Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Cristina, la noi este invers... cine se culca tarziu se trezeste devreme fiindca... il trezeste Matei! De la 6 sunt treaza, dar tot mai bine decat ieri: la 5 am vazut zorii, la 5 fara... Spor la cumparaturi!

O zi buna tuturor, azi Stefan are ora de religie, A il duce si il ia si pe Matei.

PS: Aseara am luat bicicleta, i-am schimbat-o si lui Matei ca am vazut un defect la cea "veche"... Stefan se descurca greeeu pe cea noua, nu a mai pedalat de mult timp si oricum, e altceva!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Si ca sa contracarez efectul cioco-start, va spun ca dupa 2 zile de regim am slabit 0,900 g. Si am mancat, nu am stat flamanda. Bine, nu am mancat mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta felicitari!!!!

Mai am vreo juma' de iepure bun, adica comestibil, plus doua pachete de pasti necomestibile din piata, din alea ieftine, de la exu dar la nevoie mare, de ex. PMS, vor fi bine si alea. Iepurele "bun" il mancam impreuna, dar de astea nasoale copiii nici nu se ating.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Imi place ca nu te lasi deloc! Lasa iepurii liberi, pe camp!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

E foarte bine, Nico!! Aproape 1 kilogram/2 zile!! Si esti numai la inceput!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nuuuuuuu, toba nu luam! Oricum are una de jucarie de cand era mai mic sau poate improviza.

Nicoleta, tine-o tot asa!

Cristina, sa te intorci de la cumparaturi cu multe lucruri faine! Pentru ca meriti!

Cu norul, mi s-a parut ieri, intr-adevar, n-avea cum sa se vada, era prea sus. Dar era la noi, ca au oprit avioanele de ieri dupa amiaza pana azi la pranz. Oricum azi e o zi insorita de primavara cum n-a mai fost de ceva timp, doar cativa norisori albi din loc in loc.

Mergi la inceput

Si la noi este soare si frumos, Stefan merge astazi la ziua de nastere a colegului sau (i-am luat un Lego 3 in 1), dimineata a fost la ora de religie (l-au dus ceilalti baieti ai mei). Acum eu raman iar in casa, merg A si M sa il duca, isi mai fac si ei veacul pe acolo, eu raman sa gatesc si sa ma fac frumoasa :). Am terminat ciorba de perisoare si chiftelutele la cuptor (nu am gustata nimic, parol! sper sa le fi nimerit si sa fie gustoase!), mai fac o budinca de paste cu branza de vaci, dulce. Nici din asta nu voi gusta, sper sa fie ok. Am aflat ca maine vine nasul pe la noi, de la Torino (nu are avion, vine cu trenul...). Si cam atat... as face si un tort, dar mi-e ca nu rezist, asa ca il vom scoate la cofetarie . Pooaaate imi iau si eu o salata de fructe... sa vedem...

Mergi la inceput

Vreme frumoasa, lume la iarba verde...

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nuuu eu am hoinarit doar prin magazine, fiind weekend cu exu'.

Juniorul a venit deja acasa, Lili a mai ramas la ex si la parintii lui, probabil sa joace remy, si cu ocazia asta baba o mai trage de limba un pic sa afle ce fac si cu cine si de ce

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Deci Cristina la cumparaturi... Gabi la cumparaturi... La iarba verde cineva? Eu astept sa imi vina baietii acasa, iesim apoi cu bicicletele (copiii pe, parintii pe langa).

Imi doresc sa merg la cumparaturi si sa imi iau haine de "om slab", candva...

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput