Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 12
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bely iuliapapusa pettit e o crema din lapte cu fructe, e mai consistent de cat iaurtulsi tare bun, mananca si ma-sa pe nerasuflate.. uite www.milupa.es/m-p-1.php" target="_blank">asa arata, daca vei intelege ceva. _ Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009) Patricia |
multumesc, ii dau si eu dar de la nestle.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui camy_pus [green] Mamideandrei vad ca ti-a raspuns si Moni in Real sunt hainute la reducere si de fetite si de baietei... eu am reusit sa cumpar lucruri foarte frumoase!! Am fost la cumparaturi si mi-am gasit pereche de blugi si pentru mine vad ac incep sa intru si eu in marimile normale... ..si ce senzatie placuta e... |
subscriu! chiar acum ma probam cu niste haine de gala, pentru ca in luna mai pe 15 boteaza sora mea si nu stiu deloc ce sa imbrac, sau sa merg sa imi caut ceva..., si m-am simtit tare mandra cand am incaput in hainele mele de pe vremea cand zicese eram mai slaba....hai ca le-am cam venit de hac kg
si merci de informatia cu hainutele, sincer uitesem cine a postat, merg si eu azi sa vad ce gasesc! si ca raspuns pt alex, o fetita o mai poti imbraca cu hainute de baiat (un pantalonas, o bluzita), dar un baiat in hainute de fetite!!! se vad de la 7 poste ca sunt speciale, ca asa suntem noi femeile, mai speciale...
aaa si mai am un offff si gata, intotdeauna la fetite sunt hainutze mai multe decat la baieti, mai ales la reducere, si reducerile mai substantiale decat la baietei!mor de oftica!
POZE
iuliapapusa spune:
Dana15 imi scot parleala ca tare am mai suferit.A fost horror.Eu zic ca e activa Anusca scumpa.Multi pupici
Mada bravo tie ca te duci in excursie.o meriti din plin asa ca profita de ea cum nu se poate mai bine
poze luta
iuliapapusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
subscriu! chiar acum ma probam cu niste haine de gala, pentru ca in luna mai pe 15 boteaza sora mea si nu stiu deloc ce sa imbrac, sau sa merg sa imi caut ceva..., si m-am simtit tare mandra cand am incaput in hainele mele de pe vremea cand zicese eram mai slaba....hai ca le-am cam venit de hac kg si merci de informatia cu hainutele, sincer uitesem cine a postat, merg si eu azi sa vad ce gasesc! si ca raspuns pt alex, o fetita o mai poti imbraca cu hainute de baiat (un pantalonas, o bluzita), dar un baiat in hainute de fetite!!! se vad de la 7 poste ca sunt speciale, ca asa suntem noi femeile, mai speciale... aaa si mai am un offff si gata, intotdeauna la fetite sunt hainutze mai multe decat la baieti, mai ales la reducere, si reducerile mai substantiale decat la baietei!mor de oftica! POZE |
MAI TRAGE UN LOZ, POATE E FATA
poze luta
Ioanna81 spune:
fetelor voi ce le dati copchiilor sa manance seara? adica iaurt cu ce? ca noi suntem azi in fata iaurtului si ma gandeam sa-l amestec cu oara si cu niste cereale fara lapte in ele. mi- azis sa-i dau 30 ml de iaurt prima data dar ca o tuta ce sunt nu am intrebat de ce? aveti idee?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
iuliapapusa spune:
ACUM SA MA LAUDA mancat luta mea 80 gr de pireu de legume.Daca il poti numii asa.L-am facut din putin morcov carne cartof si orez mai mult.A iesit gen pilaf cu legume.I-a placut catusi de cat se mai stramba da nu asa rau
O avea ceva daca pun mai mult orez?Scot cerealele pe ziua aia si ii dau altceva.Ce ziceti?
poze luta
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor voi ce le dati copchiilor sa manance seara? adica iaurt cu ce? ca noi suntem azi in fata iaurtului si ma gandeam sa-l amestec cu oara si cu niste cereale fara lapte in ele. mi- azis sa-i dau 30 ml de iaurt prima data dar ca o tuta ce sunt nu am intrebat de ce? aveti idee? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Eu ii amestec iaurtul cu biscuiti sau cu cereale sau cu fructe.Sau combinate.Depinde de ce-mi vine mie.
Ii dai mai putin ca si celelalte alimente sa vezi daca il accepta daca face alergii sa se obisnuiasca cu el.
poze luta
madalina84 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor voi ce le dati copchiilor sa manance seara? adica iaurt cu ce? ca noi suntem azi in fata iaurtului si ma gandeam sa-l amestec cu oara si cu niste cereale fara lapte in ele. mi- azis sa-i dau 30 ml de iaurt prima data dar ca o tuta ce sunt nu am intrebat de ce? aveti idee? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
eu ii dau oaurt cu cereale si para sau banana sau doar cu cereale undeva in jur de ora 8-9
selen80 spune:
buna fetelor, zilele astea-s cam dezorganizata, chiar daca am mai citit cate ceva, nu pot rasounde fiecareia si imi cer scuze pt asta
vroiam doar sa nu las sa treaca ziua asta fara sa-l spun LA MULTE LUNITE LUI GINERICA BRUCULICA
LA MULTE LUNITE SI CARINA, CAROL, DINU SI RUBY
LA MULTI ANI ADINUS!!
si sunt cu gandul la Elle, sper ca au terminat deja si sunt bine si mami si puiul
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta