Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Vigantoil - se da f. simplu si f. usor, cineva a divulgat secretul pe aici, inclini sticluta la un anumit grad si curge destul de usor, exersati cu ea inainte sa-i gasiti unghiul potrivit, de ex. la orizontala nu curge nimic, nici la verticala, nici scuturat nu prea merge, cautati unghiul (merge inclinat dar nu stiu la cate grade). Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Partea picuratorului care se afla in sticla trebuie sa fie in sus. Nu stiu cum sa explic mai bine de atat, e o teava in sticluta care trebuie sa stea spre partea de sus ca sa se faca transferul dintre aer-lichidul picurat. La 45 de grade curge de n-ai treaba.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Nik0le spune:
citat din mesajul lui alexutzzza deci mie nu mi-au intrat banii de alocatie ok, la Bea mai e cum mai e ca e din alt oras, acolo poate sunt mai putini, vin banii etc, dar CRIS Mario e din bucuresti si a nascut dupa mine mie de ce nu mi-au intrat inca banii? de Yannis |
alexutzzza, nici cris_m nu e din Bucuresti, tine de jud. Ilfov.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui Yasmine Dragelo, iata ca am revenit de la spital. Doamne-ajuta, numai in spital sa nu ajungi cu gargarite asa mici. Cu noi in salon a fost o mamica cu o beblusa de 20 de zile. Avea ca si noi virusul RS sau RSV, de care sa va feriti, pt. ca la noi-nascuti da bronsita acuta obstructiva si pneumonie. Am avut parte de tot tracamul, inhalatii de 4 ori pe zi, perfuzie, antibiotic ... cumplit. Dar Mara e bine acum, suntem din nou la munca, a luat iar in greutate, a avut ieri la 8 saptamani 5050 gr si 56 cm, maninca bine si e vioaie. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Felicitari pt vestile bune! Sa ai grija de bebelina pretioasa!
poze
Ruxita spune:
apropo de "soacra-mea" sa va povestesc un pic (nu asa era modelul, sa ne barfim soacrele pe forumuri?) - am vizitat-o anul trecut recasatorita cu actualul sot si insarcinata cu bebe 2 si i-am dus cadouri tocmai de la bucuresci, ea tot imi spunea sa mai fac copii (dupa ce ma despartisem de fiul ei) ca uite Leana e deja mare si maine poimaine ma paraseste... sunt divortata de primul sot de vreo 10 ani si in fiecare an nu uit sa trec si pe la soacra-mea (fosta)... imi placea sa ajung pe la ea pe ger si zapada, ma urca pe cuptor, imi aducea un lighean cu apa fierbinte sa-mi incalzesc picioare, un vin fiert si mancare pe un prosop (varza murata si fasole batuta); sau vara scotea din beci vinul ei mai bun (avea in general poshirci de vanzare la betivanii satului dar avea si vin bun numai pentru dame) si beam amandoua cate o sticla...
niciodata nu mi-a reprosat nimic de fiul ei, vorba ei era "eu nu stiu ce a fost intre voi" si nici nu vroia sa-i povestesc, semn ca totusi stia...
ultima data (anul asta rin februarie) ne-a trimis prin fiul ei (fostul sotz) un colet cu o gaina de casa, un litru de vin si niste mere (noi la bucuresti desigur avem gaini, si vin si mere, dar ea ne-a trimis de la ea de acasa de la tzara...)
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza deci mie nu mi-au intrat banii de alocatie ok, la Bea mai e cum mai e ca e din alt oras, acolo poate sunt mai putini, vin banii etc, dar CRIS Mario e din bucuresti si a nascut dupa mine mie de ce nu mi-au intrat inca banii? de Yannis |
Dupa mintea mea conteaza si data la care ai depus dosarul, nu doar data nasterii. Mie de ex mi-a spus sa ii astept la sfarsit de mai, iar noi (eu si cu tine) am nascut la sfarsit de ianuarie. si tinem pumnii sa-ti vina cat mai repede!
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita apropo de "soacra-mea" sa va povestesc un pic (nu asa era modelul, sa ne barfim soacrele pe forumuri?) - am vizitat-o anul trecut recasatorita cu actualul sot si insarcinata cu bebe 2 si i-am dus cadouri tocmai de la bucuresci, ea tot imi spunea sa mai fac copii (dupa ce ma despartisem de fiul ei) ca uite Leana e deja mare si maine poimaine ma paraseste... sunt divortata de primul sot de vreo 10 ani si in fiecare an nu uit sa trec si pe la soacra-mea (fosta)... imi placea sa ajung pe la ea pe ger si zapada, ma urca pe cuptor, imi aducea un lighean cu apa fierbinte sa-mi incalzesc picioare, un vin fiert si mancare pe un prosop (varza murata si fasole batuta); sau vara scotea din beci vinul ei mai bun (avea in general poshirci de vanzare la betivanii satului dar avea si vin bun numai pentru dame) si beam amandoua cate o sticla... niciodata nu mi-a reprosat nimic de fiul ei, vorba ei era "eu nu stiu ce a fost intre voi" si nici nu vroia sa-i povestesc, semn ca totusi stia... ultima data (anul asta rin februarie) ne-a trimis prin fiul ei (fostul sotz) un colet cu o gaina de casa, un litru de vin si niste mere (noi la bucuresti desigur avem gaini, si vin si mere, dar ea ne-a trimis de la ea de acasa de la tzara...) Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Asa da!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
vad ca disputati despre diversificare...
io-s in plop si plopu in aer...
ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas
Supe...nu am facut in viata mea
Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou...
tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu?
de Yannis
cris_mario spune:
buna si de la mine
nu am citit nimic,ati fost tare harnicute ... am obs ca e alexutzzza pe aici(se explica harnicia )
e soacra mea la mine,ma invata sa fac ciorba de burta,de care eu nu pap,doar sotul si mami
va pup si ne citim diseara
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Nik0le mamidepuiuti, daaa, super tare titulatura, mai ales acum, cand stim ce-i cu ea! miremia, eu una as prefera in weekend, ca n-am masina mea si scap de venit cu taxiul, ca ma aduce sotul (am eu piticii mei pe creier in privinta transportului bebelusilor cu masina, adica musai in scoica, prinsi in centuri). Plus ca parca mai zicea cineva acelasi lucru. Ruxita, cam la cate grade in casa ii pui pulover? Sau numai cand iesiti? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
uite de ex. astazi mi se pare cam frig (23 de grade in termometru)- mie mi-a fost frig in tricou si mi-am tras o camasa mai groasa pe mine si cand mie mi-e frig in tricou, inseamna ca si lui ii este frig in body - in noaptea asta ne-au taiat caldura din calorifere, deci e normal zic eu ca am resimtit-o astfel. Afara iesim impaturitzi.
u
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza vad ca disputati despre diversificare... io-s in plop si plopu in aer... ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas Supe...nu am facut in viata mea Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou... tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu? de Yannis |
mama mea sta in Atena si deci imi imaginez ce ai tu acolo in cutie de la braun pus bine in dulap - un blender, f. bun - paseaza de ex. supe creme, eu fac cu el milkshake (banane si lapte), o sa-ti prinda f. bine la pireusi si supe creme, face si fasole batuta.
Caius (21.01.2010)