Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Nik0le spune:
Ajutor! N-am mai avut de mult o zi asa plangacioasa, de dimineata n-a facut altceva decat sa pape, sa doarma (putin) si sa plangaaaaaa. De asta sunt asa prezenta, nu pot sa fac nimic altceva...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Dragelo, iata ca am revenit de la spital. Doamne-ajuta, numai in spital sa nu ajungi cu gargarite asa mici. Cu noi in salon a fost o mamica cu o beblusa de 20 de zile. Avea ca si noi virusul RS sau RSV, de care sa va feriti, pt. ca la noi-nascuti da bronsita acuta obstructiva si pneumonie. Am avut parte de tot tracamul, inhalatii de 4 ori pe zi, perfuzie, antibiotic ... cumplit. Dar Mara e bine acum, suntem din nou la munca, a luat iar in greutate, a avut ieri la 8 saptamani 5050 gr si 56 cm, maninca bine si e vioaie. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Bine ati revenit! Multa sanatate de acum inainte si sa nu mai va aud prin spitale!
de Yannis
alexutzzza spune:
offf acum ca am terminat sa va alerg sa va zic si despre noi
In ultimele zile de vacanta m-am pricopsit cu o oribila ENTEROVIROZAAA!! fusesem cu ceva zile inainte la niste prieteni sa il vada pe Yannis si copilul lor avusese enteroviroza de la gradinita, dar cik ii trecuse de vro 4 zile ..eu la 2 zile dupa m-am trezit cu vomitaturi in serie spasme la stomac, rau rau, stomac incordat non stop nu se oprea deloc, diaree, rau rau, am stat asa in spasme si vomam orice inghiteam vro 12 ore , apoi au inceput niste frisoane oribile, dureri de oase, de carne oriiibilll
Yannis ar putea sa ia? adica io initial am zis ca m-am stricat la stomac, cand am vazt frisoane si simptome ca de gripa nu l-am mai pupat, dar in continuare dormit cu el in camera etc deh din lipsa de spatiu
La mine raul a inceput vineri seara, apogeul a fost sambata si sambata noapte si apoi duminica inca ma simteam rau ca la gripa luni a inceput sa imi treaca...Yannis inca nu are nimic Slava Domnului...nu stiu ce a fost
In rest e bine acasa net-ul meu, lucrurile mele, altfel ma descurc, sterilizator...nu mai stau sa fierb biberoane etc
Trebuie numa sa spal o groaza, deh ca dupa calatorii
Si sa incep goana dup pasapoarte , etc
de Yannis
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nici eu n-am de gand sa-i dau vreo supa chioara. Nu-i vad rostul. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
la manual scrie apa chioara initial pana se obisnuieste cu gustul, apoi supa crema cum ziceati ca sa se obisnuiasca cu consistenta, deci treptat shi shi
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
cris.dogarel spune:
am fost afara si ati umplut 10 pagini.
hai, plecati si voi la plimbare, sa apuc si eu sa recuperez
sa nu uit sa zic IVAN, ca dimineatza am uitat
Sa fie fericit, Bea, si tu alaturi de el, sa iti zica Te iubesc, mami, ori de cate ori ai nevoie
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cuscra ...... ce-mi place mie in germ [printre altele] e ca la 18-19 ani puii isi iau zborul de acasa[adik se muta cu chirie pt independentza si invatza sa se gospodareasca singuri]...voi avea antrenamentul facut privitor la vazutul lui mai mult sau mai putin des dupa casatorie......iar eu mi-am facut o promisiune despre cum NU vreau sa fiu atunci cand voi fi soacra de-a binelea...iar prietena mea cea mai buna are sarcina sa ma traga de maneca dak ma loveste amnezia pana atunci... p.s. : cu jiji mare imi face o reala placere sa fac pe soacra cateodata... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
cuscra,. sa-ti mai iei o maneca, sa am si eu.
P.S. ce-mi place mie in Germania e.... tot!! E pe lista pentru emigrare.
P.S. 2 si io vreau sa le construiesc aripi de zbor din cuib devreme. daca nu din liceu, imediat dupa. ca am deja pliante cu croaziere ptr noi doi. dar nu mai sunt decat 14 ani pana atunci.. asta daca nu decide Ana (respectivv, Radu) sa faca o fapta buna si s-o ia pe sor'sa la ea cand se muta. mama denaturata, cred
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cris Dogarel! felicitari ptr pasaport! o sa te stresez sa te intreb ce si cum si ce am nevoie, am nevoie de copil la purtator? ii face poza acolo? ca in Grecia ptrr copii asa mici vii cu poza de acasa ca sa n stresezi copilu la cozi si poza ca poate doarme sau i-e foame exact cand o fii sa ii faci poza Eu treb sa ii fac urgent lui Yannis pasaport ca se pare ca in Grecia cu evidentele lor si cu trecutu in evidenta la armata si tot mai dureaza si cum pasaportu va fi emis la ambasada Greciei din Romania trebuie intai sa se termine toate inregistrarile si evidentele in Grecia apoi timp sa fie transmise datele si informarile in Romania si abia apoi emiterea pasaportului, transmiterea datelor inapoi in Grecia si intr-un final validarea actelor!!! de Yannis |
din pacate....traim in romanica: iei copilu, stai la coada, tot tacamul. eu am stat cu ea in camera alaturata, unde scrie "pasapoarte pierdute", nu era nimeni acolo, e o canapea jegoasa, dar am alaptat. plus in curte si/sau masina, iar sotul la coada si dat semnal cand sa venim..
am scapat de inca o situatie de stres si kk tipica ptr romania...
poze
povestea noastra
myky791 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ajutor! N-am mai avut de mult o zi asa plangacioasa, de dimineata n-a facut altceva decat sa pape, sa doarma (putin) si sa plangaaaaaa. De asta sunt asa prezenta, nu pot sa fac nimic altceva... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
si eu cam tot asa brate si iar brate abia am reusit sa fac paturile
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui myky791 treaba cu soacrele: eu sper sa fiu sanatoasa la minte si sa fiu o soacra buna nu ca tampita asta de soacramea. AM ZIS! Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
ff tare! salveaza postarea asta, sa nu uiti
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti mi-am amintit ceva acum...cristies...original era cornelia,mater gracchorum... suna pompos,dar e simplu:antichitatea romana,cornelia,fiica lui scipio africanul,mama de baieti[12,raman in viata doar 2 ],la o petrecere unde prietenele ei se laudau cu bijuterii si altele ,ea isi prezinta fii spunand:"ei sunt bogatiile mele"... so...cornelia sunt ... 2 baieti am... ma straduiesc si sper sa ramana ca marea realizare a vietii mele,marea mea bogatie...baietii... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
poze
povestea noastra