Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Neata!

decenuela - tare faza cu insuratul .
pe mine ma enerveaza toti care se baga ca il tin numai in brate. si ii reped pe toti, bun ... il tin numai in brate, si??? pai se obisnuieste, ca nu mai poti sa faci nimic etc. bun, si??? care e pb lor mai frate ... mie imi e atat de drag si ma gandesc ca va creste atat de repede (si se va insura ) si nu ma va mai lasa sa-l tin doar lipt de mine. usor usor natura ne desparte si uite acum doar asa vreau eu sa-l tin . nu stiu de ce vor toti sa se bage in viata noastra

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Si eu am repezit-o pe sora lui tata pe tematica asta: tot repeta... E BANDIT, E BANDIT, VREA DOAR IN BRATE... si el bietul dupa ce l-am luat a adormit instant (era foarte obosit de toata lumea care se perindase pe langa el).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili...veti zice ca-s nebuna...dar mi-e asa de drag jiji incat asera ma gandeam k se va insura...la un moment dat si-l pierd....deci mama loca

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Si uite asa ne transformam incet incet in soacre pisaloage...
Sper ca nu te superi. Eu una stiu de pe acum ca o sa fiu o soacra tare nesuferita. O sa ma barfeasca nora si ginerele pe forumuri

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Adica asa ca mine??? Ca doar eu ce ma mai vait toata ziua...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ai fost mortala cu insuratoarea. Eu ma gandesc cu groaza ca o sa plec la serviciu.

_

Cresc

cristies, nu si daca mai faci un bebe si mai stai 2 ani. Adica ma rog, pana la urma tot te intorci la servici, dar mai amani nitel momentul (zic io care dupa ce nr 1 ne-a luat pe toti prin surprindere, nr 2 a fost cat se poate de programata).

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Bine v-am gasit, fetelor!

Lalitica cu bebe David speram sa vina acasa cat de curand, cam 2 saptamani. Abia ii asteptam si ne rugam sa iasa toate analizele ok, sa vina si ei cu bine ca le e tare dor de casa.

De Miruna ce mai stiti?

Noi mergem astazi la dr. Dumbrava sa faca o ecografie la inimioara... daca ati stii ce stare am de fiecare data cand trebuie sa mergem la doctor...Doamne de ar fi bine!
Aseara am observat ca i s-a inrosit un ochi si tot lacrimeaza. Si daca tot mergem la Medlife, sper sa reusesc sa o vada si un oftalmolog sa stam linistiti.

Cristies, multumesc ca am vazut-o si pe Maria si pe David in filmulet. Buna treaba ai facut!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fii-mea e fenomenala. Vrea sa dialogam. Adica eu vorbesc cu ea si ea gangureste ca si cand mi-ar raspunde. E atat de expresiva incat zici ca acusi iti spune ceva concret. Mie mi se pare ca-i precoce cu asta, parca sor-sa nu facea asa. Sau nu mai tin eu minte...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

neatza fretili.....

cafelutza e gata....de ceva timp incoa o face jiji mare...dar tot buna e....

noi...ca de obicei....treziri peste treziri noaptea...jiji asta doarme iepureste....

am vrut sa raspund..la cap trecut..dumnezeule....se scrie mai mult decat in odisee....

tre sa citesc din urma...sunt la pag 11....dar ca sa nu uit...vreau sa trec la pampers 4...dar am zis sa mai fol o sapt 3. n-am gasit bax mic...si am luat happy... DE KK ....au o forma si o compozitie ciudata..nu recomand. plus ca deja era ud acu.

poze

neatza
multumim de cafea

ma intrigasi cu pampersii de la HAppy....eu de astia folosesc chiar din spital si sincer iti spun ca nu am avut nici o problema cu ei...a ba da..una..cand i-au ramas mici nr 1 vreo 3 pampersi se udase pe spate dar mi-am dat seama ca din cauza ca sunt mici...am trecut la 2 si a fost ok, acum suntem la 3. Si nu sunt uzi...nu stiu ce ai vazut tu...or fi avut ei ceva

Editez ca s-a trimis aiurea...mai vroiam sa zic...intr-adevar sunt mai rigizi si diferiti ca forma de Pampersi

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

fetili...veti zice ca-s nebuna...dar mi-e asa de drag jiji incat asera ma gandeam k se va insura...la un moment dat si-l pierd....deci mama loca

poze

Si uite asa ne transformam incet incet in soacre pisaloage...
Sper ca nu te superi. Eu una stiu de pe acum ca o sa fiu o soacra tare nesuferita. O sa ma barfeasca nora si ginerele pe forumuri

Adica asa ca mine??? Ca doar eu ce ma mai vait toata ziua...

_

Cresc

. Nope...Era la un moment dat un subiect pe forum...nu il gasesc ca nu merge cautarea...oricum rezumatul ar fii...soacra=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

salutare fetele!

ce mai faceti? bb-ii?
las ca aflu eu din urma mai multe!

bea cum te simti fara cezarette? te-ai ingrasat cat le-ai luat? sau cine a mai luat. ca eu termin curand a 2-a folie si o incep pe a 3-a. si gata! ca nu sunt fan pilule si nici fan kile in plus...ca am cam pus de cand alaptez....si zicea lumea ca nu pui. ete na! zic eu altceva!...

noi am fost la vaccinul de 4 luni, piti e bine, are 6 kg si 61.5 cm. diversificare peste o luna cica incepem ptr ca luat bine in greutate (800 gr in ultima luna). dar papa la 2 ore ziua si la 3 noaptea. sunt zombilica.

si sa nu uit. am luat husa de ploaie universala ptr carucior (merge si la cel de la baroti si tr landoul de la happy baby (e mostenire de la vara-mea). a costat 39 lei si pare ok. i-am si facut proba. sambata ne-a zis sa trecem sa vedem de plasa de tantari (cica e undeva la 25 lei). asta ptr cine e interesata...

eu...am mancat seminte :D si cred ca m-am stricat la burtica ptr ca m-am mutat in 2 randuri la vecinu'costica si pana nu a iesit nu m-am putut ridica. afecteaza cat iau cerazette? sau proiectam o pitica?

sunt abia la cap 22 pag 15 dar pun piua. harnicute ca de obicei mult ati mai scris. abia astept sa termin de citit.

chiar ma retrag, ca mor de somn....

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

mai, eu am luat o luna, dar nu m-am ingrasat.........apoi nu stiu, ca tot astept sa imi vina sa iau iara.....................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

azi si la mine vine tanti....e cam mocoshita...io care fac in 5 min cat ea intr-o ora...ma apuk pandaliile dar..CALCA...ceea ce e minunat, apoi prefer sa mai stea k jiji sa mai fug pt ultimile retusuri...iar cu jiji greu k in carutz...incomod

tre sa ma vopsesc ..din nou...se pare ca balsam+oxidant..nu coloreaza si nici pusa vopseaua chioara peste...asa k alti bani alta distractie.
maine plecam....vine mama azi asa k o sa-mi fie utila in masina cu jiji...

andre-lina ce faceai mama in schimbul 3????????? k la tine jiji doarme toata noaptea.

poze

imi faceam de cap! relax total cu jiji la orizontala in lumea viselor!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

INTREBARE
cum faceti dragelor cu vigantolul? ca ma dispera... nu ii nimeresc neam gura. Atunci cand deschide gura nu pica sau cand pica intoarce capul si ii pica in ureche. Crizez. Mi-a zis o prietena ca i- luat fetei, la sfatul farmacistei, D3 de la Natural, si e acelasi lucru, e dintr-un plastic moale flaconul, drept pentru care poti sa prinzi momentul mult mai usor. Astept sfaturile voastre!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput