Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Eee, tineretea asta! Sinzi, ce planuri ai?
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
Gabi_K spune:
merge la un tratament de intinerire... ca la 22 arata ca una de 24, si ea simte 18
Anul acesta de ziua mea as vrea la prietenul meu... dar nu pot ca peste 4 zile e ziua mamei, implineste o varsta destul de rotunda cu zero in capat si ii organizam o petrecere surpriza
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Eu anul asta de ziua mea trebuia sa merg la piscina cu baietii... insa uite cu norul de cenusa vulcanica ne dadu peste cap planurile: nasul nostru, aflat la Torino, nu s-a putut duce la Buc cu avionul, asa ca a inchiriat o masina pana in Viena, urmand ca de aici sa ia trenul. Insa cum cu masina faci... nu se stie niciodata cat, abia peste vreo 30 de minute ajunge in Viena, va fi o cursa contra-cronometru sa il duca baietii mari (al mic doarme inca) de la aeroport (unde trebuie sa predea masina) la gara... Si asa ramasei si "nepiscinita". Si nici cu ei nu am putut pleca la aeroport fiindca Matei a adormit tarziu si inca sforaie... vremea s-a inchis iar, sunt nori compacti... eu citesc de zor literatura Monti... Pfiu! Cum mi-am inceput al 32-lea an de viata!
andy.p spune:
Eu pana anul acesta eram mai tot timpul trista de ziua mea..oo a mai trecut un an,dar...anul acesta m-am bucurat ca niciodata de ziua mea,si mi-am promis sa ma bucur de fiecare data si de fiecare an care trece,ma bucur ca sunt cu copiii mei si cu familia mea .ca suntem toti sanatosi
Nico ai inceput ff frumos anul,ce tanara esti,nu fi suparici...Alexia nu a dormit azi ,sa vedem la cat s-o culca si cat va dormi la noapte.
Gabi mamei tale si distractie placuta
Sanzi si eu tot cu fetele de ziua mea
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Nico, inca nu s-a terminat ziua... ia-ti frumos baietii de manuta, mergeti si faceti-va de cap prin oras!!!
Azi m-am abtinut destul de bine, zic eu, se pare ca tabletele de crom totusi functioneaza. Iepurele e intact de la buric in jos, eu am copt o tava de muffin, si am mancat doar una singura, asta in loc de cina pe la 6. Astazi atat, numai ceai neindulcit si apa...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Salutare.
Nu am mai apucat sa mai chefuim, baietii s-au intors la 8 de la gara... au trebuit sa se duca la urmatoarea gara, ca nu mai reuseau sa ajunga la timp in cea din Viena... asta e, sarbatorim de ziua lui Matei...
cristina22 spune:
'neatza!!
Un pic si vine si ziua lui Matei si apoi face 2x chef
La noi s-a intors ploaia.De cate ori imi intind paru' ploua.Si numai asta nu-mi lipseste
O zi faina!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, si la noi arata prognoza ploaie, dar se pare ca s-au inselat pana la ora asta. Sper sa se insele pentru toata saptamana.
Astazi mergem sa vedem cu karatele (v-am povestit? vineri pe ploaie, parca, am mers la o adresa si era adresa firmei doar, nu era si sala, si asta am aflat-o la tel, dupa ce am ajuns acasa uzi si infrigurati - eu si copiii ; sala ar fi fost prea departe de noi; dar tipul pe care l-am sunat a fost dragut si ne-a recomandat o sala aproape de scoala lui Stefan, asa ceva mai rar, sa recomanzi concurenta!).
Sa aveti o saptamana faina!!