Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanna81 spune:
iaurtul este aproape otravitor cu tot cu para din ele. a trebuit sa-l lungesc cu suc de para ca sa fie digerabil
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
hepilica spune:
Techila - vecina, ne auzim negresit la telefon.
Ref. aprovizionare, si eu sunt de parere ca 3 caserole sunt prea multe. Si eu zic ca 2 sunt suficiente de familie.
Ok. Atunci eu maine cred ca merg la cumparaturi. Mi se pare ok cum a zis Cristina. Se pricepe. Se vede de la distanta .
Mai, am niste spume cat casa. Patesc cu branzica asta calcica exact cum am patit cu administrarea calciului gluconic. De cate ori il dadeam, nu mai papa bine laptic. M-am documentat atunci si se pare ca calciu creeaza o senzatie de satietate. Citeam ca vitaminele si CA sunt recomandate celor care tin regim de slabit pt ca in felul asta nu li se mai face foame, dar au si tot aportul pt organism. E clar pentru mine. De 3 zile ii dau Maiei branzica si si-a injumatatit cantitatea pe care o papa. Nici fructele pe car ele adora pana acum, nu le mai papa ca inainte. Totul a redus brusc la 1/2.
De maine nu-i mai dau branzica calcica. O sa fac dupa 7 luni dupa retata lui elle cu lapte, iaurt si lamaie. Asta e.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Hello, everyone! xggggg face bine, multumim de intrebare, Carina!Salta inima ca a intrebat cineva si de mine Eu ma confrunt de ceva timp cu problema constipatiei la bebe. Asa ca, de o saptamana ii dau numai para la piureul de fructe. Si tot nu face. Face cate o aluna care ii ramane blocata in sfincter de trebuie sa i-o iau eu cu un servetel Trebuie sa rezolv cumva, dar nu stiu cum. Help me!!! De citit va citesc zilnic, dar nu am cu ce ma lauda. Al meu nu sta in fund ca nu are el chef..asta pe pat..in scaunul de masa sta f bine, l-am pus si in premergator m-a impins necuratul, ca eu nu vreau sa il invat cu asta. Rezultatul: asta e Va pup apasat, va invidiez de intalnirea la techilush... eu nu am nici macar cu cine sa ies la plimbare in parc, ca inafara de gegea pe care o pup nu mai e nimeni din Botosani pe aici..iar gegea nu a mai intrat de un secol... Prima prietena urmeaza sa nasca in august...o sa am dupa aia partenera... Pupam micuta Ellenutei...brrrr...operatii la varsta asta... |
si la bubu iese greu dar nu e constipat, insa din documentarii am vazut ca para si perele sunt bune laxative, ai incercat
dragutz cum merge el in premergator
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ioanna81 spune:
x_ggg carol niu este constipat dar face destul de tare si cacareze si doctiria mi-a zis sa-i pun putin de tot morcov la supa si sa ii pun spanac sau brocoli sau stevie. suc de portocale sau mandarine
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
scuzati ortografia... sa stiti ca stiu sa scriu!
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
M-am mai gandit la ceva. Pe langa gratarelul ala trebuie si ceva acrituri (castraveciori, muraturi, etc) sau o salata ceva. Asa ca propun sa aducem fiecare si ceva de genul. Si paine pentru cine mananca.
Cu carnea e OK cum ziceti voi, 2 caserole de pereche.
Dupa cum se vede, eu numai asta am in cap, voi cu diversificarea si toate alea, eu cu distractia. Ma scuzati, da?
La cat de entuziasmata sunt, parca vezi ca se imbolnaveste unul din copii si nu mai pot veni! Bine, eu sunt si negativista tare de tot.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
x_ggg spune:
Si eu stiam ca morcovul fiert constipa si nu ii puneam f mult in legume, mai mult dovlecel si cartof dulce. Dar de o saptamana experimentez pe el ii dau doar para cruda facuta la blender si tot nimic... Daca ar face cacarezele si gata ar fi cum ar fi, dar el nu le poate elimina, ii raman blocate acolo..din cand in cand ii mai pun cate un supozitor lichid, dar numai la urgenta ca sa nu se obisnuiasca plus ca sunt si cam scumpe
Ma asteptam ca dupa inceperea diversificarii sa scapam de constipatia asta... am incercat si cu suc de portocala, desi eram total contra citricelor la varsta asta... nici nu bea lichide decat tzitzi, ma tem sa nu fie si deshidratarea cauza...
Ioana, cam someaza sotul tau..zilnic ma uit sa vad daca nu a mai postat ceva pe blog. Da-i un branci de ajutor sa scrie mai des
Liliacule si blogul tau il urmaresc zilnic, tu esti mai harnica.. nasul Radulescului
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Cum cristina_ana are numai gratare in cap, asa am eu numai kk de bebe ...hmmmm, oare m-am exprimat bine??
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Cum cristina_ana are numai gratare in cap, asa am eu numai kk de bebe ...hmmmm, oare m-am exprimat bine?? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Da mai, ma simt si prost, ca voi pe aici cu cacutzele si alte minunatii, si eu cu gratarelele si vinuletul!
Am vazut filmuletul cu premergatorul, foarte frumos!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
x_ggg spune:
Te cred ca te simti prost (emoticon cu mine cu mainile in parul tau)
Distractie maxima va doresc si vreme buna!
Macar poze sa ne puneti si noua cu grupul de dovleci!
Eu am nunta sambata, se insoara fratele sotului meu, va fi o nunta din aia mare si bengoasa... abia astept!
Iar cu premergatorul..nu e deloc dragutz, e tragic, sper sa ma tin si sa nu il mai pun acolo..are doar 6 luni, e prea devreme, nu mai zic ca eu fac parte din grupul care nu e "prea" de acord cu el... Asa-i ca m-am exprimat ca o intelectuala care este?
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii