cum gestionam banii in familie?tu/eu sau noi?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
[uite am gasit la Busteni pe cineva, da ne ajuta. O perioada vine zilnic, dupa aia o sa fie cam de 3 ori pe saptamana.
la Bucuresti insa e mai greu....asta e, om trece si de perioada asta.

imi place cum suna...pare delicat....si kinki...."vine cineva sa ne ajute" ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pepene

Ce se intampla cand ea castiga mai mult ca el?

Ca tot a atins Adina Iulia subiectul. Cunosc putine astfel de cupluri in care el sa se impace cu asta. Si pana acum toate cuplurile armonioase de aici se pare ca sunt cele in care el castiga mai mult ca ea, deci se mentine tiparul traditional la un anumit nivel.

cum pepene....sa aduca 1 femeie bani mai multi si barbatul sa fie furios si nervos? ...pare ciudat...de fapt povestile astea SF le auzi numai din gura femeilor...ca deh...trebuie sa spuna si ele ceva sa nu fie liniste in sala
vreau sa vad un caz concret sa ma lamuresc....nu povestiri cu una care era acolo si se pare ca cineva a discutat ca stie ...blabla..
e cazul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Al meu tare si-ar dori sa castig eu mai mult ca el, numai ca nu se poate inca. Deh, el s-a apucat de cariera la firma la care este la 23 ani deci avansari peste avansari, eu sunt aici doar de 5 ani din care doi am stat cu cupila acasa. Nu fara venit insa venitul ala era infinit mai mic decat al lui, ca de obicei imi ajungea mie sa ma rasfat si sa ies ca "duamna" la shopping.

Dar acu' vin eu repede carierista din urma, va informez peste vreo 5 ani daca am reusit sa castig mai mult ca cealalta jumatate a mea si daca am pus biciul pe el. Ca deh, poate nu-mi va cadea bine sa castig mult si el sa mearga la magazine de gradinarit si sa arunce sute de lire pe materiale. Glumesc, al meu nu mi-a zis nici da-te mai incolo cat timp am stat acasa, insa si eu precum Sabina m-am mai restrans din mandrie si din respect pentru munca lui.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Al meu tare si-ar dori sa castig eu mai mult ca el, numai ca nu se poate inca. Deh, el s-a apucat de cariera la firma la care este la 23 ani deci avansari peste avansari, eu sunt aici doar de 5 ani din care doi am stat cu cupila acasa. Nu fara venit insa venitul ala era infinit mai mic decat al lui, ca de obicei imi ajungea mie sa ma rasfat si sa ies ca "duamna" la shopping.

Dar acu' vin eu repede carierista din urma, va informez peste vreo 5 ani daca am reusit sa castig mai mult ca cealalta jumatate a mea si daca am pus biciul pe el. Ca deh, poate nu-mi va cadea bine sa castig mult si el sa mearga la magazine de gradinarit si sa arunce sute de lire pe materiale. Glumesc, al meu nu mi-a zis nici da-te mai incolo cat timp am stat acasa, insa si eu precum Sabina m-am mai restrans din mandrie si din respect pentru munca lui.

dar tu luna1....bani ai...sot ai...gradina ai...masina banuiesc ca ai...ai pe cineva sa te "ajute" sau nu?

Mergi la inceput

Guestus ce sa fac, trebuie sa te dezamagesc ca n-am. Sa-mi iau?

N-am nevoie, mai exact suntem mereu plecati de acasa pana seara in cursul sapt, facem curat sambata. Mai am si eu zile cand simt ca nu mai pot, si al meu la fel ca noi facem treaba cot la cot, dar nu ma simt confortabil sa imi umble cineva strain printre lucruri si simt ca nu ar face cum vreau eu (nu neaparat mai prost ci altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai mai ghestus, asta si e, ajutor platit.
cand nu poti fizic sa faci ceva, e un ajutor sa faca altu in locu tau, nu?:)
asa-s eu, si delicata, si kinki, de fapt[;D]

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, mai gandeste-te, doar vorbesti cu Guestus!
Chiar crezi ca la ajutorul ala se referea?

Guestus, cateodata orice mana de ajutor e binevenita!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Luna, mai gandeste-te, doar vorbesti cu Guestus!
Chiar crezi ca la ajutorul ala se referea?

Guestus, cateodata orice mana de ajutor e binevenita!

Ptiu ptiu, numai la prostii iti sta capul.

Un "ajutor" poate sa angajez de ziua lui barbate-miu sa ii facem o surpriza...kinki. Dar cum e obsedat cu igiena cred ca-i face aleia o baie buna cu scurb inainte sa...ma ajute.

Mergi la inceput

Luna, mie imi sta capul numai la prostii? Mie???? Pacatele mele! Departe de mine gandu'! Pa onoarea mea!
Guestuuuuuus, zi tu, am gresit io?

Mergi la inceput

A, ca era sa uit. Vreau si io surprize de-alea chinchi de ziua mea, ca m-am cam saturat de parfumuri, masini, vile, excursii exotice si alte alea.

Mergi la inceput