Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Fii un pic mai cuviincioasa, daca poti

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

many, nu mai vii la Oradea?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

many, nu mai vii la Oradea?

A_driana, de David-Andrei

Poate pe la sf. de mai inceput de iunie, sa fie cald sa mergem si la Felix, sa apucam sa-i facem lui Vlad pasaport sa trecem si la unguri

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
spune-mi te rog cum sa pun ardeiul...il fierb si pe el langa celelalte legume??????? il dau la blender cu tot cu coaja??????
Si branzica banuiesc ca de vaci..dar cum ai facut-o??
Mai am cateva retede de branzica dar parca sunt prea grele...poate ai tu una mai usoara..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Eu fierb ardeiul (taiat fasii) impreuna cu celelalte legume, da nu al pisez, al arunc....deocamdata
Branzica o fac din lapte tniuva de 1,5. La 500ml de lapte pun 4 pastile de calciu lactic
La masa de 6 ai dau aceasta branzica (o mananca toata), amestecata la blender cu 1/2 iaurt natural tniuva si 2 biscuiti populari
Cereale nu folosim decat la bibe de lapte, pun putin cat sa ingroase un pic

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Simina nu stiu daca s-a dat adresa asta dar aseara am dat peste ea cepapam.ro, sunt retete pentru toti copii.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Aici vad retete incepand cu 1-2 ani.....asa sunt multe retete pt noi care iti fura ocii
Eu sunt fan bucataras.ro

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

mai jos sunt si retete pentru 7-12 luni, voi imediat ajungeti sa va incadrati in perioada

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Andre de aia te-am numit comoara

asadar sa revenim

Bubu a facut primul caca DIVERSIFICAT , K nu am fost pe faza sa-i fac si io poza, dar trebuia cu miros

asadar Ralu hai cu grisinele, am pus gheta la facut, beilisu e pregatit, cine era cu vinul de porto sa se bage, si pr racita lui Lavi baqga un ceai de musetel cu nitel rom

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Tinuta, poti sa imi mai dai linkul cu firma din Berceni care comercializeaza hainute Carter's? Merci.

Ideea e ca am schimbat laptopul si din pacate nu mai am niciun link din cele salvate la Favorite, nici cele de la Diana....ufff

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Andre de aia te-am numit comoara

asadar sa revenim

Bubu a facut primul caca DIVERSIFICAT , K nu am fost pe faza sa-i fac si io poza, dar trebuia cu miros

asadar Ralu hai cu grisinele, am pus gheta la facut, beilisu e pregatit, cine era cu vinul de porto sa se bage, si pr racita lui Lavi baqga un ceai de musetel cu nitel rom

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Pt cine mai doreste am si Pepsic la "ciob" (aka la sticla)...a facut aprovizionarea sotul. Alune Felix si migdale crude in gheata, o nebunie. Aaaa si sa nu uit, pt diseara am luat special o cutie maree de inghetata Nirvana. Va asteptam cu drag!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Pt cine mai doreste am si Pepsic la "ciob" (aka la sticla)...a facut aprovizionarea sotul. Alune Felix si migdale crude in gheata, o nebunie. Aaaa si sa nu uit, pt diseara am luat special o cutie maree de inghetata Nirvana. Va asteptam cu drag!!

yo ma bag

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput