Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

eu nu pun in iaurt nimica dar il cumpar special pt bebei cu pulpa de fructe sau cereale, asa ca numai amestec nimica.
in piureul de fructe pun 1 biscuite sfarmat, ca altfel se stramba i se par acre.
iuliapapusa, aici nu am vazut de nestle petit..doar de milupa. de la nestle cumpar unele cereale si ceva borcanase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Bely uite astea sunt
http://www.nestlebaby.com/ro/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=2&num=10&pci=3

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

noroc cu Dana ca am vazut si eu pe Davidelu' si pe Dinutzu si pe Ana cum rade de/cu tati.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Subscriu,am deschise multe pagini,urmaresc si comentez pe rand...
Am vazut asa:
Fetita de CarinaBlanca,precoce si frumoasa.Simt nitica ciuda ca grasunelul meu e lenes,abea de cateva zile a inceput sa se deplaseze prin pat printr-o tarare-rostogolire ciudata.
Izabella de Danuka mi s-a parut superba,iar la ultima pozica,cea in care doarme in sling m-am uitat minute intregi...e foarte frumoasa!
Vazut si un buzici frumujsel si cumintel,si poze de la increstinarea puiului de Anomis.
Luto ,David e un fortos,acusi o ia la fuga.
A,si am vazut si pe Ana razacioasa,pup eu pe ea...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

bubu a facut kk si nu asa oricum ci diversificat (ala cu mana la nas)

de decoratiuni tati se ocupa, toate planetele si constelatiile sunt in camera copilului si de ordine je

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, ma bucur mult ca s-a terminat cu bine operatia. Sper ca papusica mititica nu a suferit foarte tare.
In legatura cu intalnirea de la Techila eu propun ca fiecare pereche (sot+sotie) sa aduca:
- 2-3 casolete de carne (in functie de cat sunt de mari)
- la alegere ori o prajitura/ceva dulce, ori 3-4 sticle de suc, ori bere.
Mie asa mi se pare cel mai bine, ar veni cam 1 casoleta de carne de persoana, eu zic ca e suficient. Si o sa avem si suc, prajituri si bere.
Ma gandesc ca daca stabilim de ex ca X-ulescu sa aduca mici si din cine stie ce motiv nu mai poate veni, ramanem fara mici!
Cine vine singur reduce la jumatate cantitatile de mai sus.
Daca aveti alte pareri nu va sfiiti, ca nu ma supar.
O sa incep eu sa completez lista, ca vad ca nu se inghesuie nimeni.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

adinus

Si cu intarziere Danutzu si Danadam

sarbatoritilor de ieri si de azi

Nu a reusit sa intru ieri ca de dimi am avut de rezolvat niste lucuri si apoi Maria mi-a vomitat. Cred ca de la muci. Si am fugit la medic. Se pare ca are rosu in gat si am primit antibiotic. Pe azi parca e mai bine si azi a si mancat si fara sa vomite.

Camy, vroiam sa-ti zic ca dupa parerea mea Flavius a mancat bine pentru prima zi de lapte praf din punct de vedere al cantitatilor.

Ellenuta, ma pentru voi sa fie totul bine.

Monica, Dragoselu sa ii treaca buba. Las ca or mai fi de astea. Maria de cand se ridica in picioare nu este zi sa nu dea macar de2 ori.

Mamideandrei, nu pot sa iti dau nici un sfat ca eu nu am stimulat-o cumva anume pe Maria sa faca miscare asa multa. dar sincer mi-e dor cum era cand statea ceva mai linistita ca acum numai in curul ei trebuie sa fiu ca i-a cu gura sau caputul tot. Parerea mea e ca sunt copii mai lenesi si copii mai vioi. Uite eu de abia la 7-8 luni am stat in fund nesprijinita si pe la 1 an si 3 luni am inceput sa merg singura. O lenesa, ce sunt si acum. Dar Maria sigur va merge singura inainte de 1 an.

Mamideandre, Monica, nici noi nu avem dintisori. SI nici macar nu se vede nimic.

Suede, sanatate la Mihnea si nu te mai amari. Totul va fi bine.

Belly, Patricia e o scumpa.

Mary, tare rau imi pare ca sunteti muciosi si voi. sa treaca.

Raluk, si bine c aauzim de voi.

Oare ce mai fac x_ggg, Monikus, Mkunigunda?

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, ma bucur mult ca s-a terminat cu bine operatia. Sper ca papusica mititica nu a suferit foarte tare.
In legatura cu intalnirea de la Techila eu propun ca fiecare pereche (sot+sotie) sa aduca:
- 2-3 casolete de carne (in functie de cat sunt de mari)
- la alegere ori o prajitura/ceva dulce, ori 3-4 sticle de suc, ori bere.
Mie asa mi se pare cel mai bine, ar veni cam 1 casoleta de carne de persoana, eu zic ca e suficient. Si o sa avem si suc, prajituri si bere.
Ma gandesc ca daca stabilim de ex ca X-ulescu sa aduca mici si din cine stie ce motiv nu mai poate veni, ramanem fara mici!
Cine vine singur reduce la jumatate cantitatile de mai sus.
Daca aveti alte pareri nu va sfiiti, ca nu ma supar.
O sa incep eu sa completez lista, ca vad ca nu se inghesuie nimeni.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

tu cristina, dar e mult doamna mea 2-3 casolete de pereche...eu as zice 1 maxim 2, ca o sa cumparam si noi ca niste gazde care suntem...
p.s.: io prajituri nu fac sac!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mamideandrei si eu ma oftic cand gasesc atatea pt fetite...dar asta este....
...si sunt si pt baietei hainute frumoase mai... nu asa multe, dar sunt...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hello, everyone!
xggggg face bine, multumim de intrebare, Carina!Salta inima ca a intrebat cineva si de mine

Eu ma confrunt de ceva timp cu problema constipatiei la bebe. Asa ca, de o saptamana ii dau numai para la piureul de fructe. Si tot nu face. Face cate o aluna care ii ramane blocata in sfincter de trebuie sa i-o iau eu cu un servetel
Trebuie sa rezolv cumva, dar nu stiu cum. Help me!!!

De citit va citesc zilnic, dar nu am cu ce ma lauda. Al meu nu sta in fund ca nu are el chef..asta pe pat..in scaunul de masa sta f bine, l-am pus si in premergator m-a impins necuratul, ca eu nu vreau sa il invat cu asta. Rezultatul: asta e

Va pup apasat, va invidiez de intalnirea la techilush... eu nu am nici macar cu cine sa ies la plimbare in parc, ca inafara de gegea pe care o pup nu mai e nimeni din Botosani pe aici..iar gegea nu a mai intrat de un secol... Prima prietena urmeaza sa nasca in august...o sa am dupa aia partenera...

Pupam micuta Ellenutei...brrrr...operatii la varsta asta...

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit ladies!

Elle, Doamne ajuta sa fie totul bine! Va imbratisez cu drag!

Techila, ti-am trimis un pm caci nu pot intra pe documentul ala.

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput