti specifica clar ce ai voie si ce nu ai voie sa mananci.

Cristina de Oradea, felicitari sotului tau! In cat timp a slabit 20 de kg?? Pfiu, eu fara 20 de kg as fi... cum nu am mai fost din liceu!! Eu am o problema, la stres si la lipsa de activitate in afara casei mananc... si la oboseala la fel... si daca nici nu prea am facut miscare... si mai sunt si pofticioasa... No, asta e. Sper sa-mi treaca.

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina_C, nu stiu exact in ce oras stai, dar in urma cu 2 ani am fost in munchen la o expozitie de egiptologie, acolo era chiar si o mumie. Daca vrei, iti dau detalii.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Gabi, stau la 40 km de München, ajung oricand, poti sa-mi dai detaliile

Francisca, de mumia aceea, da: http://good-times.webshots.com/photo/2836761920104246719DJwrWk
Copiii nostri au cateodata niste preferinte de ne uimesc!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Azi de dimineata, la "momentul adevarului", l-am cantarit pe Stefan fara sa manance, dupa ce a mers la toaleta, numai in chilotei: 24 de kg. eu sunt multumita, ma asteptam sa fie mai slab, dupa calatoria asta luunga. M-am cantarit si eu, tot asa, si da, ma asteptam sa fiu mai slaba dupa calatoria asta lunga... (faceti-mi un semn discret cand incep sa insist prea mult cu subiectul "greutatea mea").

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Oooo, Nicoleta, deci avem party, da??? Super, sa inteleg ca ne inviti peste cateva zile la o felie de tort! Yupii!

Nina, Francisca, multumim de cafelute si de prajiturele!
Nina, daca te bagi la gimnastica, cure, daca ne sustine, poate pornima mai multe cura de slabire, si gimnastica! Ce bine ar fi!

Cristina22, felicitari domnului C, pentru ambitie (a se citi vointa)! Ma bucur sa citesc despre barbati care au grija de felul in care arata!!!

Cristina_C, multumesc si eu de intentie, nu e nevoie sa comanzi pentru mine, deja visez pentru la vara, cand vom trece prin atatea tari/orase, inclusiv Munchen , ca vom merge si prin magazine, sa ne vinzi ponturi de magazine de unde se cumpara mai ieftin/reduceri etc.!
Nicoleta, am bifat deja si Viena pe traseu!
Oricum mai e pana atunci, multe se pt schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, nu ne plictisesti cu subiectul tau cu greutatea, e chiar incurajant sa incep si eu sa fac ceva in privinta asta! Iar Stefan e super-bine!
Francisca, am uitat sa zic, epar super cartea cu vikingii...doamne, sunt atatea, cand mergi la cumparaturi, nu stii la care sa te opresti!

Mergi la inceput