Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
aha, multumesc de explicatiile cu alocatia, aveti dreptate, nu am realizat ca e trecuta la jud ilfov (Cris M)
Cris Dogarel merci de sfaturi, offf daca trebuie ambii parinti, nu-i mai fac pasaport...nici nu indraznesc sa ii zic sotului....mi-a ajuns m-am certat 3 zile ptr sertificatu de nastere si acolo nu tebuia sa mergi cu copilu si nu era coada mare (numa 5 persoane) a zis ca e inadmisibil, ca sunt colorati la coada , ca se baga in fata, ca lumea vorbeste tare ca la restaurant, ca ce e aia, ce e birocratia asta, ce tara de kkt, io m-am umplut de spume ca ok fie buna fie rea e tara mea si sa-si masoare cuvintele...am culminat cu el jurand ca imi ia copilu si pleaca din kktu asta de tara si io e treaba mea ce fac, sa ma descurc deh ca la draci de aia mari...nu vreau sa-mi imaginez ce ar iesi acuma la o coada mai mare si sa fim si cu copilu?? copilu sa fie expus la colorati si etc...
Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba, si daca a adormit? ce fac? doar nu trezesc copilu? io pe Yannis cand adoarme profund nu-l pot trezi nici cu militzia nici cu susu-n jos nici ciupit nici zgaltait, da din maini protesteaza urla da nu deschide ochii....si de regula afara adoarme....
de Yannis
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza aha, multumesc de explicatiile cu alocatia, aveti dreptate, nu am realizat ca e trecuta la jud ilfov (Cris M) Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba, si daca a adormit? ce fac? doar nu trezesc copilu? io pe Yannis cand adoarme profund nu-l pot trezi nici cu militzia nici cu susu-n jos nici ciupit nici zgaltait, da din maini protesteaza urla da nu deschide ochii....si de regula afara adoarme.... de Yannis |
Si eu ma intreb... si cum sa-l faci sa se uite la aparat daca nu vrea... plus ca nu sta in fund...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
mama mea sta in Atena si deci imi imaginez ce ai tu acolo in cutie de la braun pus bine in dulap - un blender, f. bun - paseaza de ex. supe creme, eu fac cu el milkshake (banane si lapte), o sa-ti prinda f. bine la pireusi si supe creme, face si fasole batuta. Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
ce misto de mami tau! si te duci si tu in vacante din cand in cand nu? sau presupun ca ai destinatii de vacante mai bune decat Atena...deh...
Aha deci poate fi folosit si de mine la mancaruri ale caseI? io credeam ca pasatoru asta e numa ptr piureuri...ia sa-l scot din debara sa il caut sa vaz ce face
de Yannis
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Si eu ma intreb... si cum sa-l faci sa se uite la aparat daca nu vrea... plus ca nu sta in fund... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu vara trecuta cand i-am facut pasaport Isabelei m-am dus cu poza ei pe hartie, format de pasaport si s-au descurcat ei mai departe. Oare nu s-o mai putea asa? Nici n-am luat copilul cu mine atunci, am mers doar eu cu sotul. Mi se pare aiurea sa faca ei poza acolo, cum convingi un bebelus asa mic sa stea cum vor ei? Ba sa se mai uite si in aparat...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
marse spune:
citat din mesajul lui Ruxita apropo de "soacra-mea" sa va povestesc un pic (nu asa era modelul, sa ne barfim soacrele pe forumuri?) - am vizitat-o anul trecut recasatorita cu actualul sot si insarcinata cu bebe 2 si i-am dus cadouri tocmai de la bucuresci, ea tot imi spunea sa mai fac copii (dupa ce ma despartisem de fiul ei) ca uite Leana e deja mare si maine poimaine ma paraseste... sunt divortata de primul sot de vreo 10 ani si in fiecare an nu uit sa trec si pe la soacra-mea (fosta)... imi placea sa ajung pe la ea pe ger si zapada, ma urca pe cuptor, imi aducea un lighean cu apa fierbinte sa-mi incalzesc picioare, un vin fiert si mancare pe un prosop (varza murata si fasole batuta); sau vara scotea din beci vinul ei mai bun (avea in general poshirci de vanzare la betivanii satului dar avea si vin bun numai pentru dame) si beam amandoua cate o sticla... niciodata nu mi-a reprosat nimic de fiul ei, vorba ei era "eu nu stiu ce a fost intre voi" si nici nu vroia sa-i povestesc, semn ca totusi stia... ultima data (anul asta rin februarie) ne-a trimis prin fiul ei (fostul sotz) un colet cu o gaina de casa, un litru de vin si niste mere (noi la bucuresti desigur avem gaini, si vin si mere, dar ea ne-a trimis de la ea de acasa de la tzara...) Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Asta da barfa! Bravo ei si bravo tie ca nu ai uitat-o!
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
ce misto de mami tau! si te duci si tu in vacante din cand in cand nu? sau presupun ca ai destinatii de vacante mai bune decat Atena...deh... Aha deci poate fi folosit si de mine la mancaruri ale caseI? io credeam ca pasatoru asta e numa ptr piureuri...ia sa-l scot din debara sa il caut sa vaz ce face de Yannis |
alexutzzza, e super aparatul asta de la Braun, il am si eu si-l folosesc mereu la gatit, l-am folosit si la diversificare pentru piureuri si supe crema.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
alexutzzza spune:
gata , am identificat "maciulia" din dotare, este asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=185&itemId=1675
o sa incerc sa ma obisnuiesc cu el pana la 4 luni sa vad ce stie sa faca
de Yannis
marse spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba... de Yannis |
Nu-i bai ca iese rau, oricum e valabil doar un an , din cate stiu eu.
si pentru chinul la ghiseele romane!
marse spune:
citat din mesajul lui cristies Si eu ma intreb... si cum sa-l faci sa se uite la aparat daca nu vrea... plus ca nu sta in fund... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
A fost un reportaj la stiri despre subiect. Daca-l gasesc postez.
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza vad ca disputati despre diversificare... io-s in plop si plopu in aer... ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas Supe...nu am facut in viata mea Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou... tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu? de Yannis |
Eu mi-am luat o carte de bucate pentru copii de la0-3 ani. Si cu fiertul cred ca poti sa fierbi in orice dar ma gandesc ca ar fi mai bine sa aiba vasele lui. Poate ne lumineaza fetele care diversifica a doua oara...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc