Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 15
cristina22 spune:
iuuuui, sa-mi fie rusineee, rusineee!!Nico povestea de tort...si io, fleatza, nu percutez
NICOLETA
Sanatate, fericire si numai bine sa-ti dea Dumnezeu, alaturi de familia ta frumoasa!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
La multi ani!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
LA MULTI ANI NICO!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Uff cat ati scris..noi am avut o perioada cu muci..Andy si Alexia,acum suntem pe terminate.
LA cat am citit nu mai tin minte mare lucru,am vazut si poze de SAnzi si de Cristina,Lili e o frumoasa cu ochelari
Ma inscriu si eu in clubul vostru...la mine Milka e baza
Nicoleta ma bucur ca ai inceput sa slabesti
Sanzi esti o curajoasa.DAvid se va distra de minune la bunici.
Spor la shopping tuturor.
O duminica faina in continuare.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
La multi ani, Nicoleta! Sa fii sanatoasa, fericita si cei dragi la fel si sa realizezi tot ce ti-ai propus!
Francisca spune:
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri!
Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale!
La multi ani, Nicoleta!
Nicoleta spune:
Va multumesc mult, sunteti niste dragute! Tort nu am de ziua mea (no, tort imi mai trebuia!), dar poate o praji micuta... tot capat eu azi la o cofetarie!
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
Nicoleta spune:
Eu de ziua mea ma simteam obosita, "batrana" etc. Astazi ma simt bine. M-au sunat socrii de dimineata sa imi ureze, apoi m.a sunat matusa care este la mama si mi-au cantat La multi ani! la telefon (mama, matusa, sora mica si nepotica), plus alte urari de la prieteni si cunoscuti... sa nu mai scriu de urarile de la voi! Astazi ma simt bine!
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
sinzi_ana spune:
La multi ani Nicoleta!!!!!! Eu abia astept sa vina si ziua mea Am planuri mari...sper sa uit si varsta pe care o implinesc
Noi zilele astea am avut proiecte prin gradina....am smuls, am plantat, am sapat, am replantat....ne-am cocosat spinarile!!!!! David e de mare ajutor....cara la pietre si ne tine de vorba!!!
sinzi_ana spune:
Nicoleta, am fost in vacanta chiar in sapt inainte de Pasti...
Sa stii ca si aici sunt asa...mini-muzeu unde se pot face party....dar in general au si ceva activitati pentru copiii in muzeu...apoi merg intr-o camera unde servesc pizza/tort si gata party-ul. Oricum sa aduci Nintendo la ziua copilului e cam trist.
Sapt trecuta am fost si noi la ziua unui baietel unde nu erau decat video-games pentru toti copiii.....sarbatoritul imparte monede cu care te poti juca, si fiecare se joaca unde vrea, dupa care se mananca pizza si tortul...si gata (am si 2 poze de la party)
Ieri a fost la ziua unei colege la patinuar....s-a distrat de minune
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana La multi ani Nicoleta!!!!!! Eu abia astept sa vina si ziua mea Am planuri mari...sper sa uit si varsta pe care o implinesc Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
care varsta? 24 sau 25????
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert