Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Eu ma apuc de gimnastica, de luni dimineata sau dupa-masa, dupa weekend, cand profit si dorm si eu mai mult, dimineata.
Mie nu-mi plac, cremele de cioco, eu sunt cu...ciocolata de casa(de la Remetea). Gata, nu mai spun nimic de cioco !
Secretul este sa mananci cate putin, cum scrie si Gabi, si nu pana te saturi. E greu la inceput, dar pana la urma se va obisnui stomacul cu mai putin.
Ideal este sa avem 3 mese principale/zi si 2 gustari, intre acestea.
Asa are Cristina, plus inca o gustare la culcare(ora 22) pt. a-i mentine glicemia buna peste noapte, gustare care pt. noi nu este neaparat necesara. Si asa ar trebui sa aiba impartite mesele, orice om sanatos.
Nico, imi plac si mie pantalonii, fustele si bluzitele de in. La verile calduroase ce le avem in ultimii ani, sunt numai bune cele de in, doar ca se sifoneaza cam repede. Altfel, traiasca blugii !
Ai inceput dieta ?
katty, sa ne arati si noua, rochitele !
Eu tin minte si acum, ce rochita faina ai avut la o nunta, impreuna cu sora ta, parca. Era negru cu alb si era tare faina.
Sinzi, va fi greu pana vei putea vorbi cu el, intr-adevar, dar va avea o vacanta de vis.
Cristina22, bafta sa scapi de furnici !
In seara asta dansam, tango si hip-hop, fetelor !
O seara cat mai faina, tuturor !

Edit: pana am scris si trimis mesajul meu, au mai aparut cateva.
katty, chiar eram la banca si am vazut si eu, stirea despre norul asta de cenusa, de la un vulcan islandez. A dat peste cap zborurile aeriene.
Cristina_C, ce seamana Robert cu tine ! Imi place rochita !
Chiar, vedeti norul de cenusa ?
Bravo, ca ai inceput cu dieta si miscarea !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

dragi mamici!

Sa aveti un week-end cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ce frumoasa esti Cristina! Bine ca stim cu cine seamana Robert

Sanzi-asta conteaza, ca isi doreste David. Oricum, noi, mamele ne stresam maxim pentru lucruri minuscule.Stresul nu-ti este strain. Va fi bine.

Nina-am si inceput sa prafuiesc furnicile.Sper sa (nu) le placa prafu'

La noi e mare tragedie.Incercam sa scoatem un dintisor.Off si ce de lacrimi.Sper sa scapam de el, ca altfel, Andrei nu bea in seara asta sampanie pt copii

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Chiar e un pic mai gri cerul, dar nu-mi dau seama daca este chiar norul. Ca e si soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

A intrat mai inainte pe ym sotul si a zis ca nici n-are cum sa se vada, c-ar fi prea sus. Totusi eu vad mai gri.

Nina, Cristina si restul mamicilor, va pup si va urez weekend placut, ies imediat sa-l duc pe Robert la cursul de toba (prima data), n-am luat toba, asta ne mai lipsea, inchiriem una acolo. Vin si prietenii lui, mai mult de asta l-am inscris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, incantata de cunostinta! Esti asa cum imi inchipuiam, slaba (chiar si cu 2 numere in plus!) si Robert seamana leit cu tine!

Nici urma de nor la noi, e chiar soare!

Va pup, e a doua zi de cura si e ok deocamdata! Sa-mi tineti pumnii sa rezist in week-end.

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nina batoanele de Remetea ma ucid si pe mine

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

in premiera, ne uitam toti 3 la DPT!!
Deja C s-a enervat pe Mihai Petre.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Haideti sa jucam jocul cioco-STOP! Fie-va mila... Stiti voi ce buna e salata de varza??

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, gata, parol, cioco-stop! Asa e, salata de varza e minunata!!!

Si noi suntem la DPT!!!

Cristina_C, ioi!!! Super! Ma bucur ca te-am vazut!!!

Nina, inca nu stiu daca mergem maine sau duminica la cumparaturi! Dar te tin la curent cu rochitele!!

Mergi la inceput