Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 17
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Eu pana anul acesta eram mai tot timpul trista de ziua mea..oo a mai trecut un an,dar...anul acesta m-am bucurat ca niciodata de ziua mea,si mi-am promis sa ma bucur de fiecare data si de fiecare an care trece,ma bucur ca sunt cu copiii mei si cu familia mea .ca suntem toti sanatosi Nico ai inceput ff frumos anul,ce tanara esti,nu fi suparici...Alexia nu a dormit azi ,sa vedem la cat s-o culca si cat va dormi la noapte. Gabi mamei tale si distractie placuta Sanzi si eu tot cu fetele de ziua mea Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Multumesc Laura, ziua mamei mele va fi abia in mai dar ne pregatim deja...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
light spune:
Of cum am pierdut eu un eveniment asa important ca ziua Nicoletei...Venisem s-o mustruluiesc, sa va atrag atentia tutror sa va feriti de ea, ca trimite furnici in dar incolo si incoace. Tocmai ce le-am primit si eu, intra prin instalatia de aer conditionat si se opresc in cosul de pe frigider unde zace o acadea de luni de zile...Dar cum o data pe an isi aniverseaza omul ziua de nastere, draga Nicoleta, te iert si iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI fericiti, cu sanatate si noroc!
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata!
Sa aveti o saptamana minunata!
Nicoleta, ai avut o zi frumoasa, chiar daca nu s-a concretizat cu o "petrecere" la piscina! Numai ca te-au sunat si ti-au cantat la telefon cei dragi a fost super.........Duminica, 2 x party !!!!
Sa ne zici cum a fost la karate!
Sinzi, va invidiez pentru gradina voastra si pentru ca va relaxati muncind la ea, dar nu va invidiez pentru spate...! Frumos ca v-a ajutat si david cu tinutul de vorba si carat de pietricele!
Lucia, si tu cu furnici??? Ieri am gasit si eu ceva de genul asta, numai ca nu-s furnici, sunt niste gazute negre ca niste furnici de mici dar nu-s furnici, le-am gasit in dulapul unde sta orezul, pesmetul etc, am aruncat ieri tot ce era deschis si au mai disparut, ieri nu am mai gasit, dar tot am mai gasit dimineata 2...noroc ca nu-s scarboase!
Cristina22, cum e viata, unele femei isi doresc par ondulat si frumos ca al tau, si tu, iti doresti parul drept...dar pana la urma e firesc sa-ti doresti schimbare in look!
Si la noi se anunta de diseara ploi, uff, si ei maine pleaca in excursie, o sa fie si mai stresant asa! Si va anunt ca de maine incep si eu cura de slabire, dieta disociata...iupiii! Maine am zi de papat carne!
In rest pup toate fetele...
Nicoleta spune:
Mai, daca as trimite furnicile pana in Australia... iti dai seama cat ar costa??? Mai bine le tin pe-aproape, le mai trimit in tara... pe la rude... ca asa le sta frumos unor furnici ariene!!
Katty, spor la dieta! Eu am inceput Monti de azi, mai am de citit, dar sa vad cand pot! Ca dureaza, imi iau si notite...
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
andy.p spune:
Noi nu mai incepem karatele..Andy nu mai vrea:(,probabil se simte obosit..are si tenis de 3 ori pe saptamana.A zis ca de la anu'
Nicoleta ce-mi place ce ti-ai scris la semnatura..las' ca sarbatoriti impreuna
Katty spor la dieta..exact asta ii spuneam si Cristinei,as vrea sa am parul ei..eu mi-l pun pe bigu ca sa stea asa,adica mi-l puneam ca acum nu mai am rabdare sa stau cu ele in cap,asa ca e intins
Gabi mai e un pic...ce surpriza vreti sa-i faceti??
Lucia deci si tu cu furnici...ioi deja mi-e frica
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Am inceput Monti, si am dat-o in bara, am baut lapte integral... no, daca nu ma pricep...
andy.p spune:
Las'ca inveti..de care tre sa bei??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Degresat, dar nu cu ou, cu ou trebuie iaurt, kefir... e, tot ma prind eu pana la urma! Dar e greu cu cititul de pe laptop... nu pot rasfoi la nevoie...
Gabi_K spune:
Lucia, nu erau furnicile Nicoletei, ca avioanele nu circula numai daca s-au dus inotand prin ocean pana la voi
Katty, Nico, bafta la diete! Eu tot puternica, noah un baton am bagat totusi la bord, dar dimineata e voie, nu? Dar se pare ca dupa masa o fac lata, ca mergem la film cu juniorul, numai in doi si nu scap fara o pizza sau alta porcarie din care fiecare firimitura ingrasa cate un kil
Laura, a fost de fapt ideea matusei mele sa organizam o petrecere surpriza, cu invitati surpriza. Sa vedem ce iese, dar sper sa fie frumos.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
light spune:
Gata, am starpit furnicile, le-am dat niste picaturi de ant-rid pe traseul lor si au disparut.
my deviantArt Gallery