--> --> -->

cum gestionam banii in familie?tu/eu sau noi?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Am trecut sa ma dau si eu mare ca si eu traiesc tot in paradis, adica idem ca la Vik si Hannen, pana si taxa la masina si mobilul mi-l plateste sotul, cum zicea singura nota de plata platita de mine din salariul meu e gradinita fetei, in rest fac ce vreau cu banii. Iar economiile sunt ale noastre, vacantele le platim simplu, din banii lui sau ai mei, care sunt mai disponibili in momentul respectiv.

Ceea ce nu se intelege e ca practic tot pentru noi avem conturi separate, sa avem economii pe mai tarziu, ca daca m-as balaci eu in toti banii in doua luni maxim am fi pe minus.

Asa ca eu sunt fericita ca am buget, frumusel ce-i drept, nu ma plang.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

cind ai gradinar si sommelier ca Vikinga atunci discutam ..pina atunci te rog!

planuri de ceva exotic si plin de suspans si lux simultan...ceva gen sa stai inn desert ca localnicii si in acelasi timp sa ai si sampanie Moet la pat?
asa nu ramii in urma cu nimic...esti plina de experienta si si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Am trecut sa ma dau si eu mare ca si eu traiesc tot in paradis, adica idem ca la Vik si Hannen, pana si taxa la masina si mobilul mi-l plateste sotul, cum zicea singura nota de plata platita de mine din salariul meu e gradinita fetei, in rest fac ce vreau cu banii. Iar economiile sunt ale noastre, vacantele le platim simplu, din banii lui sau ai mei, care sunt mai disponibili in momentul respectiv.

Ceea ce nu se intelege e ca practic tot pentru noi avem conturi separate, sa avem economii pe mai tarziu, ca daca m-as balaci eu in toti banii in doua luni maxim am fi pe minus.

planuri de ceva exotic si plin de suspans si lux simultan...ceva gen sa stai inn desert ca localnicii si in acelasi timp sa ai si sampanie Moet la pat?

Yo, Yo...nu stau chiar ca ei, stau totusi intr-o casa, stau printre ei, si Moet n-am, am Baileys, se pune? MDR!!!! Gradinar si gardian am si eu, dar nu stiam ca asta trebuie spus, vorbeam de finante. Pai asa, am si care spala masina zilnic si cara sacosele de cumparaturi...cred ca e 5in 1
Mai exotic ca Djibouti...mai rar MDR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:

Acum nu ca sint rautacios ....dar unul care merge cu copilul mic pe K2 imi pare al dracului de ciudat sa se plinga ca nu are loc special amenajat pt a schimba pampersul copilul pe un aeroport. E ceva ce suna ca dracu aici.

Pai mey Guestus , vezi tu , eu nu compar romanii cu cei din tarile lumii a treia.
Si ma astept ca intr-o tara europeana sa fie mai multe conditii ca in lumea subdezvoltata.
Oricat de frumoasa ar fi natura pe acolo.....

Lara w19+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Yo, Yo...nu stau chiar ca ei, stau totusi intr-o casa, stau printre ei, si Moet n-am, am Baileys, se pune? MDR!!!! Gradinar si gardian am si eu, dar nu stiam ca asta trebuie spus, vorbeam de finante. Pai asa, am si care spala masina zilnic si cara sacosele de cumparaturi...cred ca e 5in 1
Mai exotic ca Djibouti...mai rar MDR!!!

[/quote]

orice zi trebuie sa o incepi cu un pahar de sampanie ..acolo se vede clasa ...nu merge cu o tarie sau un pahar de tuica.

sampanie....a auzit delphinul mobydick ce zic?
cum arata gardienii in djibouti...ii vezi noaptea doar daca deschid gura sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nici macar, ca dorm...cica asa muncesc...dar sa nu fiu rautacioasa, cel pe care-l avem noi isi merita salariul, chiar daca doarme noaptea, caci stam in fata sediului de politie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Citat:

Gradinar n-am ca nu-mi trebuie, sotul meu, ca orice englez veritabil, e pasionat de gradinarit, asa ca daca m-as atinge de floricele lui si plantutele lui m-ar alerga de nu m-as vedea.

Sommelier nu imi trebuie ca beau f rar (asta e expert in vinuri nu?).

Exotic ce sa zic, fusai de curand in Egipt, am facut si o calatorie in desert unde am vazut bastinasii cum traiesc si ghidul a incercat sa ma convinga ca e normal sa-si ia cate 4 neveste si ca sunt tare respectate femeile desi la sosirea noastra s-au ascuns desi erau oricum acoperite, li se vedeau doar ochii normal. Insa asta ii alta discutie.

Pe mine cheltuielile pe nimicuri ma satisfac doar pe termen scurt, faptul ca imi cumpar o rochie, sau un aparat foto sau mai stiu eu ce ma bucura pe moment si atat. Cel mai mult ma bucura calatoriile, fericirea copiilor, in urma vacantelor raman cu amintiri care imi umplu sufletul pe termen lung.

Si nu am sa fiu ipocrita sa spun ca nu ma bucura vacantele scumpe, la 5 stele cu toate facilitatile, insa si iesirile de weekend ma satisfac sufleteste. Noi plecam foarte des in weekend, vizitam case vechi, castele, parcuri etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gardinar musculos si fata-n casa cu uniforma scurta, moet-ul si caviarul dimineata se intelege:))guestus nu pot sta la birfe is in mafia poiloneza bagata pina la git:))o domana tinara la ajutat la curatenie frumoasa foc din polonia, e prima oara cind am pe cineva din tara asta.gradinarul polonez a adus-o:))si cump bre scump, mafie nu alta:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
Exotic ce sa zic, fusai de curand in Egipt, am facut si o calatorie in desert unde am vazut bastinasii cum traiesc si ghidul a incercat sa ma convinga ca e normal sa-si ia cate 4 neveste si ca sunt tare respectate femeile desi la sosirea noastra s-au ascuns desi erau oricum acoperite, li se vedeau doar ochii normal. Insa asta ii alta discutie.

pai si ce....4 neveste e prea mult sau ce vrei sa spui?
un subect mai jos se dezbate sexul in 3...sex in 3 simultan...live..
4 neveste de ce nu? nu vad nimic rau...decit sa stea femeilea alea singure sa creasca camilele au pe cineva cu care sa vb seara..la un ceai..la un foc...etc. ce este rau? le vrei singure si nefericite?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Gardinar musculos si fata-n casa cu uniforma scurta, moet-ul si caviarul dimineata se intelege:))
guestus nu pot sta la birfe is in mafia poiloneza bagata pina la git:))
o domana tinara la ajutat la curatenie frumoasa foc din polonia, e prima oara cind am pe cineva din tara asta.
gradinarul polonez a adus-o:))
si cump bre scump, mafie nu alta:))

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

da..chiar ma miram sa ai tu 2 nemti.
de ce nu ai luat din vietnam...sau din filipine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

lara pai mai bine stai in lumea a treia pe aici lumea e necajita rau, pai poloneza pleaca cu suta de euro azi ca o sa stea ceva vreme si unde mai pui ca pleaca si cu un peugeut, nu oricum.asta-i diferenta.nu tre sa am feelingu de doamna cu isaure.guestus am avut si doamne nemtoaice la ajutor stai fara grija.pretul pietii e de 10euro pe ora, ei bine la firma polonezului e 13euro pe ora.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput