Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
Anina_n spune:
La multi, multi ani, fericiti, Nicoleta !
Sa fii sanatoasa, iubita si apreciata, asa cum meriti si
sa-ti implinesti toate visele !
Sunt tot intr-o alergatura de azi dimineata.
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Nina, multumesc mult pentru urari!
Am mers sa vorbesc la karate, il primeste! Miercuri merge sa vedem daca ii place, el mi-a zis de pe acum ca ii place. Este de la 4.30, deci trebuie sa functionez la ceasul!! Profesorul este de origine rusa (asa parea si mi-a zis ca si vorbeste putina rusa), foarte bland. Sa vedem miercuri de zice S. Cursurile se tin in sala de sport a unei scoli, iar langa ea este o gradinita. Si acolo, foarte aproape, era un bloc in care am fi putut sa ne mutam noi (il pozez si vi-l arat, arata super!), dar apartamentul avea mocheta peste tot si asta ar fi fost "catastrofal" pentru Stefan. Daca mai ramanem, aceea este zona in care am vrea sa ne mutam. A, si la karate, daca ajungeam cu 15 minute mai devreme ar fi putut ramane de azi sa vada cum e, insa incepusera cursurile deja.
----------------------------------
Nu poti cladi castele din nisip uscat.
andy.p spune:
Nico cred ca va fi super la karate..si e bine ca nu e mocheta pe jos,altfel inspira praf si tot felul de cipercutze care stau in mochete..ce bine ca vrea sa faca karate..ai si tu un program!!
I-au iesit toti dintii lui Matei>??Noi acum ne chinuim cu caninii..groaznic:(
Complicata si complexa dieta asta..eu oricum nu ma pricep nici cat tine..mie mi-ar trebui o cura de ingrasare
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Laura, cate kg vrei?? Am destule in plus. Si-ti dau cu draga inima! Matei se afla acum in plina eruptie dentara. Caninii ii are de multa vreme, nici nu mai stiu de cand... Acum sta sa apara randul al doilea de masele. Si e nervos, si isi roade degetele... Asta este! Rabdare!
Eu nu ma bucur prea tare inca, astept ziua de miercuri, sa vad ce zice Sefu.
----------------------------------
Nu poti cladi castele din nisip uscat.
sinzi_ana spune:
Katty, hahaa...imi place sa lucrez in gradina...desi tanjesc la mai mult timp pentru ea!!!
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/
Am pus aici niste poze cu ce am plantat zilele astea...dar inca lucram intens la proiect...poate in 1-2 luni sa terminam:))
Andy, cat face tenis? O ora??? Si David e obosit dupa o ora de inot, si nu ne ajunge timpul nici noua sa alergam cu el de colo incoace:)....
Nicoleta spune:
Gabi, ce frumos, la film!! Si eu mi-as dori sa vad un film, dupa ce a mers Stefan la gradinita ne facusem un plan, eu si sotul meu, ca macar o data pe luna sa plecam mai devreme de la serviciu si sa mergem undeva, numai noi 2 (film, plimbare)... Nu a tinut mult, dar a fost placut! Nu am mai fost de atunci la film...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Sinzi, esti o adevarata gradinareasa! Le-ai adus din Ro?
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Cristina_C spune:
Neata
Robert are uneori, dimineata, dureri de spate, o fi de la prea mult stat in banca? 5 ore la scoala si inca una acasa, la lectii? Se mai plange vreun copilas de asa ceva? Ghiozdanul nu-l duce el... Oare e bine sa faca sport in continuare (kung fu, gimnastica), de fapt la kung fu nu renuntam, a inceput cu mai mult de 1 an inainte de scoala si n-a avut probleme. In schimb, dupa ce are gimnastica, cum ar fi azi, o ora si jumatate seara, se plange de spate. Cred ca n-o sa-l mai duc azi, nici nu stiu daca-i face bine sau rau.
Sinzi, foarte frumoasa pasiune, spor la gradinarit!
Gabi, o s-o faci foarte fericita pe mama ta cu petrecerea surpriza!
Nicoleta, ma bucur ca l-ai inscris pe Stefan la karate, sigur o sa-i placa si-o sa ramana, succes!
Of, le-a venit randul lui Matei si Alexiei sa se lupte cu dintisorii
Lui Robert ii ies, in sfarsit, ci doi din fata de sus, care au fost extrasi inainte de vreme.
Tocmai am aflat ca, in vacanta de la sfarsitul lui mai, vin la noi niste prieteni din Ro cu fetita lor tot de 7 ani (cei cu care am fost si anul trecut la Viena) asa ca iar vom avea musafiri dar ne vom si plimba mult.
Eu sunt relativ OK, ieri toata ziua m-am chiinuit cu o cistita aparuta din senin, noroc de niste pastile naturiste, ca azi ma simt mai bine. Cura de slabire merge si ea, nu depasesc 1000 calorii pe zi si se duce 1 kg cam in 3 zile.
Gabi_K spune:
wow Sanzi, ce gradina frumoasa! Dar si pozele sunt superbe!
Nico, mai un pic si puteti iesi toti patru la film, cam pe la 3 ani deja se poate merge, sau chiar si mai repede. Pe Lili l-au fascinat filmele cu animale (nu neaparat desenele animate) la primul ei film de cinema a zis la un moment dat sa opresc un pic filmul ca vrea la pishu nu stiam cum sa-i explic ca nu pot opri, nu eu tin telecomanda in mana
Ieri am fost puternica, dar azi o fac lata e ziua nationala a Israelului, si asta o sarbatorim cu un falafel-party
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Nico deci voi cu maselel acum..off ca si Alexia e nervoasa si maraita mai tot timpul.Azi ce mananci?
Sanzi super super..ce mi-ar placea si mie un coltisor de gradina .Andy face 1 ora si 15-20 minute,depinde cat mai are chef antrenorul sa-i tina,nu se plange ca-i place,da oboseste ,se vede pe final,nu-i mai iese servciul,sau nu mai returneaza partenerei la fel de frumos ca la inceput.Cum merge David cu inotul?
Si noi planuim film demuuult..nu ne iese
Gabi azi partyyy
Cristina se plange in fiecare zi ca-l doare spatele...nu e greu ghiozdanelul,ca al nostru,si nu ne lasa nici sa-l ducem noi.Multa sanatate si sa scapi repede de nesuferita de cistita.
tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)