Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cristies - ptr o menajera dai cam min 10 lei pe ora.
la doamna care vine la mine tura trecuta i-am dat 100. mi-a aspirat, spalat pe jos, sters praful, schimbat lenjerii, spalat geamuri la dormitoare, spalat baia si bucataria (inclusiv aragazul) si calcat morman de rufe. a stat doar 6 ore dar se misca zici ca-i masina de formula 1.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cris D. saru'mana de raspuns.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

DAR cand s-o insura fi-miu.......sper sa am suficienti bani sa-i fac o nunta di vis...sa ang o firma si sa venim musafiri

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Aoleu, ca ma fac, daca o vrea fiu-miu nunta mare? Poate ma mai schimb pana atunci.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

eu am invatat de la soacra mea ca daca vrei sa-ti mai vezi baiatul din cand in cand tb sa te pui bine de tot cu nora

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
cristies
....1.io imi voi cumpara storcatorul ala din reclama tv...e mai scump dar am intzeles ca stoarce f f bine, spun asta deoarece am diverse experientze cu storcatoare
2. jiji tau e un serios, nu uita cate concentrare trebe pt integrale..cand sa mai si rada..
3. si io la fel k spalatul....mai am de-o masina si voi renunta la ariel , le voi spala toate cu persil sensitive
4. io femeia o platesc cu 50 ron si cam de fiecare data se alege cu diverse chestii..plus ca are verde la frigi sa pape

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Sa stii ca l-am vazut in cora si pe asta, nu era mult mai scump dar nu mai retin exact cat . Si eu am vazut reclama la tv dar cand vine vorba de motoare, rotoare si alte d-astea prefer sa cumpar o firma foarte cunoscuta. Defect profesional cred, am o fixatie si cu ceasurile produse de firme gen gucci sau armani.

Ai fost mortala cu insuratoarea. Eu ma gandesc cu groaza ca o sa plec la serviciu.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:

nu inteleg cum de buna voie si nesiliti de nimeni transforma un eveniment unic in viata intr-un 1 mai muncitoresc...

Din comoditate, Cristies. Vorbesc despre mine, evident.
Am fost atat de marcata de chinul altora in a pregati acel unic eveniment incat mi s-a taiat. De asemenea nu merg la nunti. Si urasc toate obiceiurile legate de nunta, si nu numai. E adevrat ca nu esti obligat sa le respecti, dar ma apuca furia cand aud ca trebuie facut asa si asa, etc. Daca era dupa mine, nu as face nici o "serbare" dupa botez, fie ea traditionala sau excentrica. Si ca o completare nici cu marile sarbatori crestine nu sunt prea prietena. Te muncesti 3 zile sa pregatesti si apoi stai 3 zile si te indopi .
Si inca ceva, nici taierea motului nu as face, da vrea sotul. Si asta mi se pare o prostie.
Eu sunt de principiu ca fiecare zi ar trebui sa fie o sarbatoare .
Scuze daca am suparat pe cineva.
Iar faza cu "orice fata isi doreste sa imbrace rochia de mireasa" la mine nu se aplica. Sorry.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Am zis si ma repet, nu judec pe nimeni!

Nici eu nu ma dau in vant dupa obiceiuri la nunti dar sa nu merg deloc... nici nu m-am gandit vreodata la chestia asta, din contra chiar, pe vremea cand lucram in ture faceam pe draq in patru sa imi aranjez in asa fel incat sa ajung la nuntile prietenilor. Si la nunta personala am fost foarte fericita ca prietenii mei au venit, chiar daca de foarte departe.

Si eu imi doresc ca fiecare zi sa fie o sarbatoare!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!multumim pentru cafeaua facuta de sotul decenuelei si ei ca imparte cu suratele
larisel doamne cat patimiti cu fatadraga de ea.trece si asta si vezi tu ce fatuca curata si frumoasa va avea
legat de botezomul cel mai drag mie nu va fii prezent...strainatatea si banii astia tatal meu nici nu l-a vazut pe raul...a stat pana samabata cum ar fii(prelungind concediul cat a putut)si marti am nascutsi acum nu poate pleca...si mi-am dorit ca botezul lui raul sa fie cum a fost al meu(acasa,veselie,familie,betie 'barbatii'...si acum vorbesc de momentele alea)dar nu va fii asa...caci oamenii dragi nu pot veniasa ca va fi sotul mama fratele,soacra si ea in strainatate desi as fi dorit-o aici si pe ea ca e o scumpa si draga,nasii si cativa prieteni,dar scoatem noi parleala in august cand vin toti toti pentru nunta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Referitor la nunta/botez si noi suntem mai noncomformisti, de aceea am ales eveniment 2 in 1 fara rochie, voaluri, floiricele, etc
Totusi nu as fi renuntat la petrecerea de dupa. Sunt totusi evenimente ce trebuie sarbatorite. Si noi cum suntem multi va iesi o pertecere mai marisoara, cu vreo 80 de invitati.
Iar pe viitorul crestin am ales sa il imbrac in costum pentru ca sport il imbrac zilnic.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MAMIDEPUIUTI pai acu spui ca ti se spune socrela?. ia, vezi ce zice Xela de asta...

XELA, SI io am probl. cu altii pe care freak grija mea, k nu o sa maipot face nik de fata; le zic ca asta e si ideea, sa iau gata facut si sa pun p altii.numa ana simte ce trebuie. daca ema e undeva jos sau la altcineva si maraie le zice: lasa ca o ia mami in wrap/brate si se linisteste

eu vroiam nunta la piscina, in costume de baie, doar prieteni. am facut la munte, frig, muulte rude/nu-i stiam. dar m-am distrat, sa compensez stresul anterior.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

decenuela, multumim pt cafea! Haioasa faza cu cozonacul in biserica, in special acum, retrospectiv. Nici eu n-am simtit nimic inaltator, in afara de un frig patrunzator, ca era primavara, biserica mare, peretii reci, io in rochie de mireasa fara maneci, iti imaginezi. Pana si maicutele faceau glume ca biserica e "pestera domnului", nu "casa domnului".

larisel, imi pare tare rau ca va chinuiti cu DA. Ce regim draconic... Nu stiu cum rezisti sa le faci pe toate si sa activezi si la schimbul 3, sa ne faci si capitol nou etc. Apropo, multumim pt capitol!

micki, si tu la schimbul 3? Cand am citit la ce ora ai postat, am zis ca nu vad bine... Si eu iau cerazette, mai am un pic si termin prima folie, dar in afara de faptul ca nu dau jos niciun gram, de bine de rau nici n-am mai pus... Nici regim nu tin, mananc vit ci in fiecare zi, nu multa, ce-i drept. Felicitari lui Florin pt crestere!

marse, uite si de la mine o pt nonconformism. In mare am cam aceleasi idei, dar nu prea le pun in practica sa nu se supere cei din jur (deh, temperamentul meu e de vina). Marturisesc ca nici nu sufar din pricina asta.

Vad ca vorbiti de soacre, io se pare ca am scapat de asta! De a fi mama de baiat, zic. Desi sincer, mi-am dorit. Dar pe al treilea clar nu-l mai fac!

mariucasara, ai fost tare cu barfitul pe forumuri!

mamidepuiuti, zi-ne si noua cum e treaba cu mama Grachilor.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput