Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mie imi place tare mult salata de varza cu un pic de ulei si otet.
Imi plac salatele, in general.
Odata, intr-o primavara, am mancat la Zalau(de acolo era tatal meu), salata de ceapa verde, ridichi si macris. Mmmm....delicioasa salata !
Aici, n-am vazut niciodata macris la piata.
Cristina_C, cum a fost la curusl de tobe ?
Stiati ca Marcel Pavel a cantat mai intai la tobe intr-o formatie ?
Cristina22, de ce s-a enervat C pe Mihai P. ?
Mie nu-mi place, cand spune, "Bravo, foarte bine !" si ridica nota...8.5

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daaa, si mie imi plac salatele cu otet, dar nu e voie in primele 4 zile nimic acru. De la "dieta" citire.

Cristina_C, tu ce dieta tii?

Asa as vrea sa ma uit si eu la DPT, dar nu reusesc sa deschid de pe site ce treŽ deschis... arata ca se incarca si o ora si nimic!!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Am inteles, Nico ! In curand, poti pune si otet in salate.
Pe site-ul protv, la emisiuni online, scie "Dansez pentru tine"(vizibil doar din Romania), din pacate.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

No, asta e, nu am sanse deci... Lasa ca citesc pe la subiect sa vad cum si ce mai fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, i-a placut si, cum ma temeam, a zis ca ar vrea o toba si pentru acasa.

Nicoleta, nu stiu daca e o dieta anume si exista denumire pentru ea, s-ar putea sa se cheme dieta pe calorii pentru ca asta fac, numar caloriile. De seara imi compun meniul pentru a doua zi si notez caloriile, nu trebuie sa treaca de 1000. Caloriile le citesc de pe ambalaje (un kefir de 500 g are 250) sau din tabelele de calorii gasite pe net. Am scos dulciurile si fainoasele.
Vorbiti de varza, chiar in seara asta mi-am luat doua, sa am pana luni. O mananc asa, cruda, cu putina sare sau ca salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

jucam de maine, ok? ca azi iar m-a atacat un iepure

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina frumoasa rochita!!!! Si iti sta foarte bine cu ea!
Am mai tras cu ochiul printre poze, si am vazut faza de care ai povestit, cu sfarsitul gradinitei, cand sunt aruncati copiii in ultima zi. E o idee fantastica

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Hm, Gabi, mi se pare mie sau tu te cam lasi atacata...?

Mergi la inceput

Gata, s-a terminat ! Botezatu a intrat din nou la . Dar scapa, el, in mod sigur !
Cristina_C, s-a dus cu linistera voastra !
Gabi, mai ai iepuri ? Sa stim, daca te mai ataca sau nu !
Noapte buna, dragi mamici !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!Cine se culca devreme, se scoala devreme

I-a fost somn lui Andrei si a trebuit sa-l insotesc in dormitor.Doar n-oi lasa copilu' singur.Nu?

Nina-lui C i se pare M. Petre impertinet si subiectiv

Nico-azi ce papi bun?
Imi place salata de varza, dar daca mi-ar prepara-o mama

Cristina-tobe?? Super! Succes lui Robert!
Andrei a avut tobe, de jucarie, da' le imitau pe cele adevarate, incat si noi, adultii ne manifestam talentele la tobe.Cand ne-am mutat, ne-am facut ca le uitam la bloc

Gabi-ai noroc cu iepurii tai, ca nu ataca copiii, ca altfel te si vedeam la ABC sa faci rost altii

Katty-noah, spor la shopping!!
Bagam si noi azi o plimbare in Debrecen.Poate imi gasesc si eu ceva.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput