Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

hmmm...voi vorbiti de lucruri sfinte pentru mine

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, eu nu prea mai am timp sa va citesc. Lucrez full time. Vin acasa pe la 4:30 - 5. Imediat incep munca de balansoar uman pt gaza. Cand adoarme, fuga, corectez cate ceva, mai scriu un pic la planificare, mai pregatesc niste fise. VA mai citesc prin pauza, la scoala, dar nu prea am timp sa raspund. Urmeaza o perioada foarte aglomerat pt mine cu testarile de sf. de an, pregatirea de show, testari finale. O sa ma reactivez prin vara la turatie maxima.

Cezarica imi face mutre cu mancarea. Dupa ce ca e mica, nici nu prea vrea sa manance. M-a chinuit toata sapt trecuta (cand bona nu a venit). Practic cand da sa se trezeasca, trebuie sa-i bag iute bibe in gura, ca daca ratez momentul... Cred ca are vreo 5 kg si dupa calcul ar trebui sa manance vreo 5 bine de 125ml. Cu foarte mare greutate ajungeam la 4 bibe. Ieri a mancat 5 bibe jumate. Record! Pana cuma avem doar 4 bibe la bord. Sper sa ne facem norma de 5.

Weekendul urmator avem si noi botezul. Alta agiatie si cu asta.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

uuffff...cand am vazut ca s-a scris atata..m-am bucurat: am zis uite ce harnice au fost fetele,iar am lipsit din zona cand sunt discutii ...cand-colo ..iar trebuie sa ma minunez...NU-MI VINE SA CRED OCHILOR...stau si ma intreb voi,cele marginalizate si neintelese chiar nu aveti altceva mai bun de facut?!! ..adica,eu renunt la cateva minute din timpul pe care il petrec alaturi de copilul meu ca sa va citesc voua postarile incarcate de ranchiuna,nesimtire etc...SA VA FIE RUSINE!!!...Locul vostru chiar nu e aici ,daca nu va puteti inghiti mandria si nu puteti uita si ierta...probabil ,fiecare dintre noi a avut momente in care nu s-a simtit "citita" ,dar nu si-a luat jucaria si a plecat ca un copil ....nu mai are rost sa zic nimik...Biara a sintetizat foarte bine totul...la fel si ralu si celelalte 'destepte'...

Andre subscriu apelului tau si raman in zona...nu putem lasa niste "inteligente" sa distruga tot ce-am trait si cladit impreuna in cele 9 luni de sarcina si cele care au urmat...NU MERITA!!

P.S. AS FI PUTUT FI MAI ACIDA ,DAR NU MERITA SA INVESTESC ENERGIE SI TIMP IN DIRECTIA ACEASTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Merci Simina
Dankutza cred ca nu am mai avut asa un stres de nu mai stiu cand ...biberoanele astea ma tampesc...e tare greu sa nu-ti pierzi mintile stand vesnic cu ochii pe gramajul de pe el...
Si eu ma gandesc..o fi bine...nu o fi..poate e prea putin...poate nu...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

incerc sa ma adun si sa-mi aduc aminte ce voiam sa intreb ....pana una alta ..raluci ai ceva Bailis la indemana ca mie tare bine mi-ar prinde unul ...si ia fa-ne o "avanpremiera" la ce ne pregatesti diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
fierul i l-am dat vreo 3 zile, il da afara, sta cu gura inchisa cand ma vede cu el, maine o intreb daca chiar este necesar, caci din alea 6 pic nu cred ca inghite 2

Eu ii pun 4 picaturi in bibe cu laptic. Daca nu-i dai deloc formula, incerca sa i le pui in 50 ml de ceiut.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

asadar Ralu hai cu grisinele, am pus gheta la facut, beilisu e pregatit, cine era cu vinul de porto sa se bage, si pr racita lui Lavi baqga un ceai de musetel cu nitel rom

Pt cine mai doreste am si Pepsic la "ciob" (aka la sticla)...a facut aprovizionarea sotul. Alune Felix si migdale crude in gheata, o nebunie. Aaaa si sa nu uit, pt diseara am luat special o cutie maree de inghetata Nirvana. Va asteptam cu drag!!

yo ma bag

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Aoleoooo VIN SI EUUUUU!!!!!!!!! in special pt inghetata!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ginerica diversificat!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

incerc sa ma adun si sa-mi aduc aminte ce voiam sa intreb ....pana una alta ..raluci ai ceva Bailis la indemana ca mie tare bine mi-ar prinde unul ...si ia fa-ne o "avanpremiera" la ce ne pregatesti diseara...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

ia la fata incepem cu 50 de mai vrei mai ceri

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, eu nu prea mai am timp sa va citesc. Lucrez full time. Vin acasa pe la 4:30 - 5. Imediat incep munca de balansoar uman pt gaza. Cand adoarme, fuga, corectez cate ceva, mai scriu un pic la planificare, mai pregatesc niste fise. VA mai citesc prin pauza, la scoala, dar nu prea am timp sa raspund. Urmeaza o perioada foarte aglomerat pt mine cu testarile de sf. de an, pregatirea de show, testari finale. O sa ma reactivez prin vara la turatie maxima.

Cezarica imi face mutre cu mancarea. Dupa ce ca e mica, nici nu prea vrea sa manance. M-a chinuit toata sapt trecuta (cand bona nu a venit). Practic cand da sa se trezeasca, trebuie sa-i bag iute bibe in gura, ca daca ratez momentul... Cred ca are vreo 5 kg si dupa calcul ar trebui sa manance vreo 5 bine de 125ml. Cu foarte mare greutate ajungeam la 4 bibe. Ieri a mancat 5 bibe jumate. Record! Pana cuma avem doar 4 bibe la bord. Sper sa ne facem norma de 5.

Weekendul urmator avem si noi botezul. Alta agiatie si cu asta.

of of, mamica muncitoare, sa te odihnesti, si cezarica sa pune gura sa manance ca altfel o supara pe mami si nu e bine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput