Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Dragelo, iata ca am revenit de la spital. Doamne-ajuta, numai in spital sa nu ajungi cu gargarite asa mici. Cu noi in salon a fost o mamica cu o beblusa de 20 de zile. Avea ca si noi virusul RS sau RSV, de care sa va feriti, pt. ca la noi-nascuti da bronsita acuta obstructiva si pneumonie. Am avut parte de tot tracamul, inhalatii de 4 ori pe zi, perfuzie, antibiotic ... cumplit. Dar Mara e bine acum, suntem din nou la munca, a luat iar in greutate, a avut ieri la 8 saptamani 5050 gr si 56 cm, maninca bine si e vioaie. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
ma bucur ca sunteti mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Nik0le spune:
Catalutza, imi pare rau ca te-ai suparat asa, dar sa stii ca o oarecare dreptate are si sotul: e mai periculos sa supraincalzesti copilul, decat sa-i fie putin frig. Bine, nici chiar doar in body la padure, dar in casa... Si eu o tin pe a mea doar in body si pantalonasi prin casa. Acum sincer nu cred ca se incalzeste prea mult de la tifonul ala si oricum excesul de caldura se disipa la nivelul capului. Nu-i pui caciulita in casa, nu?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Beatrice1982 spune:
catalutza.........sory de probleme stiu cum e.................sper sa ai rabdare ca am observat ca mai mult rabdacol trebuie cu sotii decat cu bebeii.............................
Poze
Beatrice1982 spune:
eu cred ca imi vin rusii cu forte mari si trambite, ca ma dor burtile si toate cele, si cred ca tre sa pregatesc iar pamersii lui Ivan!!!!!!!!!!!!!!!
multumim frumos pentru urari!!!!!!!!!!!!!!!
cate o pentru fiecare va trimite Ivan!!!!!!!!!!
Poze
cristies spune:
citat din mesajul lui Yasmine Dragelo, iata ca am revenit de la spital. Doamne-ajuta, numai in spital sa nu ajungi cu gargarite asa mici. Cu noi in salon a fost o mamica cu o beblusa de 20 de zile. Avea ca si noi virusul RS sau RSV, de care sa va feriti, pt. ca la noi-nascuti da bronsita acuta obstructiva si pneumonie. Am avut parte de tot tracamul, inhalatii de 4 ori pe zi, perfuzie, antibiotic ... cumplit. Dar Mara e bine acum, suntem din nou la munca, a luat iar in greutate, a avut ieri la 8 saptamani 5050 gr si 56 cm, maninca bine si e vioaie. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Bravo!!! Pupam micuta Mara sa nu mai ia nici un virus!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Nik0le spune:
Ma bucur ca s-a facut bine micuta Mara si felicitari pentru greutate! A mea la 8 saptamani abia avea 4 kg...
emanuelle spune:
La multe lunitze tuturor bb-lor nascuti in ziua de 14!
Am trimis pe mailul comun un document despre puseele cerebrale. De fapt este o repezentare grafica, pe saptamani a momentelor de liniste si agitatie a bb-lor. Noi ne cam incadram, caci de cateva zile e maraiala mai mare si ne aflam exact in saptamana 9, saptamana marcata ca fiind cu toane.
Azi vad ca este zi de somnic, caci doarme de la 8.30 si s-a trezit doar pt papa la 11. De obicei dimineatza era activa...cred ca e si de la vreme, pentru ca acum 2 sapt am mai avut o zi de somn.
alexutzzza spune:
gata am ajuns la inceputul acestui capitol
Andrelina merci frumu de raspuns cu caracatita de la ELC, ador jucariile lor, pana acum avem deja 2 jucari de la ei si am de gand sa ii mai iau, super smecheriile pe care le face
cristies nici mie nu-mi plac oamenii la tricou langa cei la 4 ace, iar eu una ma imbrac mai des elegant, despre hainele sport..cand am ramas gravida nu aveam o haina sport decat colantii de la sala si niste tricour/maieuriptr sala, acum am inceput sa achizitionez ca deh tocurile nu au mai mers a trebuit sa iau adidasi si tot asa, dar nu-mi place ideea sa il bag pe Yannis in costum la botez avand in vedere ca o sa fim in Grecia , vara 40 de grade afara...de aia m-as gandi la ceva mai simplu si nici pe mine nu ma vad in ceva super elegant la o petrecere in aer liber...nu e picnic, dar, serios e jale sa stai intr-o locatie inchisa pe 40 de grade
de Yannis
Beatrice1982 spune:
cristies citisi???????????????????
interesting......imi apar 2 mesaje private, si cand dau pe ele nu imi deschide???!!!why is that??????????????????
Poze
Nik0le spune:
Cata, am citit mai cu atentie si mi-a sarit in ochi o chestie: tu cu ce o tii imbracata in casa? Ca la 25 de grade e ok s-o tii doar in body cu maneca lunga si pantalonasi, chiar daca are manutele/piciorutele mai reci. Mie in maternitate mi-au zis ca de la 26 de grade sa ii pun maneca scurta, iar de la 18 grade (afara) sa o tin fara caciulita. Si a mea are uneori manutele reci, dar o verific la ceafa si e calda bine mereu. Plus ca la ce plansete imi trage, transpira si doar in body, darmite sa-i mai pun ceva peste...