Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

simina ...m-am descurcat, il tin asa in brate si ii dau cu lingurita si ii place tare mult...
camy ce bine-i cu mamica asa-i? a mea pleaca la fratele meu pentru vreo 4 luni...ciudat va fi...niciodata n-am stat despartita de ea...
biara, chiar vroiam sa te intreb despre ce vb... bine ca am vazut ce-a scris alinus (ca probabil la ea te-ai referit)...
my_lady, si eu asa am citit ca dupa ce se incepe diversificarea ii nevoie de putina apa...acuma sa-ti spun cati ml nu stiu
doris piticul sa nu faca febra si nici alte reactii...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

DISCRIMINARE. hai ca ai reusit sa ma faci sa rad, te-a oprit cineva sa scrii ceva?, faptul ca nu esti primita cu bratele deschise sau ca nu esti primita cu pupaturi, nu inseamna decat ca nu te iubeste toata lumea, SI?
Alinush, chiar nu are de ce sa imi fie rusine de parerile mele, imi cer scuze doar pentru confuzia de nume, dar in rest nu am de ce sa ma rusinez sau sa imi cer scuze, asa sunt eu cand incept sa vb , vb, si parca VA PLACEAU DISCUTIILE LIBERE, DESCHISE, FARA DRAGALESENII.
CE INCERC EU, E SA IMI EXPRIM OPINIA, PUTETI SA O CITITI SAU NU, PUTETI SA FITI DE ACORD CU EA SAU NU, FORUMUL IMI DA POSIBILITATEA SA IMI EXPRIM OPINIA SI ASTA FAC,
E un loc in care putem discuta, ca ne place o persoana sau nu, sau sunt apreciata prin ceea ce scriu e o alta poveste,

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

DISCRIMINARE. hai ca ai reusit sa ma faci sa rad, te-a oprit cineva sa scrii ceva?, faptul ca nu esti primita cu bratele deschise sau ca nu esti primita cu pupaturi, nu inseamna decat ca nu te iubeste toata lumea, SI?
Alinush, chiar nu are de ce sa imi fie rusine de parerile mele, imi cer scuze doar pentru confuzia de nume, dar in rest nu am de ce sa ma rusinez sau sa imi cer scuze, asa sunt eu cand incept sa vb , vb, si parca VA PLACEAU DISCUTIILE LIBERE, DESCHISE, FARA DRAGALESENII.
CE INCERC EU, E SA IMI EXPRIM OPINIA, PUTETI SA O CITITI SAU NU, PUTETI SA FITI DE ACORD CU EA SAU NU, FORUMUL IMI DA POSIBILITATEA SA IMI EXPRIM OPINIA SI ASTA FAC,
E un loc in care putem discuta, ca ne place o persoana sau nu, sau sunt apreciata prin ceea ce scriu e o alta poveste,

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

schimba frecventa.atat.o zi buna

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetelor, as vrea sa fac un apel la cele care ati/am plecat. Va rog sa raspundeti la el, haideti, in memoria celor 9 luni pe care le-am "petrecut" impreuna, sa ne intoarcem la ce a fost. Va rog frumos, in special pe mamicile care au rupt atat amar de timp de la prunci ca sa ne ajute cu informatii, haideti pana deseara inapoi, dintr-un singur motiv: nu suntem aici ca sa discutam despre noi. Sunt printre noi mame de 2, 3 copii, care doar acum intelegem cate au de facut si totusi au sarit, timp de atatea luni, cu informatii cu care NU NE-AU AJUTAT PE NOI, I-AU AJUTAT PE COPII NOSTRI. Haideti sa le acordam respectul cuvenit, sa scriem si sa aducem informatie. Ganditi-va ca cele care am plecat suntem atat de multe, fata de 3-4 mamici care au probleme. De ce sa facem asta? De ce sa stricam tot din cauza lor? Chiar nu putem sa ignoram pur si simplu? Cum ar fi fost sa ma apuc sa dau nume de mame care au cerut babycook si acum se fac ca ploua? 3 zile s-ar fi povestit despre ele, timp in care pruncii nostri ar fi fost lipsiti de informatie. Nu am putut sa ma abtin, desi cred ca era o atitudine mai inteligenta, dar nu pot. Pentru ca ati fost acolo pentru Chiara si am fost acolo pentru copiii vostri.De la mama la mame: va astept inapoi, fara sa nominalizez. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Din pana de idei si lipsa de timp (pt ca am fost afara in curte|), am pus la fiert 2 morcovi cu un pumn de orez si 1 ardei gras.....zic: sa vad daca de data asta accepta orezul?!.Pasez morcovul cu orezul si-mi vine MINUNATA IDEE sa-i pun branzica.........feteleee....s-au batut turcii la gura ei........nu mai zic cat a mancat

Ma duc sa citesc din urma si revin

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

simina, deja la asa multe alimente sunteti? ce fain ....ma bucur tare ca i-a placut...sper sa-i placa si la David, sa nu faca mofturele....

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Din pana de idei si lipsa de timp (pt ca am fost afara in curte|), am pus la fiert 2 morcovi cu un pumn de orez si 1 ardei gras.....zic: sa vad daca de data asta accepta orezul?!.Pasez morcovul cu orezul si-mi vine MINUNATA IDEE sa-i pun branzica.........feteleee....s-au batut turcii la gura ei........nu mai zic cat a mancat

Ma duc sa citesc din urma si revin

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

spune-mi te rog cum sa pun ardeiul...il fierb si pe el langa celelalte legume??????? il dau la blender cu tot cu coaja??????
Si branzica banuiesc ca de vaci..dar cum ai facut-o??
Mai am cateva retede de branzica dar parca sunt prea grele...poate ai tu una mai usoara..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

nu pot sa cred ce vad in fata ochilor...nu-mi sta in fire sa fiu rautacioasa dar NU POT sa ma abtin: Lorelix vii si tu acum, dupa ani lumina sa faci nazuri si sa arunci cu noroi...de ce nu ai stat tu zi de zi pe forum sa intretii discutiile...cate postari ai avut pana acum? facem de-o pagina intr-un an de zile? aport nu stim sa aducem dar sa fim rele suntem primele

respectul si admiratia nu se cere fratilor, se castiga !

am mai spus-o si o mai spun odata:

pentru fetele care MERITA o sa scriu in continuare...voi ignora mesajele intepatoare si rautacioase si cred ca asa ar trebui sa facem toate...

nu pot sa scriu mai multe desi as vrea, Sabina ma solicita la maxim in momentele astea...fetele cele DESTEPTE hai sa dovedim ca suntem intr-adevar asa si nu ne lasam invinse de rautati

IGNORATI CE NU VA PLACE...NU VA OBLIGA NIMENI SA RASPUNDETI PERSOANELOR CARE NU MERITA...

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Cand ma pregateam sa zic ca s-a iscat un scandal din nimic (pentru ca nu am considerat ca ai jignit cu ceva in primul mesaj) dau de aceasta postare care m-a socat
Sigur , omul la nervi spune multe, da de data asta ai sarit calul!!Nu trebuia sa scrii asa ceva!!

Stii bine ca nu sunt genul care sa ma supar din nimic, dar acest mesaj chiar DOARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Simina nu stiu daca s-a dat adresa asta dar aseara am dat peste ea cepapam.ro, sunt retete pentru toti copii.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput